Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

та лохи вони полюбому, за ці бабки треба брати Cerwin Vega!!! максимально до стелі або масив в лабухів з сабом саморобним від авто.
Сусіди мають знати хто в домі рулить, якщо колонка не рухає листок, а краще картон - то це фуфел :gigi:
Entar
Member

Повідомлення

Приїхали мої 1700bts, підключив, через smsl m3, грають гарно (не влаштовував тестів але порівняно з bf-11 здається більш деталізовано і басу більше - по вібрації стола відчувається).

Буду ще тестувати з іншими джерелами, одне питання. А чи можна (і як) зробити праву колонку (активну) лівою і навпаки. А то в мене системний блок і розетка зліва, дуже незручно
Radio Bay
Member

Повідомлення

Entar: 14.06.2025 13:35А чи можна (і як) зробити праву колонку (активну) лівою і навпаки
Без проблем, хоч середньою )

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Entar: 14.06.2025 13:35по вібрації стола відчувається).
ДСП столешниця 1 шар?
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.06.2025 13:46 Без проблем, хоч середньою )
Через вінду?
Radio Bay: 14.06.2025 13:46 ДСП столешниця 1 шар?
ДСП типу кроноспан чи щось таке 16мм
Ostin
Member

Повідомлення

Entar: 14.06.2025 14:52Через вінду?
А просто червоненький RCA втикнути в білий не підійде? :think:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Вирішив трохи оновитись. Погрався з KEF LS50 Wireless II, замовив собі Sonus Faber Duetto. Їм тільки за дизайн можна пробачити все) Sonus Faber це Sonus Faber) Єдине, що трохи напрягає, що в них немає можливості дротового зв'язку між колонками, суто безпровід. Але, що радує, вони не використовують всрату WiSA для комутації між акустикою, а якась своя "пропраєтарна" технологія, яка працює на частоті 7.2ггц.
спойлер
Зображення
Хотів PMC Active twenty5 22, але наші бариги залупили за них 355к з доставкою. + до них ще ЦАП/Стрімер нада мінімально вміняємий. Цінник десь під пів мульта намальовується. Зовсім вже поїхали головою. Нехай самі слухають.
Radio Bay
Member

Повідомлення

VolandInferno: 14.06.2025 15:24Погрався з KEF LS50 Wireless II, замовив собі Sonus Faber Duetto. Їм тільки за дизайн можна пробачити все)
Виглядають дуже круто, рот повен слюней, люблю красиві стильні цацки від аудіо, але Кефи активні, а ці пасивні, тут я не зрозумів.
Перше, що прийшло на думку при фото - трифонік :)
Entar: 14.06.2025 14:52ДСП типу кроноспан чи щось таке 16мм
Лайно для звуку, поміркую, столешниця не повинна "грати". Поки нехай так
Filabatya
Member

Повідомлення

Вони активні інакше для чого їм зєднання між собою а не з підсилювачем. Слухав колись кремону вигляд звично як Яхта якась :up:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.06.2025 15:56але Кефи активні, а ці пасивні, тут я не зрозумів.
То вам так здалось, ось їх опис https://www.sonusfaber.com/en/products/duetto
Вони активні безпровідні:) Я тільки активну акустику дивлюсь:)
Radio Bay: 14.06.2025 15:56Перше, що прийшло на думку при фото - трифонік
Тут дивлячись що вам(не особисто вам, а вцілому :) ) треба. В мене кімната 14 квадратів і баса цілком достатньо у моїх Кефах, звісно без злого "м'яса", щоб кишки вивертало, але я й не женусь за ним. І, у будь-якому випадку, саб докупити можна, який-ніть REL T5/x за 600уе.
Radio Bay
Member

Повідомлення

VolandInferno: 14.06.2025 16:04То вам так здалось, ось їх опис https://www.sonusfaber.com/en/products/duetto
Що пошук видав, потім мануал попалю, там буде цікаво :)
VolandInferno: 14.06.2025 16:04Тут дивлячись що вам
Так, мені, чиста суб'ективщина )
VolandInferno
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.06.2025 16:55Так, мені, чиста суб'ективщина )
Надам таке порівняння. В мене колись були Едіки 2800 і Klipsch The Ninth з їх вуфером(скільки там 8 чи 10 дюймів, не пам'ятаю). Так от у Кефів бас кращий, не суб'єкивно, а об'єктивно. Не беремо в розріз ціну.
Як-то кажуть - розмір - не головне. Звісно, я все розумію про так званий "правильний" бас, треба нормальний лапух, а не ФІ бубніння, але тим не менш, для 14 квадратів - правильно зроблені(оформлені) 5.25 чи 6.5 дюймові головки можуть дати цілком собі бас, з фактурою і тп) Що б контролювати 8-ми дюймовий лапух треба підсилювач з демпінг фактором більше ніж 800 як мінімум. В мене колись була спайка з двох моноблоків Cabridge Audio 840W в монорежимі - о ті так, вони могли заставити видавити бас навіть зі стіни бетонної:)

