Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

А я купив в гфл2 пропуск (ну той що дає 80 кристалів кожного дня коли логінишся), при тому що всі-всі-всі гачі які коли небудь грав (окрім АК) - грав виключно ф2п, не планую це робити на постійній основі, але декілька раз підряд куплю - хоча гарантувати в6 на юмп45 :shuffle:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.06.2025 04:16ВуВа піде в смітник, якщо я не отримаю триметрову мілфу за свої 70 круток. Причому скоріш за все вона піде туди остаточно, як добрий десяток інших гач. Я не готовий терпіти удачу рівня ігор Хойо ще й в цій грі.
Якщо з'являються аргументи типу "якщо мені не випаде", або "тут не щастить", то гачу треба дропати зразу. Вона вже "не заходить" і далі лише витрата часу.
Kirakishou: 09.06.2025 04:16Незважаючи на те, що у мене удача в гачі дуже посередня, власне як і в інших іграх Хойо. Але що персонажі, що геймплей мені дуже подобається.
This

Я знайшов компроміс з Блустаком(окремий Гугл акк) і в черговий раз качнув азурку. Це жесть, наскільки в ній менше FOMO, порівняно з іншими. І наскільки класно пропрацьовані персонажі, незважаючи на їх кількість. Їм би бюджети Хойо...
Kirakishou: 09.06.2025 04:16Написав, щоб підняти тему на злість всім нормісам.
:super:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Вітаю з позбавленням гача-цнотливості. Чи ви до цього вже витрачалися на гача-ігри?

lewerlin
lewerlin: 09.06.2025 05:55Якщо з'являються аргументи типу "якщо мені не випаде", або "тут не щастить", то гачу треба дропати зразу. Вона вже "не заходить" і далі лише витрата часу.
Я в неї вже майже не граю, але я маю там крутки і, на відміну від Геншину, в ВуВі на горизонті є персонаж, якого хочу покрутити. В Геншині зараз такого немає, мені пофіг на Скірк. Я готовий буду повернутися в Геншин, якщо буде банер мами Клі – Аліси. Їй я можу дали поблажку щодо своїх вимог тугих напівоголених сідниць. Але повернуся просто щоб забрати її, грати в гру постійно я вже мабуть не буду, до кращих часів.
А в ВуВі на горизонті вже є банер мілфи, я маю на неї крутки до першого 50/50 і хочу її пощупати.

До речі, пограв в демку Стелар Блейд і якісь двоякі відчуття. Бойовка проти Зенлесу дуже паперова, немає того відчуття екшену, як в Зенлесі. Вже погано пам’ятаю, але по-моєму навіть в Ніер Автомата була більш жвава бойовка. Такої фізики головної героїні, як в персонажів Зенлесса, там також немає. Хоча, можливо, вона залежить від костюмів.
Але все одно я думаю її придбати за повну вартість з авансу. Щоб підтримати тенденцію. Я хочу більше ігор з привабливими персонажами, щоб вони були не лише в гача-іграх.

А ви, панове, не грали в демку Стелар Блейд?

Відправлено через 34 хвилини 40 секунд:
До того ж повна вартість Стелар Блейд (2599 грн.) дешевше, ніж пак круток в гача-іграх. З мого боку буде лицемірно не підтримати розробника, який відразу дає всі скінчики і тому подібне, а не через монетизацію.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.06.2025 13:36Вітаю з позбавленням гача-цнотливості. Чи ви до цього вже витрачалися на гача-ігри?
Купляв щось в АК (не пам'ятаю що, БП напевно чи щось таке) і swgoh трохи, але також не суттєво багато. Останню таки дропнув і раптово отримав тонни вільного часу, ця гра реально як в'язниця :(

Навіть незнав, що у Стеллара є демка. Це ви в стімі її качали?
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 09.06.2025 17:48Навіть незнав, що у Стеллара є демка. Це ви в стімі її качали?
Так. Вчора скачав, а сьогодні пограв.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.06.2025 18:26
daesz: 09.06.2025 17:48Навіть незнав, що у Стеллара є демка. Це ви в стімі її качали?
Так. Вчора скачав, а сьогодні пограв.
Мб пізніше гляну, але боюсь що сподобається і захочетсья купити за фул прайс :)
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 09.06.2025 13:36А в ВуВі на горизонті вже є банер мілфи
Ну не прямо мілфи... Чи мається на увазі Августа?
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 10.06.2025 04:54Ну не прямо мілфи... Чи мається на увазі Августа?
Ні, я маю на увазі саме Картефію. Чи нею вже не можна буде бігати у світі в триметровому режимі?
До речі, я ненавиджу це слово, мені ближче оне-сама. Написав так, бо ви раніше також так її назвали.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 10.06.2025 05:23Ні, я маю на увазі саме Картефію. Чи нею вже не можна буде бігати у світі в триметровому режимі?
Можна то можна, але ж вона все одно "в базі" тендітна дівчинка, яка в ідл-анімації ляльками грається. "Півник" краще була б самостійним персонажем, це навіть обіграти класно можна було б.
daesz
Member

