Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
West20105
Member
Всім привіт. Обираю телефон дружині,щоб гарні камери були і для месенджерів соц мереж треба. придивився до Honor 200/pro
і ось питання хтось зтикався з сіровозами без коробки ? і яке підводне каміння може бути в такому випадку? до цього користувалась тільки самсунгами,але не проти щось інше спробувати,може хтось порекомендує щось
Ось оголошення на олх.
і ось питання хтось зтикався з сіровозами без коробки ? і яке підводне каміння може бути в такому випадку? до цього користувалась тільки самсунгами,але не проти щось інше спробувати,може хтось порекомендує щось
Ось оголошення на олх.
-
0trog0
Member
Підкажіть будь ласка. Американський смартфон, який при вмиканні показує заставку Sprint або Verizon (напис на білому фоні), але власник стверджує, що в наших мережах все працює чудово. Чи є тут підводні камені, чи перевіривши, що він підтримує нашу сім, можна більше не хвилюватись?
І ще підкажіть, який огляд смартфону зараз дозволено робити на пошті? Укрпошта або нова пошта. Можна відкрити коробку, поставити сімку, перевірити зарядку, здійнити дзвінок і т.н. ? Скільки на це є часу?
І ще підкажіть, який огляд смартфону зараз дозволено робити на пошті? Укрпошта або нова пошта. Можна відкрити коробку, поставити сімку, перевірити зарядку, здійнити дзвінок і т.н. ? Скільки на це є часу?
-
Mnemon
Member
Наявність коробки ні на що не впливає. Якщо конкретна модель вас влаштовує, перевірили всі ф-ї перед покупкою, то можна брати. Все одно гарантії у таких телефонів не має. Він працює відразу або не працює. А далі, як повезе.West20105: ↑ 09.06.2025 10:07 Всім привіт. Обираю телефон дружині,щоб гарні камери були і для месенджерів соц мереж треба. придивився до Honor 200/pro
Ось оголошення на олх.
Sprint або Verizon - може означати, що він заблокований під конкретного оператора. Деякі моделі телефонів можна розблоковувати. Залежить від моделі, версії ос. (чим старіша, тим легше розблокувати). Якщо продавець запевняє, що телефон розблокований, то можете вставити сімку та перевірити, чи буде працювати, зробіть дзвінок. Не знаю, як на укрпошті, але на НП можна перевіряти телефон без обмежень по часу, вставляти сімку, дзвонити, при умові, що телефон не запакований у заводську плівку.0trog0: ↑ 09.06.2025 12:36 Підкажіть будь ласка. Американський смартфон, який при вмиканні показує заставку Sprint або Verizon (напис на білому фоні), але власник стверджує, що в наших мережах все працює чудово. Чи є тут підводні камені, чи перевіривши, що він підтримує нашу сім, можна більше не хвилюватись?
-
snapdragon999
Member
Все там нормально ,просто шо без гарантии будет.Хоноры не блокируют вообще ,нет регионлока.West20105: ↑ 09.06.2025 10:07 Всім привіт. Обираю телефон дружині,щоб гарні камери були і для месенджерів соц мереж треба. придивився до Honor 200/pro
Ось оголошення на олх.
