Я на ах3000 прекрасно играю. Скорости шестой версии квесту за глаза.Serg IX: ↑ 10.06.2025 19:57В мене був wifi6 (tenda tx2pro) квест неможливо було грати через фрізи. саме тому і змінив його на сяомі 6500. з цим повній порядокLekrs: ↑ 10.06.2025 19:46 Тільки на 6 взяв. Не знаю на віщо, просто щоб поміняти 5ку. Хіба що квест без кабелю буду юзати
Новини
Останні статті і огляди
Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming BE6500 стандарту WiFi 7
-
erkins007
Member
-
Hotspur
Member
-
Megaclite
Member
вже би купив NetGear кращеVolodya811: ↑ 09.06.2025 14:56
Принципово не купую китайські роутери через проблеми безпеки, а також те, що Китай підтримує рф.
Зараз у мене ASUS XT8. Задоволений. Працює стабільно уже декілька років. Брав з антенами всередині корпусу, щоб їх не гриз кіт. Недолік ASUS XT8 - верхня частина корпусу роутера тримається на не дуже якісному клеї. Вона не відпадає, але коли рукою проводиш, то є відчуття, що треба підклеїти.
П.С. Роутер в огляді не розглядаю для себе через антени, які не сховані у корпусі. На жаль, кіт людську мову не розуміє, і в попередньому роутері одну антену так розгриз, що вона розвалилася навпіл.
-
sensey
Member
В асусі використовується досить якісна начинка із якісних брендів які хочаб гугляться. Також досить хороша схемотехніка. В моєму списку асус топ по цьому параметру далі я б розмістив асрок та гігабайт і десь там вже мсі. Яка інколи любить таку кухню учудить в досить не дешевих апаратах, що диву дивуєшся.big_bang: ↑ 09.06.2025 15:46 в якийсь момент стало абсолютно все одно на техніку від asus
в який момент це кантора вирішила, що вони мають бути самою високовартісною ?
Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
Свого часу купив роутер АC66R після китайського білого коробка, жодних проблем за роки користування непогане покриття. Потім був AX86-Pro не довго всього менше року поїхав до батьків і зараз AX11000 машина звір покриття пипець проблем поки не спостерігаю. Користуюсь 3 рік. Всім рекомендую асус. Жодних нарікань працюють їв спеку і в мороз бо трудяться на горищі під дахом.Mixx: ↑ 09.06.2025 17:05 Подякуємо асус, за те що спонсорує оверс.юа в складні часи, хоч і через рекламу нікому нахрін не порібних оверпрайсних роутерів![]()
![]()
Зато ми маємо де сратись 24/7![]()
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
І ще простота налаштувати і їх кількість один раз зробив і забувся. Ще прикольна фіча дуал ван де коли пропадає інтернет зʼєднання із провайдером по шнурку переключається автоматом на юсб модем із сімкарткою київстара. Швидкості звісно не ті але поганий інет краще ніж ніякого.
-
master
Member
Megaclite
А чим Netgear краще ASUS? Якщо говорити за дівайси одного класу і одного цінового діапазону.
А чим Netgear краще ASUS? Якщо говорити за дівайси одного класу і одного цінового діапазону.
-
Inqizitor2022
Member
1. Ширина полосы 20/40 МГц (диапазон 2,4 ГГц)
20/40/80/160 МГц (диапазон 5 ГГц)
Где 320мгц для 5 ггц и где 6 ггц? Устройство вайфай 7 обязано иметь 6 ггц.
2. Что-то с 2.4 ггц коряво работает
3. Почему устройство, предназначенное для работы на 2,5 гбит портах не протестировано при загрузке всех портов?
В целом - обычный Асус - косо, криво, убого, очень дорого.
Проще купить тплинк, который на 6 ггц работает. Archer BE9700, Archer BE800
3. Почему устройство, предназначенное для работы на 2,5 гбит портах не протестировано при загрузке всех портов?
-
master
Member
320 МГц для 5 ГГц не буває, там просто не існує підряд такої кількості каналів.Inqizitor2022: ↑ 11.06.2025 13:29 1. Ширина полосы 20/40 МГц (диапазон 2,4 ГГц)
І що воно таке: "на 2,5 гбит портах не протестировано при загрузке всех портов", як ви собі це уявляєте? Скільки не підключи корисиувачів LAN все упреться в 2.5G WAN, це як раз протестовано.
