Купил ультимейт дл2 за 1350 грн в 22 году, теперь дадут следующую часть бесплатно которая стоит 1600. Отличная покупка имхо.
Новини
Останні статті і огляди
Зомбі-екшен Dying Light: The Beast виходить у серпні
-
Fen1xz
Member
Предлагаю обсудить Зомбі-екшен Dying Light: The Beast виходить у серпні
Купил ультимейт дл2 за 1350 грн в 22 году, теперь дадут следующую часть бесплатно которая стоит 1600. Отличная покупка имхо.
-
Lekrs
Member
Мочити зомбаків завжди весело.
-
Kashtan
Member
Стосовно «горору».
https://journals.indexcopernicus.com/ap ... ьки%20на,2.
- спойлер
- Ось ці спроби коверкати українську мову, утворюючи замість неї новомову - стають все впливовішими.
-
NUN4AG
Member
Перша частина дуже зайшла і тому 2-га відразу після анонсу піднялася у ТОП вішлиста, але через "складну долю" на момент релізу я до неї настільки охолов, що вона в мене в бібліотеці вже 2-й рік збирає пил.
Beast очікую зі стриманним оптимізмом, тим більше це продовження історії про ГГ з 1-ї частини.
Треба буде пройти таки другу частину і потім вирішити - брати Beast на релізі чи після знижки у 40%+.
Beast очікую зі стриманним оптимізмом, тим більше це продовження історії про ГГ з 1-ї частини.
Треба буде пройти таки другу частину і потім вирішити - брати Beast на релізі чи після знижки у 40%+.
-
Reinmar
Member
Тобто можна на літньому розпродажу узяти і отримати 2 гри?)Покупці Ultimate-версії Dying Light 2 зможуть отримати нову гру безплатно.
-
Enjthesilence
Member
Ось це більше схоже на сиквел першої гри, хоч і фінал з бімбою як на мене найлогічніший був
-
_FYA_EXel
Member
Ну так не ведитесь на пропаганду и пишите - хоррор, слово то все равно не наше (horror), а если уж на то пошло - то на нашем это будут ужасы-жахиKashtan: ↑ 07.06.2025 13:47 Стосовно «горору».
- спойлер
- Ось ці спроби коверкати українську мову, утворюючи замість неї новомову - стають все впливовішими.
-
erkins007
Member
Если умеешь в прошлое возвращаться да.Reinmar: ↑ 07.06.2025 14:16Тобто можна на літньому розпродажу узяти і отримати 2 гри?)Покупці Ultimate-версії Dying Light 2 зможуть отримати нову гру безплатно.
-
Shaolin_Style
Member
куда-куда выходит?Зомби-экшен Dying Light: The Beast выходит в августеt
-
yariksom
Member
Мова не стоїть на місці а постійно змінюється, коли я назвав Hator Гатором то відгріб мінусівKashtan: ↑ 07.06.2025 13:47 Стосовно «горору».
- спойлер
особисто мене дійсно бісить лише проект-проєкт, англійське project може через транслітерацію стати прожектом а ніяк не проєктом, прожект і вживалося колись, а тепер його можна зустріти лише як насмішку в текстах.
-
MessiaH
Member
Покупал ультимат версию в егс, только dying light the beast мне предлагает сделать предпокупку почему-тоFen1xz: ↑ 07.06.2025 12:58Купил ультимейт дл2 за 1350 грн в 22 году, теперь дадут следующую часть бесплатно которая стоит 1600. Отличная покупка имхо.
-
erkins007
Member
Ну так это магазин для разработчиков, а не для пользователей. Вот для поддержки разработчиков купите второй разMessiaH: ↑ 08.06.2025 06:22в егс
-
mult
Member
Кумарить в другій частині, що за стільки патчів не виправили невидимий ніби бардюр перед трупами.
При чому дивишся до трупа ще з пів метра а ти вже вперся і не можеш рухатись, тільки треба підстрибувати.
Хіба не можна було зробити типу авто наступання на трупи і тп.
Ще дуже погано зроблено зациклені буквально з десяток фраз звуків міста.
Типу хтось десь кричить чи розмовляють.
Це зроблено для атмосфери, типу живе місто, вони насправді нікому не належать, просто аудіо фон.
Але воно зроблено мега неякісно.
