Fractal Design випустила свою першу гарнітуру для геймерів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

Nekros: 19.06.2025 16:26 Це все гівно. Подивись на Audient ID4. Він легко розкачує вуха 300Ом, заявлено до 600Ом. Туди ще можна підключити нормальний динамічний мікрофон, колонки по балансу, вухи по балансу, поставити драйвери asio і грати без віндових затримок по звуку
Таку?
спойлер
1. В Audient ID14 MKII немає сенсу для мейнстрімного використання?
2. 990 PRO/770 PRO - норм? Які кращі для описаного використання?
3. Брати відразу на 250 Ом замість 80?
4. Питання, мабуть, дурне, але в іграх звук буде не гірший, ніж у вищезгаданого "гівна"?
s1R1us
Member

Повідомлення

NUN4AG: 19.06.2025 15:49
s1R1us: 19.06.2025 15:04 Кожному ігроману бажаю придбати нормальні вуха, по типу баєрів, сенхів, ат та забути весь цей непотріб на довгі роки ;)
Якщо шариш, то підкажи
1. Що краще для ігор (переважно сінглплеєрних, але інколи можна і щось змагальне) та музики (переважно з басами та електронікою) - DT 990 PRO чи DT 770 PRO (наче одне й те саме, але з відкритими та закритими вухами). В чому комфортніше буде сидіти хоча б по 2-3 години ввечорі і в чому буде кращий звук в іграх та вишезгаданій музиці?
2. Яку для таких вух (якщо їх можна вважати гідними варіантами) краще обрати звукову картку? Creative Sound Blaster X4/Creative Sound BlasterX G6 чи внутрішніх Creative Sound BlasterX AE-5 Plus/Creative Sound BlasterX AE-7 достатньо?
Чи може це все шлак чи маркетинговий оверпрайз і треба дивитися на інші варіанти? Вуха на 80 Ом брати для ПК з подібними картками?
Завтра збиратиму ПК, а після хочу придбати більш-менш нормальне аудіо обладнення (до цього звуковух не було, а з вух максимум Кракени). Мені профі обладнення не потрібне, але хочеться, щоб було надійне, більш-менш універсальне і адекватне за співвідношенням ціна/якість (умовно десь до 500-550$ на все).
В цьому діапазоні ціна-якість бачу - закриті: Audio-Technica ATH-M50x, Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohm та відкриті: Beyerdynamic DT 990 PRO 250 Ohm, Massdrop x Sennheiser HD 6XX. Прямо під твою музику так і хочеться написати ATH-M50x, але для ігор з позиціонуванням не кращий варіант. По відкритим - особисто для мене це топ для ігор, але чи сподобаються вони тобі після "кракенів", питання :gigi: Також - потрібно пам'ятати, що у відкритих - всі хто поряд, будуть чути все що ти чуєш.Якщо немає можливості прийти і послухати ці всі уха і будеш замовляти всліпу - я б рекомендував універсальні dt 770. По комфру і посадці все індивудально, наприклад мені в баєрах після 2 годин вже некомфортно, а от в сенхах хоч весь день сиди. Цапів і підсилювачів розвелось як собак, але чисто якщо хочеться не заморочуватись і тут взяти не за всі гроші світу, подивись в сторону iFi audio ZEN DAC V2 :beer:
п.с сам сиджу зараз на баєрах 770 + цап з підсилювачем від schiit. Продав сенхи hd6xx, бо потрібна ізоляція, а так досі б на них сидів, однозначно топ за свої шекелі (170 баксів з США під ключ стають, якщо чекати акцій)

Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
Enjthesilence: 19.06.2025 15:09
s1R1us: 19.06.2025 15:04 Кожному ігроману бажаю придбати нормальні вуха, по типу баєрів, сенхів, ат та забути весь цей непотріб на довгі роки ;)
а що з такого є з хорошим мікрофоном?
Хоч і не розділяю такого збочення - останні з нормальних Beyerdynamic MMX 300, Sennheiser GSP 600 / 670, Drop + Sennheiser PC38X та можливо Audio-Technica ATH-G1. Особисто не нюхав ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

s1R1us: 19.06.2025 17:08 Хоч і не розділяю такого збочення - останні з нормальних Beyerdynamic MMX 300, Sennheiser GSP 600 / 670, Drop + Sennheiser PC38X та можливо Audio-Technica ATH-G1. Особисто не нюхав ;)
дякую, подивлюсь.
а в чому збочення?) що я не хочу ставити мікрофон на стіл чи кріпити петлічку на себе?
lewerlin
Member