А так, звісно "проще" купити Archer BE9700 (від $250), або Archer BE800 (від $350), тільки зовсім за інші кошти.
-
Volodya811
Member
На жаль, продукція цієї компанії не розповсюджена у нас на ринкуMegaclite: ↑ 11.06.2025 12:28 вже би купив NetGear краще
-
erkins007
Member
Там где 320 там и 6. На пятерке вы не поставите 320 даже если в закрытые каналы залезите.Inqizitor2022: ↑ 11.06.2025 13:29Где 320мгц для 5 ггц и где 6 ггц?
-
master
Member
От цікаво, а чому замінусили пана Volodya811 за те, що він не купляє кєтайські роутери? І це попри загальновідомі факти порушення приватності з боку китайських виробників, вже не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...Volodya811: ↑ 09.06.2025 14:56 Пропоную обговорити Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming BE6500 стандарту WiFi 7
Принципово не купую китайські роутери через проблеми безпеки, а також те, що Китай підтримує рф.
Зараз у мене ASUS XT8. Задоволений. Працює стабільно уже декілька років. Брав з антенами всередині корпусу, щоб їх не гриз кіт. Недолік ASUS XT8 - верхня частина корпусу роутера тримається на не дуже якісному клеї. Вона не відпадає, але коли рукою проводиш, то є відчуття, що треба підклеїти.
П.С. Роутер в огляді не розглядаю для себе через антени, які не сховані у корпусі. На жаль, кіт людську мову не розуміє, і в попередньому роутері одну антену так розгриз, що вона розвалилася навпіл.
-
Volodya811
Member
На жаль, у нас на форумі вистачає вати, різних ждунів та просто людей, які не розуміють толком наслідки. Після початку російсько-української війни я певний час працював в ІТ-відділі однієї "контори" і був дотичний і до кібербезпеки. Після того, як я зрозумів масштаби проблеми - китайських роутерів у мене вдома не стало. Більше того, усе програмне забезпечення виключно або вільне з відкритим кодом або ліцензійне. І я ніколи не ставлю різні "проліковані" росіянами програми.master: ↑ 11.06.2025 23:04
От цікаво, а чому замінусили пана Volodya811 за те, що він не купляє кєтайські роутери? І це попри загальновідомі факти порушення приватності з боку китайських виробників, вже не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
П.С. Я розумію, що комусь всеодно, що у нього китайський роутер, а також нелензійне ПЗ "приготовлене росіянами". Адже, деяким людям немає за що хвилюватися. Що з них можуть взяти китайці чи рашисти? Проблема в тому, що їх ПК та роутери можуть задіюватися в тих чи інших операціях спецслужб рашистів. А люди навіть знати цього не будуть. Починаючи від активності в соціальних мережах з Вашого ІР на користь агресора, і закінчуючи іншими значно гіршими речами.
-
RSH
Junior
Та ні, достатньо взяти за ту ж ціну BE92U з повноцінним WiFi 7Ektalion: ↑ 09.06.2025 17:36Звісно, самі трушні по 20к грн, від серії РОГerkins007: ↑ 09.06.2025 15:06 Фальшивый 7 - без 6ггц не считается.![]()
-
master
Member
BE92U дорожче на 2000 грн або 50 баксів. Якщо нк шкода грошів, то звісно можна брати BE92U
-
Inqizitor2022
Member
Потому, что кто не покупает китайские товары - тот ворует денежки народные - депутат, чиновник или олигарх. Все остальные покупают только китайское и в редких случаях - сделанное у нас.master: ↑ 11.06.2025 23:04От цікаво, а чому замінусили пана Volodya811 за те, що він не купляє кєтайські роутери?
-
Gold_Star
Member
Ну напевно в цьому сяомі винен, якщо слідувати такій логіціmaster: ↑ 11.06.2025 23:04А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Отправлено спустя 4 минуты 31 секунду:
В такому випадку можете проявити альтруїзм і поміняти по всій країні китайські вишки на щось іншеVolodya811: ↑ 11.06.2025 23:18Після початку російсько-української війни я певний час працював в ІТ-відділі однієї "контори" і був дотичний і до кібербезпеки. Після того, як я зрозумів масштаби проблеми - китайських роутерів у мене вдома не стало.