-
0trog0
Member
Цього достатньо, щоб більше не переживати щодо подальших проблем із можливим блокуванням? Якщо скинути телефон на заводські налаштування, перезавантажити чи вимкнути його і т.н. - нічого не має статись, якщо на пошті сімка працює і дзвонить?Mnemon: ↑ 09.06.2025 14:35Якщо продавець запевняє, що телефон розблокований, то можете вставити сімку та перевірити, чи буде працювати, зробіть дзвінок
-
Mnemon
Member
Я мав справу тільки з гугл пікселем, який був програмно розблокований. Там не має 100% гарантії, що після розблокування він буде весь час нормально працювати. Після перезавантаження або скидання до заводських, оновлення ОС може злетіти розблокування. Але можуть бути нюанси. Наприклад у пікселі можна було перезавантажувати тільки з ввімкненим режимом літачка. Розблок може сам по собі злетіти через 1-2 місяці або після оновлення безпеки. Добре, якщо ви будете біля комп'ютера і зможете знов самостійно розблокувати через програму або скрипт, а уявіть, якщо опинитесь десь за містом або в іншому місті. Треба це також враховувати й мати на увазі.0trog0: ↑ 09.06.2025 16:11Цього достатньо, щоб більше не переживати щодо подальших проблем із можливим блокуванням? Якщо скинути телефон на заводські налаштування, перезавантажити чи вимкнути його і т.н. - нічого не має статись, якщо на пошті сімка працює і дзвонить?Mnemon: ↑ 09.06.2025 14:35Якщо продавець запевняє, що телефон розблокований, то можете вставити сімку та перевірити, чи буде працювати, зробіть дзвінок
Якщо є можливість, то краще пошукати неверлок. Але якщо вас не лякають подібні проблеми з розблоком і ціна дуже приваблива, то можете ризикнути. Нічого поганого в цьому не має. Телефон такий самий, як неверлок, але з певними незручностями.
-
West20105
Member
а звідки ціна настільки низька я не розумію ?) в нас прошка 20к+ коштує.навіть на алішкі вона 14-15к по знижкі. а тут прошка нова,сіровоз хоч але по ціні звичайної моделі з магазину. вони що їх за кордоном по ціні бургера з маку беруть ?)snapdragon999: ↑ 09.06.2025 16:02Все там нормально ,просто шо без гарантии будет.Хоноры не блокируют вообще ,нет регионлока.West20105: ↑ 09.06.2025 10:07 Всім привіт. Обираю телефон дружині,щоб гарні камери були і для месенджерів соц мереж треба. придивився до Honor 200/pro
Ось оголошення на олх.
-
Mnemon
Member
Причина може бути досить банальною - він хоче, як найшвидше продати смарт, який йому вже не цікавий. Може збирає гроші на іншу модель. В цьому грошовому сегменті конкуренція досить велика серед інших смартів, враховуючи б/у ринок. Просто з післяоплатою можете на пошті перевірити всі функції і, якщо все працює, то чому не придбати?West20105: ↑ 09.06.2025 16:34а звідки ціна настільки низька я не розумію ?) в нас прошка 20к+ коштує.навіть на алішкі вона 14-15к по знижкі. а тут прошка нова,сіровоз хоч але по ціні звичайної моделі з магазину. вони що їх за кордоном по ціні бургера з маку беруть ?)snapdragon999: ↑ 09.06.2025 16:02
Все там нормально ,просто шо без гарантии будет.Хоноры не блокируют вообще ,нет регионлока.
За посиланням, щось типу магазину, який займається перепродажем. Купив десь дешевше, продав дорожче. Не обов'язково на аліку. Є й інші китайські платформи + якісь бонуси, знижки використовував. Майже всі відгуки позитивні. Я б замовив, якщо вам підходить дана модель.
-
7mindfields
Member
Кул сторіMnemon: ↑ 09.06.2025 14:35 але на НП можна перевіряти телефон без обмежень по часу, вставляти сімку, дзвонити, при умові, що телефон не запакований у заводську плівку.
Достатньо, але ніхто тобі не дасть перевіряти телефон довше 5хв на нп, а тим паче робити фекторі ресет (давно заборонено їх внутрішніми правилами)0trog0: ↑ 09.06.2025 16:11 Цього достатньо, щоб більше не переживати щодо подальших проблем із можливим блокуванням? Якщо скинути телефон на заводські налаштування, перезавантажити чи вимкнути його і т.н. - нічого не має статись, якщо на пошті сімка працює і дзвонить?