Повідомлення

https://chaoszeronightmare.onstove.com/en
спойлер
В ГФЛ2 гільд-діскорді хтось скинув :)
Якийсь darkest reverse dungeon 1999 :lol:

Відправлено через 5 годин 37 хвилин 40 секунд:
Ще одна гача яка вже дуже дуже давно релізнута в Японії добралась до глобала : https://x.com/umamusume_eng/status/1916479480308420635
daesz
Member

Повідомлення

Просто залишу це тут :lol:
спойлер
гільдійний дискорд чат

Зображення
спойлер
саме відео

https://streamable.com/1jv5to
Після 30+ постів з тим відео :
спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Поки думав чи купувати Стелар Блейд, гра вже вийшла. Наскільки я розумію, бонуси за передзамовлення ти вже не отримаєш, тобто немає сенсу купувати її за повну вартість. Також, гра виявилася зацензуреною версією. Багато хто сподівався, що для ПК вони випустять ту версію, яка була до патчу першого дня на плейстейшн, але схоже, що в стімі гра точно така ж як і на плейстейшн.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 12.06.2025 23:02Багато хто сподівався, що для ПК вони випустять ту версію, яка була до патчу першого дня на плейстейшн, але схоже, що в стімі гра точно така ж як і на плейстейшн.
Серйозно? Вони вліпили М-рейтинг і цензуру водночас? :lol: Ну просто епічні...
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
На стімі пишуть, що так. Ну там по факту просто декілька перероблених скінів. Якщо ви не слідкували за ситуацією, коли був реліз гри на плейстейшен, то вони випустили гру і патчем першого дня переробили декілька скінів в грі на більш зацензурені, хоча при цьому в грі все одно залишалися доволі відверті скіни. Навіщо це було робити - не зрозуміло. Люди гадали, що на ПК буде версія з оригіналами цих скінів, але судячи по темам на стімі, версія така ж, як і на плейстейшен. Але я думаю моддери це швидко виправлять, якщо вже не виправили.
У мене тепер від цієї ситуації, що я не придбав гру, якась хандра почалася, бо я перед цим потринькав гроші на різну фігню, без якої міг би і обійтися, краще б я цю гру купив або скінчики в гача-іграх. А тепер сенсу купувати її за ту ж вартість, якщо бонуси за передзамовлення вже прогавив. Там начебто якийсь скін був і аксесуари. Та і відверто кажучи ціна справді завелика, хоч це мабуть і лицемірно звучить від того, хто в свій час багато витратив на гачі, але я просто дивлюся список ігор в стімі, які придбав чи хочу придбати, і таких дорогих ігор там небагато. Тож тепер не знаю, певне є сенс чекати якусь знижку, а потім купувати. Хоча моделька Єви крута, так. Я ще трохи нею побігав, вона мені подобається. І я не маю на увазі якісь вульгарні речі, мені просто подобаються гарні жіночі персонажі, вони гріють мені душу.

До речі я виграв в ВуВі Картефію. Просто так дорослою в світі не побігати, або я не розібрався, як це зробити. Наче можна перемкнути її ультою і вона літає в дорослій формі. Таке собі. Краще б дійсно зробили її окремим персонажем. Літні скінчики платні прикольні, але як на мене, то трохи дорого, вартість зі знижкою така, як скіни в іграх Хойо без знижки. Причому якщо взяти Геншин, то в ВуВі на мій смак кращі скіни, а ось з Зенлессом я би вже посперечався. Що у Астри, що у Ісюань доволі пропрацьовані скіни з приємними фансервісними елементами. В плані цензури скін для Чан Лі звичайний, а у Карлотти купальник справді з оголеними сідницями. Тобто виходить, що їх в китайських гачах можна робити.

Ще мене сьогодні ХСР трохи роздратував. Вони просто перед колабом з Фейтом запустили реран Аглаї і банер Цифери. Обох я хочу, але маю 150 курток, тому просто облизуюся. Бо Сейбу з колабу вони реранити не будуть, на відміну від цих. Хочеться мати її на аккаунті.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.06.2025 03:31Тобто виходить, що їх в китайських гачах можна робити.
У китайців доволі "своєрідна" цензура. Вони там ще під мікроскопом, намірятимуть Карлотті площу оголеного і кути купальника.
daesz
Member

Повідомлення

Незнаю чи хтось із вас панове пробував етерію рестарт, щойно побачив огляд на неї в yt фіді :)