-
master
Member
Під час війни підтримка будь якого контрабаса - робота на ворога. Боротьба з контробандистами - то задача правоохоронних органів, але споживачі самі створюють ринок і умови для роботи сірих і чорних схем....Gold_Star: ↑ 12.06.2025 18:35Ну напевно в цьому сяомі винен, якщо слідувати такій логіціmaster: ↑ 11.06.2025 23:04А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Отправлено спустя 4 минуты 31 секунду:В такому випадку можете проявити альтруїзм і поміняти по всій країні китайські вишки на щось іншеVolodya811: ↑ 11.06.2025 23:18Після початку російсько-української війни я певний час працював в ІТ-відділі однієї "контори" і був дотичний і до кібербезпеки. Після того, як я зрозумів масштаби проблеми - китайських роутерів у мене вдома не стало.
А про "китайські вишки" - то є проблема, ніхто не має ілюзій, але залишити країну без критичної інфраструктури водночас неможливо, а не купляти кітайщину - цілком можливо
-
Gold_Star
Member
master: ↑ 12.06.2025 21:20Під час війни підтримка будь якого контрабаса - робота на ворога
Без вишок, які в блекаут ледве дихали? А як щодо експериментальних відключень зв'язку під час повітряної тривоги?master: ↑ 12.06.2025 21:20залишити країну без критичної інфраструктури водночас неможливо
Айфони тоді теж втопку получається. Тільки не кажи плз що там американський пан з батогом слідкує за тим щоб агенти Сі нічого зайвого не підкладалиmaster: ↑ 12.06.2025 21:20не купляти кітайщину - цілком можливо
-
Muttabor
Member
Я перепрошую, але в нас держава все ще продовжує транзит російської нафти, на чому агресор заробляє мільярди, а Ви про якісь копійчані посилки з Китаю...master: ↑ 11.06.2025 23:04.. не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
-
master
Member
продовжувати транзит нафти - політична необхідність, яку диктуються "союзники". Але до чого це в контексті огляду ASUS TUF Gaming BE6500?Muttabor: ↑ 13.06.2025 16:24Я перепрошую, але в нас держава все ще продовжує транзит російської нафти, на чому агресор заробляє мільярди, а Ви про якісь копійчані посилки з Китаю...master: ↑ 11.06.2025 23:04.. не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
ви, я бачу, майстер демагогії. Тоді скажіть: Як скасування митних платежів для визначеного переліку товарів подійного призначення впливає на контробанду і подальший продаж кетайських роутерів на маркетплайсах? як блекаут і плани відключення "вишок" виправдовують людей, які свідомо куплють китайські роутери, завезені контабандою? Про третє питання мовчу: користуйтеся ТА-57, там немає китайських запчастинGold_Star: ↑ 12.06.2025 22:24master: ↑ 12.06.2025 21:20Під час війни підтримка будь якого контрабаса - робота на ворогаСаме тому на початку війни президент скасовував оверкупу митних обмежень, в тому числі для злагодженої роботи волонтерів які ще до популярних блогерів займались тим, чим потрібно було. Але бачу що пам'ять підводить
Без вишок, які в блекаут ледве дихали? А як щодо експериментальних відключень зв'язку під час повітряної тривоги?master: ↑ 12.06.2025 21:20залишити країну без критичної інфраструктури водночас неможливо
Айфони тоді теж втопку получається. Тільки не кажи плз що там американський пан з батогом слідкує за тим щоб агенти Сі нічого зайвого не підкладалиmaster: ↑ 12.06.2025 21:20не купляти кітайщину - цілком можливо![]()
-
Gold_Star
Member
Забув ще про китайську гречку і часник дописати, може там теж щось додають, щоб ми не перемагалиmaster: ↑ 16.06.2025 16:13ви, я бачу, майстер демагогії. Тоді скажіть: Як скасування митних платежів для визначеного переліку товарів подійного призначення впливає на контробанду і подальший продаж кетайських роутерів на маркетплайсах? як блекаут і плани відключення "вишок" виправдовують людей, які свідомо куплють китайські роутери, завезені контабандою? Про третє питання мовчу: користуйтеся ТА-57, там немає китайських запчастин