-
snapdragon999
Member
Я не знаю их схем, знаю что телефоны не ворованные и новые, а как завезли тебе важно сильно? Все равно ж без гарантии.Знакомые брали много раз, с хонорами вообще проблем нету, с реалми Евроверсия бывает что блокируют, но можно получить код разблокировки в поддержке, бесплатно или сразу перепрошить телефон на другую прошивку, кроме европейской, не вставляя симку и не активируя через инет, тогда не заблокируют.West20105: ↑ 09.06.2025 16:34а звідки ціна настільки низька я не розумію ?) в нас прошка 20к+ коштує.навіть на алішкі вона 14-15к по знижкі. а тут прошка нова,сіровоз хоч але по ціні звичайної моделі з магазину. вони що їх за кордоном по ціні бургера з маку беруть ?)snapdragon999: ↑ 09.06.2025 16:02
Все там нормально ,просто шо без гарантии будет.Хоноры не блокируют вообще ,нет регионлока.
-
West20105
Member
Та ні не важливо як завезли,просто коли різниця в ціні майже в 10к то вже якась насторога є. ось і питаюсь у людей які купляли )snapdragon999: ↑ 09.06.2025 19:22Я не знаю их схем, знаю что телефоны не ворованные и новые, а как завезли тебе важно сильно? Все равно ж без гарантии.Знакомые брали много раз, с хонорами вообще проблем нету, с реалми Евроверсия бывает что блокируют, но можно получить код разблокировки в поддержке, бесплатно или сразу перепрошить телефон на другую прошивку, кроме европейской, не вставляя симку и не активируя через инет, тогда не заблокируют.West20105: ↑ 09.06.2025 16:34
а звідки ціна настільки низька я не розумію ?) в нас прошка 20к+ коштує.навіть на алішкі вона 14-15к по знижкі. а тут прошка нова,сіровоз хоч але по ціні звичайної моделі з магазину. вони що їх за кордоном по ціні бургера з маку беруть ?)
-
snapdragon999
Member
Я думав спочатку що беруть в ліз або по контракту на фірму чи на якогось дропа, перший взнос роблять,або пару тройку платежів щоб можно було торгувати спокійно якийсь час , а тим часом везуть сюди зливають по дешману, потім перестають платити,але це ще не так то і просто зробити документально,та ще й регулярно. Знайомий там купляв реалмі, в одній з цих шарашок і в нього євроверсія заблокувалась,як і полагалось, але він скинув якийсь чек чи то з олх, чи то левий що він купив в Україні і в саппорті йому дали код розблокування, якщо б був крадений чи неоплачений то навряд би хтось йому код хтось надав.Або вони оленіWest20105: ↑ 09.06.2025 20:46Та ні не важливо як завезли,просто коли різниця в ціні майже в 10к то вже якась насторога є. ось і питаюсь у людей які купляли )snapdragon999: ↑ 09.06.2025 19:22
Я не знаю их схем, знаю что телефоны не ворованные и новые, а как завезли тебе важно сильно? Все равно ж без гарантии.Знакомые брали много раз, с хонорами вообще проблем нету, с реалми Евроверсия бывает что блокируют, но можно получить код разблокировки в поддержке, бесплатно или сразу перепрошить телефон на другую прошивку, кроме европейской, не вставляя симку и не активируя через инет, тогда не заблокируют.
Або якась" третя зміна" їх клепає у Китаї із запчастин, неофіційно експортують без коробок за півціни до Європи, тіпа контрабасом у попі негра.
-
pelia
Member
гортав 4пда, побачив таку іронію і воно прямо виглядає як пости пана snapdragon999
- спойлер

-
snapdragon999
Member
в чем ирония в моих постах ?Ты не знал что больше половины айфонов собирают из запчастей ,продающихся на вторичке.pelia: ↑ 10.06.2025 10:29 гортав 4пда, побачив таку іронію і воно прямо виглядає як пости пана snapdragon999![]()
- спойлер
-
Васильович
Member
Сам спитав.snapdragon999: ↑ 10.06.2025 11:00в чем ирония в моих постах ?
Сам відповівsnapdragon999: ↑ 10.06.2025 11:00Ты не знал что больше половины айфонов собирают из запчастей ,продающихся на вторичке.
