очведино, що флексу в клаві немає ніякого від слова геть, тобто все зафіксовано жорстко і намертво: ніяких гаскетів, плейт металічний і суцільний, конструкція надійно скручена, ніде не ходить, взагалі ніякого руху, люфту, нічого. але! за рахунок форми пружин і гумових куполів на них, на які ти власне і натискаєш, тайпінг залишаючись жорстким реально не сильно втомлює пальці, а боттом-аут хоч і чіткий, але якось ця енергія натискання цікаво розсіюється за рахунок гумки.
взагалі, в плані комфорту і "ефективності" topre світч вкрай базований. в принципі, позиціонування японцями цього світча як рішення "для професіоналів" мені тепер зрозуміле. я б взагалі сказав, що він максимально розкривається і проявляє всю свою магію саме при довгому і досить швидкому тайпінгу
Відправлено через 5 хвилин 6 секунд:
а ще РГБ підсвітка лупить дійсно ПОТУЖНО і це незважаючи на те, що кейкапи не просвічуються. встановив ріалфорс софт, подивитись що там. ну нормальний софт. можна міняти висоту актуації, але не так як з НЕ чи аналоговими оптичними, а обирати з 3х фіксованих положень: юзаю середнє. цілком комфортно.
Відправлено через 21 хвилину 41 секунду:
З.і.
ЛГБТ підсвічуванням я не користуюсь, офк, просто затестив