Відсутність свайпу/інстаавтосимуляції/інстаавтобатлу для мене "a no-no", нажаль. Хоча гра й виглядає цікаво :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я бачив проплачений огляд гри від Тектона кілька тижнів чи місяць тому. Ще зробив попередню реєстрацію у них на сайті. Потім якось забив на цю гру, хоча недавно вони надіслали мені листа на пошту, що гра вже доступна. Вчора зайшов на канал до ще одного ютубера — ГачаСмек, від якого я відписався, але мені кинуло його відео в рекомендовані. У нього на каналі купа відео по цій грі. Після того, як він принципово відмовився грати в ігри Хойо, він почав робити спонсорські огляди на всякі такі гача-смітники. Але в останньому відео він розповідав про якусь драму, типу гра щойно вийшла, а розробники вже паверкріпнули якогось платного персонажа чи щось типу того. Я в подробиці не вдавався, слухав його фоном. Щойно вирішив встановити гру, щоб просто подивитися на чардізи дівчат в самій грі, бо на промо вони гарно намальовані. Почав інсталювати гру і антивірус заблокував якийсь файл. Я швидко загуглив, що це за файл — одні пишуть, що це троян, інші, що він просто запакований упаковщиком VMProtect без ліцензії, тобто піратською версією програми. На реддіті згадували про це ще місяць тому, що деякі антивіруси блокують установку гри. Розробники це не пофіксили, натомість почали певеркріпати щойно проданих персонажів.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
eww x)
Попахує мінімум якимось не професіоналізмом зі сторони девів. Значить точно скіп :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Пролистав кілька відео, розробники без жодних попереджень і пояснень бафнули босів і понерфили персонажів, на котрих люди витратили купу часу і ресурсів. Якби вони зробили це між PvP сезонами, то люди були б до цього готові, але вони понерфили їх просто посеред сезону.
Крім цього, у деяких людей при покупці відбувалося подвійне списання грошей, розробники визнали, що така помилка дійсно є, але відмовилися повертати гроші, натомість видали віртуальну валюту. Тобто розробники винні в подвійному списанні коштів, але вони відмовилися повертати гроші. Ось це вже справжній скам.
Ну і про модифікований файл GameUE_cpp-Win64-Shipping.exe, на який лається антивірус, я вже писав. Можу скинути скріншоти, якщо цікаво.
Після хвилі хейту на реддіті і ютубі, розробники сказали, що дадуть десять круток, які треба встигнути забрати за добу, і через тиждень зроблять івент, коли кілька днів можна буде фармити подвійні ресурси, але фіксити нерф персонажів не будуть.
Ти купуєш персонажів, прокачуєш їх, лягаєш спати – вранці прокидаєшся, а твої персонажі вже сміття. Ще й списало з карточки гроші, на які ти мав купувати їжу до зарплати. Чудова гра.

Відправлено через 47 хвилин 9 секунд:
Тим часом я знову встановив Геншин. Постійно грати в гру я не буду, але я скучаю за персонажами, на яких витратив не тільки гроші, а й частину свого життя. Про деяких із них я мріяв місяцями, це свого роду давало мені якусь наснагу чи що. Гарно пам’ятаю, як лежав з ковідом в лікарні і на смартфоні в режимі 30 фпс проходив якийсь івент в Інадзумі. Тому не хочу прощатися із персонажами, вони не винні, що розробники ідіоти. Буду грати, як зараз граю в ВуВу. Тобто не в режимі роботи, коли ти намагаєшся проходити всі івенти, а просто граєш, як хочеш і коли хочеш.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.06.2025 03:31Обох я хочу, але маю 150 курток, тому просто облизуюся.
спойлер
Зображення
Зображення
Облизувався, а сьогодні не стримався. Я ще перший банер Аглаї крутив, але тоді програв 50/50 і мені не вистачило круток мабуть з двадцять до гаранту. А оце сидів і такий настрій, що не захотів чекати навіть стріму в п’ятницю, щоб дізнатися про нові банери. Просто мені дуже сподобалися ці персонажі. Що Аглая, що Цифера. І я не тільки про зовнішність, вони по сюжету дуже класні. А на Сейбер, якщо вона також буде класна, можна буде трохи грошей занести. Та і по великому рахунку мені в Фейтоті Сакура найбільше подобається.
Ще думав сьогодні придбати Стелар Блейд, але вирішив, що поки не пройду всі івенти і нову сюжетку в Зенлессі, то не буду купувати. Останнім часом був дуже зайнятий на роботі, це якраз і була одна із причин, чому я відпочивав від ігор і чому досі не пройшов сюжет в Зенлессі.
Просто так думаю – коли будуть ті знижки на Стелар Блейд? Мабуть не раніше, ніж через рік. Скидка в 300 гривень не вартує того, щоб так довго чекати. Тим більше вони першу знижку велику не зроблять, відсотків двадцять максимум.

До речі, хто грає в ВуВу. В версії гри зі стіму ціни в гривнях?
Відповісти