-
Mnemon
Member
Залежить від відділення. Ніхто не обмежував по часу та пильно не слідкував за моїми діями. Я міг скидати налаштування, вставляти сімку.7mindfields: ↑ 09.06.2025 19:00Кул сторіMnemon: ↑ 09.06.2025 14:35 але на НП можна перевіряти телефон без обмежень по часу, вставляти сімку, дзвонити, при умові, що телефон не запакований у заводську плівку.
Достатньо, але ніхто тобі не дасть перевіряти телефон довше 5хв на нп, а тим паче робити фекторі ресет (давно заборонено їх внутрішніми правилами)0trog0: ↑ 09.06.2025 16:11 Цього достатньо, щоб більше не переживати щодо подальших проблем із можливим блокуванням? Якщо скинути телефон на заводські налаштування, перезавантажити чи вимкнути його і т.н. - нічого не має статись, якщо на пошті сімка працює і дзвонить?
Правила правилами, але не всюди їх суворо дотримуються.
-
tolik86
Junior
Доречі про вставляння сімки. То є далеко не панацея, бо після вставляння сімки і дзвінка з перевіркою зв'язку, все рівно можна придбати заблокований на оператора)))
-
snapdragon999
Member
О каком телефоне речь?tolik86: ↑ 10.06.2025 12:50 Доречі про вставляння сімки. То є далеко не панацея, бо після вставляння сімки і дзвінка з перевіркою зв'язку, все рівно можна придбати заблокований на оператора)))
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
В чём суть претензии? Хочешь официально с коробкой, плати в 2 раза больше никто не против. Смысл тут какие то предъявы кидать за такие деньги?Я на 99% уверен что те китайфоны абсолютно новые, потому что они даже не активированы, такие же как у официального ритейлера,а как заехали сюда и откуда то уже дело десятое. А то что огрызки из запчастей собирают и парят дурачкам то это действительно ирония, но никто почему то этому внимание не уделяет так как китайским брендам.Васильович: ↑ 10.06.2025 12:00Сам спитав.snapdragon999: ↑ 10.06.2025 11:00в чем ирония в моих постах ?
Сам відповівsnapdragon999: ↑ 10.06.2025 11:00Ты не знал что больше половины айфонов собирают из запчастей ,продающихся на вторичке.![]()
Востаннє редагувалось 10.06.2025 13:17 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
-
Васильович
Member
Жодних претензій. Просто забавно звучить це все в одному постіsnapdragon999: ↑ 10.06.2025 13:13В чём суть претензии?
-
Valdey377
Member
Ну как бы каких айфонов, тех что за 3 копейки уходят на базаре и в некоторых сетях может быть и это в лучшем случаеsnapdragon999: ↑ 10.06.2025 11:00в чем ирония в моих постах ?Ты не знал что больше половины айфонов собирают из запчастей ,продающихся на вторичке.pelia: ↑ 10.06.2025 10:29 гортав 4пда, побачив таку іронію і воно прямо виглядає як пости пана snapdragon999![]()
- спойлер
Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Так телефоны такого класса в принципе по другому покупаться не должны, это не товар первой необходимости, наверное никто не пойдёт покупать Майбах у дедушки из гаража, даже в голову не прийдёт, почему здесь должно бытьsnapdragon999: ↑ 10.06.2025 13:13О каком телефоне речь?tolik86: ↑ 10.06.2025 12:50 Доречі про вставляння сімки. То є далеко не панацея, бо після вставляння сімки і дзвінка з перевіркою зв'язку, все рівно можна придбати заблокований на оператора)))
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:В чём суть претензии? Хочешь официально с коробкой, плати в 2 раза больше никто не против. Смысл тут какие то предъявы кидать за такие деньги?Я на 99% уверен что те китайфоны абсолютно новые, потому что они даже не активированы, такие же как у официального ритейлера,а как заехали сюда и откуда то уже дело десятое. А то что огрызки из запчастей собирают и парят дурачкам то это действительно ирония, но никто почему то этому внимание не уделяет так как китайским брендам.