avesaddd: ↑
27.06.2025 08:54
ще раз дякую всім хто відгукнувся. звучить логічно. в принципі якщо взяти не "свисток" то можно і мікрофон підключити, більш якісний голос отримати. що в такому разі можна взяти? можу і в ПК засунути і на столі поставити. бюджет 2-4к грн десь. ось вище порекомендували ASUS Strix Soar В ПК, які ще варіанти можна розглянути?
Людські мікрофони підключаються по XLR

А загалом, зараз є достатньо хороших китайців з комбінованим USB/XLR, по 3.5мм зачасту працює лише гарнітурний мотлох. Враховуючи, що у вас зараз баєри, то гарнітура це явно не ваш варіант і ви не шукатимете саме 3.5мм мікрофон) Я не бачу жодного сенсу у внутрішніх звуковах, якщо ви не плануєте використовувати 5.1/7.1 акустику. Для навушників з десктопу щось капітально краще ніж той свисток починатиметься від 100$ я гадаю, тому я не бачу сенсу у даному випадку наступати на цю хитку доріжку.
І все ж, 80Ом баєри це не щось надзвичайне, там нічого серйозного не треба. Проблеми починаються, коли у вас або 300+Ом вуха, або ж тугі планари по типу Hifiman Sundara/Susvara, де потрібно ~1000mW на канал, щоб воно грало як треба. Але і не всі планари самі по собі тугі, наприклад ті ж Edition XS цілком собі бігатимуть від того свистка з надлишковим запасом по гучності.