Буквально до десятка цих фраз і воно повторюється кожні пару хвилин по кругу.
Через декілька десятків годин гри це вже конкретно починає дратувати.
Треба було робити більше таких фраз і час повторення рідше.
Я розумію аби гра була там на 10 годин то ще хай.
А коли гра на десятки годин то це фігня якась.
І патчами такі всякі недоробки не правлять.
Наче їх і не має.
При чому дивишся до трупа ще з пів метра а ти вже вперся і не можеш рухатись, тільки треба підстрибувати.
Хіба не можна було зробити типу авто наступання на трупи і тп.
Ще дуже погано зроблено зациклені буквально з десяток фраз звуків міста.
Типу хтось десь кричить чи розмовляють.
Це зроблено для атмосфери, типу живе місто, вони насправді нікому не належать, просто аудіо фон.
Але воно зроблено мега неякісно.
Буквально до десятка цих фраз і воно повторюється кожні пару хвилин по кругу.
Через декілька десятків годин гри це вже конкретно починає дратувати.
Треба було робити більше таких фраз і час повторення рідше.
Я розумію аби гра була там на 10 годин то ще хай.
А коли гра на десятки годин то це фігня якась.
І патчами такі всякі недоробки не правлять.
Наче їх і не має.
-
Kyoo
Member
Вона наче просто розпаковується. Знайти той параметр теж можна. Може це і не просто, фізика світу, туди я не лазивmult: ↑ 08.06.2025 10:29 ... не можна було зробити ...
тим паче тепер є ші
і я не помітив проблем з колізією
а у першій буквально все через блокнот робилось. пам'ятаю дробаш з подвійним blunt/smashing
- спойлер
-
MessiaH
Member
Эта игра изначально в егс выходила, по сути нет никакой разницы где покупать. Ни егс, ни стим сами не примут решение раздать что-то бесплатно если разработчик считает нужным это продавать за бабки. Содержание контента одинаковое в принципе везде, что в стиме, что в егсerkins007: ↑ 08.06.2025 09:15Ну так это магазин для разработчиков, а не для пользователей. Вот для поддержки разработчиков купите второй раз
-
erkins007
Member
Нет конечно, она выходила одновременно и в Стиме и в его, я ее на старте бралMessiaH: ↑ 09.06.2025 11:17изначально в егс выходила
-
Shaolin_Style
Member
на самом деле она есть как для издателя (у EGS низкий процент комиссии, более лояльные критерии сертификации) но не для покупателя (невозможность вернуть деньги за игру, отсутствие облачных сохранений, система ачивментов, более кривой лаунчер сам по себе). Так что если ты не видишь разницы, не значит что ее в принципе нет, просто тебе это не так важно.MessiaH: ↑ 09.06.2025 11:17Эта игра изначально в егс выходила, по сути нет никакой разницы где покупать.erkins007: ↑ 08.06.2025 09:15Ну так это магазин для разработчиков, а не для пользователей. Вот для поддержки разработчиков купите второй раз
-
MessiaH
Member
кто тебе такое сказал? в егс точно также можно вернуть если наиграл не более 2ч, облачные сохранения есть, но не во всех играх, в ДЛ2 есть, ачивментов таких нет, в остальном лаунчер не хуже, скидки + купоны и выходит иногда выгоднееShaolin_Style: ↑ 10.06.2025 11:46 но не для покупателя (невозможность вернуть деньги за игру, отсутствие облачных сохранений, система ачивментов, более кривой лаунчер сам по себе)
-
Shaolin_Style
Member
раньше не было, ачивменты тоже наверное когда-то добавят. В целом я не вижу в нем смысла именно как в игровом лаунчере.MessiaH: ↑ 10.06.2025 23:52кто тебе такое сказал?Shaolin_Style: ↑ 10.06.2025 11:46 но не для покупателя (невозможность вернуть деньги за игру, отсутствие облачных сохранений, система ачивментов, более кривой лаунчер сам по себе)
-
Fen1xz
Member
В стиме в библиотеке дали Dying Light: The Beast. Тихо, без каких либо уведомлений, увидел когда по библиотеке лазил, добавили её и в платежку с 22 года где была только DL 2 Ultimate задним числом. Версия не написана, но я так понимаю стандарт. Так что всё нормально, раздают как и обещали.