AMD приписують підготовку процесорів Ryzen 9000F із деактивованим iGPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
To4kaU
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD приписують підготовку процесорів Ryzen 9000F із деактивованим iGPU

Можливо новий "народний проц прискаче" для середньо бюджетних рішень. Але це не точно. :-/
diversion_play
Junior

Повідомлення

А уже прискакав новий народний.
На алі 7700 райзен по 6500грн і ще можна купон на скидку в пару соток юзнути.
Колись стільки 7500ф коштував
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Треба 9800X3D F :lick:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Я об чесно, була б можлвість, присунув би Лізі суто з солідарності. Бабуля Могьот.
А стосовно ВК, вона ж сказала, що їх остання днорхітектура udna - це остання ітерація. Вони будуть робити APU суто під консолі.
Домінування Хуага йде і навіть самі всраті червонопопі герванти мусять перейти на світлу сторону через рік максимум.
Hail Huang. Hail nVidia.
Li
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 15.06.2025 12:20 Треба 9800X3D F :lick:
Или 9800FX3D :gigi: Хотя, с таким неймингом легко запутать покупателя. Но 100%, не будет F версии с 3D кешем. Чисто шаловливая фантазия :idea:
KimRomik
Member

Повідомлення

а коштувати будуть стільки, що простіше обзавестись аналогом + затичка
antonshe
Member

Повідомлення

diversion_play
Р7 7700 на Алі і за меншу суму ніж 6 тис. можна було взяти під час розпродажу. Згоден що це найкращій відносно бюджетний варіант для входу на ам5.
Skiff93
Member

Повідомлення

32mb L3 і монокристал. Цікаво. Хороший розгон пам'яті + нормальний об'єм кешу.
Тільки що там по лініях pci-e...
SKYJAKER
Member

Повідомлення

Дуже подобається 9700Х але ціна його ще дорогувата , якщо буде на Р7 9700Ф як показано на 80$ меньше то це буде чудово, просто мати якусь затичку до 50$ і все.
To4kaU
Member

Повідомлення

diversion_play: 15.06.2025 12:19 А уже прискакав новий народний.
Не скажу, що 6500, то народна ціна.
~5 ✓
Afit
Member

Повідомлення

Я взяв з вбудованою графікою спеціально, бо це ж так круто, коли можна використовувати комп, якщо відяха продалась, а нова ще не приїхала, або на ремонті. Ввімкнув вбудовану і комп далі працює повноцінно, без ігор. Це велика перевага як на мене. А так я її в біосі вимкнув і по суті в мене той же F процесор :D А щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
yurius_r
Member

Повідомлення

Skiff93
Це як 7500f - не монокристал, але без igpu на 2CU. Поки що повний кеш в АПУ не влазить
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

diversion_play: 15.06.2025 12:19 А уже прискакав новий народний.
7500ф коштував мешше 4к.
Поступово 9700 стане таким же народним з ціною до 200 дол.
Впринципі 9700ф дуже скоро буде менше 200, якщо 9700х коштує 230-250.
Shader1
Member

Повідомлення

Afit: 15.06.2025 13:29 Я взяв з вбудованою графікою спеціально, бо це ж так круто, коли можна використовувати комп, якщо відяха продалась, а нова ще не приїхала, або на ремонті. Ввімкнув вбудовану і комп далі працює повноцінно, без ігор. Це велика перевага як на мене. А так я її в біосі вимкнув і по суті в мене той же F процесор :D А щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
отправить проц по rma в европу, нет?
Skiff93
Member

Повідомлення

yurius_r: 15.06.2025 13:34 Skiff93
Це як 7500f - не монокристал, але без igpu на 2CU. Поки що повний кеш в АПУ не влазить
Аа, ну тоді значить з термопастою під кртшкою і таким собі КП - не сильно цікаво
Dremjke
Member

Повідомлення

Shader1: 15.06.2025 14:30отправить проц по rma в европу, нет?
І нащо цей геморой?
Shader1
Member

Повідомлення

Dremjke: 15.06.2025 15:44
Shader1: 15.06.2025 14:30отправить проц по rma в европу, нет?
І нащо цей геморой?
так это ж не говорит что 100 процентов алика это все на рма, как подстраховка, да и у нас сдавая по гарантии за день не решат
Tiufin
Member

Повідомлення

Afit: 15.06.2025 13:29 Я взяв з вбудованою графікою спеціально, бо це ж так круто, коли можна використовувати комп, якщо відяха продалась, а нова ще не приїхала, або на ремонті. Ввімкнув вбудовану і комп далі працює повноцінно, без ігор. Це велика перевага як на мене. А так я її в біосі вимкнув і по суті в мене той же F процесор :D А щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
На 40% дорожче лише за гарантію? Ну таке собі. Із такою логікою там би кожен 3 проц був шлаком. Хоча вашу агресію у бік тих, хто тут виступає за проц з аліка за 6500 можна зрозуміти- бо людині завжди треба себе переконати, що вона зробила вірний вибір.
waryag
Member

Повідомлення

yurius_r: 15.06.2025 13:34 Це як 7500f - не монокристал, але без igpu на 2CU. Поки що повний кеш в АПУ не влазить
Не те, що не влазить - АМД вважає його недоцільним. А в топових моночипах вже ставлять 16+8МБ Л3.

Та й в абсолютній більшості випадків продуктивності процесорних ядер вистачає, а ботлнеками стають пам'ять, інтерфейси і відео.
waryag
Member

Повідомлення

Afit: 15.06.2025 13:29А щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
Все так, але у переважній більшості випадків процесори цілком надійні. Та магазини з сервісами не завжди сумлінні у виконанні гарантійних забов'язань.
Відповісти