Doom: The Dark Ages отримав оновлення з трасуванням шляху

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
OldGoodGames
Member

Повідомлення

kairo: 19.06.2025 22:34
capodin: 19.06.2025 21:44Смотрю я на этот дум и думкаю. после 3 дума свернули куда-то не туда %)
Третій Дум в свій час не критикував тільки лінивий за те, що відійшли від формули швідкісного аркадного шутера, натомість зробили коридорний хорор із скрімерами.
навіть якщо так так, то Д3 був гарним екпериментом, і тільки лінивий не бачив у ньому своєї атмосферної родзинки,
ну і як ми бачимо, шо повернення до классичного геймплея пішло на користь тільки у Д2016, наступні два скочування та треш :down:
makumazan84
Junior

Повідомлення

Скільки людей -- стільки й думок. Мені новий Дум дуже подобається, набагато більше, ніж фізкультурний Етернал (але 2016 все одно №1 в серії). Атмосферка класна, рівні запам"ятовуються. З недоліків виділив би багованість драконів, та певну "попсовість" музики.
По сабжу -- трасування шляху спробую, але вимоги якісь зажирні. Очевидно, що моя 4070ті не потягне 1440р, хіба що з генерацією кадрів, і то не факт
Matumba92
Member

Повідомлення

Почему трасування шляху а не трасування променів?
taras_cs
Member

Повідомлення

Matumba92: 21.06.2025 00:36 Почему трасування шляху а не трасування променів?
Давайте я погуглю за вас:

Трасування шляху (Path Tracing) – це метод рендерингу в комп'ютерній графіці, що імітує фізичну поведінку світла для створення реалістичних зображень. Це просунута техніка трасування променів, яка відстежує шлях світла від джерела до камери, враховуючи відображення, заломлення та інші оптичні ефекти.
MessiaH
Member

Повідомлення

Я вообще не знаю зачем было лепить эту дрессировку бичей путями если у игры и без того оптимизация сосёт жопу. Тем более это не та игра, где можно любоваться какими-то видами. Графика не могу сказать что плохая, но не могу сказать что красивая, она на среднем как по мне уровне. Особых отличий от прошлых частей нет, но требования скаканули в разы, как и падение фпс. Зачем было ещё лепить пути когда и с обычной дрессировкой бичей, которая неотключаема справляется едва-едва топовая на сегодня карта?? Вопрос риторический конечно. Но требования скаканули даже относительно жрущей как не в себя Индианы Джонс, при этом что там, что тут отличия от пути и без него надо с лупой искать
vladka767
Member

Повідомлення

MessiaH
Полностью согласен, как по мне графика в игре не намного лучше смотрится 3го кризиса, который старше некоторых школьников, которые сейчас выпрашивают у родителей купить им 5090 чтобы дум с лучами шел )))
Dremjke
Member

Повідомлення

Matumba92: 21.06.2025 00:36Почему трасування шляху а не трасування променів?
Технологія така - Path Tracing називається.
Відповісти