Повідомлення

NUN4AG: 19.06.2025 15:491. Що краще для ігор (переважно сінглплеєрних, але інколи можна і щось змагальне) та музики (переважно з басами та електронікою) - DT 990 PRO чи DT 770 PRO (наче одне й те саме, але з відкритими та закритими вухами). В чому комфортніше буде сидіти хоча б по 2-3 години ввечорі і в чому буде кращий звук в іграх та вишезгаданій музиці?
2. Яку для таких вух (якщо їх можна вважати гідними варіантами) краще обрати звукову картку?
Мої профільні Шури. Дірки - вистачить пристойної вбудованки. Якщо мама зовсім не зовсім - зайдіть в тему ЗК, свисток порадять.
Kashtan
Member

Повідомлення

GreenMile: 19.06.2025 16:40
Kashtan: 19.06.2025 15:50 Чому дротів боїтесь?
О, я теж не люблю кабелі. Справа не в страху, а в тому, що це просто незручно, коли це основний звуковий пристрій для ПК. У мене дротові лопухи, то вже задовбали по самі помідори. Той кабель постійно чіпляється за підлокітник мого крісла (у мене Кулік можете погуглити конструкцію), постійно перекручується при експлуатації, поки вуха лежать на столі і дріт звисає - часто або коти його смикають, або я сам за нього чіпляюсь і вуха летять в далекі далі зі столу, якщо треба хоча б на секунду встати із-за ПК, то треба їх знімати і потім надягати знову. Я вже дійшов до того, що просто сунгівскі бадси юзаю з ПК, хоча затички не люблю :gamer:
У вас може бути інакше, але це я до того, шоу всіх різні ситуації.
Kashtan: 19.06.2025 15:50В мене 9 мишок на столі, всі дротові, акустика з окремим підсилювачем, клавіатура, роутер, зарядки з кабелями, справжнє спагеті на столі чорного кольору. Нічого поганого немає в проводах.
Жах який :horror: У мене стіл з ПК - натурально робочий, тут все робиться, зокрема я за ним паяю, тому зайві кабелі по-перше, заважають, по-друге буває потрапляють туди, куди не треба. Один раз отак смикнув кабелем від навушників касетницю і розсипав на підлогу кілька сотень дрібних СМД-елементів :facepalm: Так шо цього пана я розумію як нікого :D
В мене теж робочий стіл, просто робота в нас різна, я відео та звук обробляю, безпровідні варіанти вони всі кепські, в мене лише акустичні проводи від 11,6 до 20 мм діаметром, паяти на моєму столі ніде.
lewerlin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.06.2025 17:14дякую, подивлюсь.
а в чому збочення?) що я не хочу ставити мікрофон на стіл чи кріпити петлічку на себе?
Гарні вуха(на порядок краще гарнітури)+гарний мік(рівнем краще гарнітурних), спокійно вписуються в 200 баксів.
s1R1us
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.06.2025 17:14
s1R1us: 19.06.2025 17:08 Хоч і не розділяю такого збочення - останні з нормальних Beyerdynamic MMX 300, Sennheiser GSP 600 / 670, Drop + Sennheiser PC38X та можливо Audio-Technica ATH-G1. Особисто не нюхав ;)
дякую, подивлюсь.
Саме так, як писали вище - окремий мікрофон буквально за 25 доларів, типу fifine - буде на голову краще. Проблеми з кабелем, можна частково вирішити за рахунок пантографу. Кабель від наушників - прокинув під стіл, там на липучках-стяжках, ну і далі вже до стійки. Таким чином кабель не лежить на столі, а схований під столом та частково звисає на краю стола, не торкаючись підлоги.
Востаннє редагувалось 19.06.2025 17:23 користувачем s1R1us, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.06.2025 17:19
Enjthesilence: 19.06.2025 17:14дякую, подивлюсь.
Гарні вуха(на порядок краще гарнітури)+гарний мік(рівнем краще гарнітурних), спокійно вписуються в 200 баксів.
так справа не в прайсі, я просто хочу мати навушники і мікрофон в одному пристрої. розумію, що то компроміси, тому і питаю за кращі варіанти.
beyerdynamic MMX 330 Pro тут наче непоганий мікрофон
Nekros
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.06.2025 17:14 а в чому збочення?) що я не хочу ставити мікрофон на стіл чи кріпити петлічку на себе?
О господи :rolleyes: . Ну купи на аліку пантограф для мікрофону. У мене такий, кріпиться на краю стола і мікрофон висить над столом і ніякі кабелі не заважають, а коли не потрібен то відворачуєш у сторону і стіл пустий
lewerlin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.06.2025 17:23кращі варіанти
Все, що чисто блютуз - в помийку. Далі відсіюємо відвертий ширп і вибір звужується до кількох модельок. Навіть в 100 баксів вписується. Але це такий компроміс, що йде він...

