Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
MultY11
Junior

Повідомлення

LiquidStorm: 13.06.2025 07:45
MultY11: 12.06.2025 17:47 Купив ... в Польщі ... другу неділю висить:
[05.06.2025] Отримано від оператора попередню інформацію
Посилки з Європи часто декларуються на митниці ще до фактичного заходу на територію України.
По факту посилка ще може бути навіть не передана перевізнику.
Перевізник Meest, за трек номером вона вже 5 числа прибула у Львів
Зображення
shnok
Member

Повідомлення

Хтось щось замовляв через temu? Ціни однакові, але при реєстрації пропонують якісь акції, звісно в халяву не вірю, але доставляється в Україну нормально?
Sharkoff
Member

Повідомлення

shnok
Там речі в основному. Техніки мало.
Sharkoff
Member

Повідомлення

Ох ці перевізники. В Китаї в Аеропорту 3 доби чекав. Тепер десь в Європі вже 2 повні доби. Жесть.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Sharkoff
14600kf? Їде через Латвію?
Sharkoff
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix
Ні, там інші проци.
Коли замовляв 14600kf прийшов через Естонію - Укрпошта
Зараз через Латвію - Мііст.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Sharkoff
Орієнтовно з лютого поточного року проци, що йшли укрпоштою через Латвію почали масово пропадати в дорозі.
Тут кілька людей відписувалися про це. Також на алі на сторінках товарів повно відгуків про пропажі.
Повезло вам, що ваш пішов через Естонію.
Sharkoff
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix
Крадуть я так розумію
Denon480
Junior

Повідомлення

Подскажите как происходит процесс на таможне когда они не верят что цена реальная? Они звонят или пишут, или самому нужно искать номера и звонить туда?
У меня реально товар на сумму менее 150 евро но продавец мог занизить стоимость, я заказал мотор для электровелосипеда 2000 ватт и вес у него около 8 кг.
Может кто знает телефон куда позвонить и уточнить почему так долго лежит на таможне товар?
Sharkoff
Member

Повідомлення

У мене весела ситуація, я забрати посилку Meest не можу. Відправник здається не ті данні ввів. Не активна кнопка відкрити поштомат.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Sharkoff: 15.06.2025 13:36 У мене весела ситуація, я забрати посилку Meest не можу. Відправник здається не ті данні ввів. Не активна кнопка відкрити поштомат.
Дзвоните на міст. Вони вручну відкривають комірку. Всьо

Відправлено через 16 хвилин 38 секунд:
Denon480: 15.06.2025 09:54 Подскажите как происходит процесс на таможне когда они не верят что цена реальная? Они звонят или пишут, или самому нужно искать номера и звонить туда?
У меня реально товар на сумму менее 150 евро но продавец мог занизить стоимость, я заказал мотор для электровелосипеда 2000 ватт и вес у него около 8 кг.
Может кто знает телефон куда позвонить и уточнить почему так долго лежит на таможне товар?
Зараз дуже багато затримують та перевіряють на ознаки заниження ціни. Якщо ціна не занижена то має бути все ок.
Інфу треба направляти через поштову службу якою їде, на емейл. Його дізнавайтесь на сайті, по трек номеру часто в статусі пишуть, або дзвоніть.
Вони не дзвонять самі і не пишуть. Пропускають посилку, або нараховують мито про яке ви можете дізнатись вже при отриманні.
Denon480
Junior

Повідомлення

aaleksandrenko: 15.06.2025 13:57Інфу треба направляти через поштову службу якою їде, на емейл. Його дізнавайтесь на сайті, по трек номеру часто в статусі пишуть, або дзвоніть.
То-есть если Укрпочтой едет то звонить на их горячую линию?
P.S.
В общем позвонил, сказали что нужно ждать.
Sachem
Member

Повідомлення

Sharkoff: 15.06.2025 13:36У мене весела ситуація, я забрати посилку Meest не можу. Відправник здається не ті данні ввів. Не активна кнопка відкрити поштомат.
Не понятен ход ваших рассуждений. Всё что требуется от отправителя так это правильно указать ваш номер телефона. Если посылка у вас в профиле, то номер правильный.
Если почтомат не открывается, то причина в телефоне/настройках/приложении/почтомате и т.д. Это в саппорт Миста.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Denon480: 15.06.2025 14:01
aaleksandrenko: 15.06.2025 13:57Інфу треба направляти через поштову службу якою їде, на емейл. Його дізнавайтесь на сайті, по трек номеру часто в статусі пишуть, або дзвоніть.
То-есть если Укрпочтой едет то звонить на их горячую линию?
P.S.
В общем позвонил, сказали что нужно ждать.
Там буває два статуси:
1. очікує перевірки інспектором.
2. затримано митницею, емейл для надання інформації customs@ukrposhta.ua

Якщо перший статус то чекати, якщо другий то скидувати на пошту інфу (виписка з банку + з особистого кабінету магазину). Плюс вони на вайбер також пишуть якщо треба доки.
Denon480
Junior

Повідомлення

aaleksandrenko
Спасибо большое, теперь всё ясно.
Sharkoff
Member

Повідомлення

Sachem
Та ні, я номер посилки сам вводив в додатку. Через 2 години ця посилка автоматично зʼявилась в мене в додатку наче як друга. Забрав вже.
Спочатку була лише верхня. Я її вручну додавав, через 2 години після прибуття, зʼявилась нижня.
IMG_1793.jpeg
Nouriel
Member

Повідомлення

shnok: 13.06.2025 14:49Хтось щось замовляв через temu? Ціни однакові, але при реєстрації пропонують якісь акції, звісно в халяву не вірю, але доставляється в Україну нормально?
там акція - піраміда запроси 50 друзів і отримай безкоштовно товар :laugh:
чи набери 6 товарів і отримай ціну як на аліекспрес :laugh:
єдине шо з доставка може бути краще і безкоштовна
shnok
Member

Повідомлення

Nouriel: 15.06.2025 21:48
shnok: 13.06.2025 14:49Хтось щось замовляв через temu? Ціни однакові, але при реєстрації пропонують якісь акції, звісно в халяву не вірю, але доставляється в Україну нормально?
там акція - піраміда запроси 50 друзів і отримай безкоштовно товар :laugh:
чи набери 6 товарів і отримай ціну як на аліекспрес :laugh:
єдине шо з доставка може бути краще і безкоштовна
Так так я читав про друзів, мені це не цікаво, а от з 6 товарами цікаво. Правда дійсно як писали зверху що електроніки мало, але я знайшов деякі цікаві речі. До речі порівнював ціни на деякі товари заради цікавості, різниці немає, як мінімум на товари якими я цікавився. Ще не замовляв, але спробую напевно на тижні)

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Мені цікаво, це як обираєш наприклад цих 6 товарів, вони загалом йдуть окремими посилками?
Sharkoff
Member

Повідомлення

shnok
Жінка замовляла в Тему. Так і було. Точніше подарунки окремо від замовлення. Хоча може по різному буває.
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 15.06.2025 21:48чи набери 6 товарів і отримай ціну як на аліекспрес
якісь не дуже цікаві конкурси
Відповісти