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Radio Bay: 14.06.2025 16:55Що пошук видав, потім мануал попалю, там буде цікаво
Скоро будуть в мене, надам відгук) При чому з прямим порівнянням з КЕФ-ами. Вони по суті в одній лізі грають.
Radio Bay
Member

Повідомлення

VolandInferno: 14.06.2025 17:10Як-то кажуть - головне розмір. Звісно, я все розумію про так званий "правильний" бас, треба нормальний лапух, а не ФІ бубніння, але тим не менш, для 14 квадратів - правильно зроблені(оформлені)
Дурня, у музичному басі головне швидкість. Додати полочникам 15-20 Гц знизу й 8'' вистачить
VolandInferno
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.06.2025 22:09Дурня, у музичному басі головне швидкість. Додати полочникам 15-20 Гц знизу й 8'' вистачить
Плюсую, але от мені брату треба було щоб від "Final Countdown" аж в'їбало так, щоб дихання забивало:) Він собі ДК на Кліпшах зібрав і довольний. Тому знову ж таки, кожному - своє. Я навіть більше скажу. У мене був досвід прослуховування 47Labs Lens, ширікі, діаметром 131мм(121?). Вони грали Мастер Оф Паппетс так з однотактніокм без віхідних трансформаторів, що хотілось Хетфілда поцілувати:)
Я все до того, що головне - кінцева реалізація. Я на приклад, за більш ніж сотню переслуханив ЦАП-ів, до сих пір не чув нічого кращого за Lavry Gold. Я ним володів більше ніж 2 роки. Мікросхема ЦАП яка в ньому юзалась - це всратий 1541А в першому виконанні. Потім були ітерації з мультібітом на їх типу пропраєтарному ЦАП-і. Але я до сих пір краще ЦАП-а не чув. Звісно є всякі dCs і тп, але то цінник інший.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Radio Bay: 14.06.2025 22:09Додати полочникам 15-20 Гц знизу й 8'' вистачить
Ну і так ще трошки додам, в сучасній музиці(та і не тільки в сучасній) нічого нижче 40гц в першій аппрксимації немає, небуло і не буде. Ну може 35гц. Якісно відіграні 60Гц - вже вважаються слухачем як "норм бас"
Radio Bay
Member

Повідомлення

VolandInferno: 14.06.2025 23:04але от мені брату треба було щоб від "Final Countdown" аж в'їбало так, щоб дихання забивало
Не розумію, що там може дихання збивати у цьому попсовому глем-року типу гоц-тоц
От де потрібно вміти у бас

Для розуміння хто це (Les Claypool, Лез Клейпул, після смерті Кліфа Бёртона не взяли до Металіки бо вирішили, що він занадто гарний для них)

Дуже спеціфічний бас

Чисто поржати з музикальних конструкцій, люблю цей канал :)

До речі, бочці сабік ніколи не завадить, але чіткий, акцентований, в мене кайфово бумкає. В мене сателіти грають до 85, а нижче перехоплює бас, чіткий зріз
VolandInferno: 14.06.2025 23:04Ну і так ще трошки додам, в сучасній музиці(та і не тільки в сучасній) нічого нижче 40гц в першій аппрксимації немає, небуло і не буде. Ну може 35гц. Якісно відіграні 60Гц - вже вважаються слухачем як "норм бас"
Підтримаю, а панч-бас знаходиться десь у районі 60-70 Гц
VolandInferno: 14.06.2025 23:04Я все до того, що головне - кінцева реалізація.
Такої ж думки, мікрухі вторинні, а в мене, вау, взагалі у цапі мікрух немає, меджік :D
MSiAventador
Member

Повідомлення

VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
P.S. Якби я зараз стартував з ноля то теж дивився б в сторну італійців, але сетап по компонентам:
Sonus Faber Lumina II - 58К
FiiO K17 - 45К
AUDIOPHONICS LPA-S400ET Purifi - 70К
Евгений King
Member

Повідомлення

MSiAventador: 15.06.2025 05:48 VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
P.S. Якби я зараз стартував з ноля то теж дивився б в сторну італійців, але сетап по компонентам:
FiiO K17 - 45К
S3000MKII перекриють цей сетап повністю :gigi:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Евгений King: 15.06.2025 06:09
Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
Як Тузік грєлку порвуть. :laugh:
tablestikus
Member

Повідомлення

Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
А потім наздогонять і ще раз перекриють :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 15.06.2025 06:09S3000MKII перекриють цей сетап повністю
Як бик вівцю :gigi:
VolandInferno
Member

Повідомлення

Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
Жень, біда в тому що я ними володів. Їх домінації мене вистачило буквально на тиждень. Кричати вміють, пердіти вміють. Грати музику - ні. Я вже їх і раком і боком і з підскоком. Ну не грають вони:) то ж по твоїм рекомендаціям купив)

Відправлено через 24 хвилини 47 секунд:
Я так урозумію, що всякі моралісти, як в інших темах з крикам - «краще б на ЗСУ задонатив» тут не пасуться)
Відповісти