Отправлено спустя 59 секунд:
Nekros: 19.06.2025 17:28О господи :rolleyes: . Ну купи на аліку пантограф для мікрофону. У мене такий, кріпиться на краю стола і мікрофон висить над столом і ніякі кабелі не заважають, а коли не потрібен то відворачуєш у сторону і стіл пустий
Фіфіни продаються разом з пантографами. Доволі непоганими до речі.
KudzoSt
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.06.2025 15:41
Kashtan: 19.06.2025 15:16
Окремо мікрофон взяти та навушники. Не порівняти по якості будь-якої гарнітури.
ні, дякую. цікавить саме гарнітура, щоб були вуха з гарним мікрофоном. окремий мікрофон, ще більше дротів
Использую Phillips Fidelio X2HR на проводе V-MODA BoomPro со встроенными микрофоном.
Звук отличный, на микрофон никто не жаловался, не стыдно рекомендовать.
Nekros
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.06.2025 17:29 Фіфіни продаються разом з пантографами. Доволі непоганими до речі.
У мене такий йшов з фіфіне к670, зараз його використовую разом з k658. Але в них вони і окремо продаються.
Ну в цілому не погано але й не супер
qqqqq
Junior

Повідомлення

Lekrs: 19.06.2025 14:59 Всі ці гарнітури, це таке г. по звуку.
та не всі ж, є Audeze Maxwell, Drop + EPOS PC38X
Nekros
Member

Повідомлення

qqqqq: 19.06.2025 17:56
Lekrs: 19.06.2025 14:59 Всі ці гарнітури, це таке г. по звуку.
Audeze Maxwell взагалі топ за свої гроші :super:
Sub-Zero
Member

Повідомлення

Геймерские наушники это как геймерские кресла. Клавы с мышками ещё куда ни шло.
ASTON
Member

Повідомлення

Ortyomko: 19.06.2025 15:32 що таке ігрові?
у мене АТ-М50ХБТ2. Безпровідна. Бімба.
Я такі розглядав.
ВОни зовнішньо мені дуже подобаються.
Але відлякали затримки на BT.

Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Nekros: 19.06.2025 18:09
qqqqq: 19.06.2025 17:56

А голова в них не відвалиться з їх 490 грамами?
У мене на hyperx alpha з їх 337 гр шия побалює, якщо ловго сидіти. Уявляю що там з Audeze.
Kashtan
Member

Повідомлення

KudzoSt: 19.06.2025 17:39
Enjthesilence: 19.06.2025 15:41

ні, дякую. цікавить саме гарнітура, щоб були вуха з гарним мікрофоном. окремий мікрофон, ще більше дротів
Использую Phillips Fidelio X2HR на проводе V-MODA BoomPro со встроенными микрофоном.
Звук отличный, на микрофон никто не жаловался, не стыдно рекомендовать.
В мене є такі Філіпси - кращі рекомендації за свої гроші.

Відправлено через 43 секунди:
ASTON: 19.06.2025 20:08
Ortyomko: 19.06.2025 15:32 що таке ігрові?
у мене АТ-М50ХБТ2. Безпровідна. Бімба.
Я такі розглядав.

Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Nekros: 19.06.2025 18:09
А голова в них не відвалиться з їх 490 грамами?
У мене на hyperx alpha з їх 337 гр шия побалює, якщо ловго сидіти. Уявляю що там з Audeze.
В мене навушники 718 грам - ніколи шия не скаржилась.
Ortyomko
Member

Повідомлення

ASTON: 19.06.2025 20:08 Я такі розглядав.
у них є провідний режим без затримок взагалі :rotate:
Nekros
Member

Повідомлення

ASTON: 19.06.2025 20:08 Але відлякали затримки на BT.
Блютуз це завжди затримки, любі.
Треба шукати з бездротовим широкополосним адаптером як у вухах з цієї новини якщо хочеш безпровід
DEVES
Member

Повідомлення

Какие нафиг задержки на ВТ? Кто это пишет сам лично вообще пробовал?
Відповісти