Покупець отримав рис і макарони замість GeForce RTX 5090 за $3000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
KoB6acKa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Покупець отримав рис і макарони замість GeForce RTX 5090 за $3000
Ось вам рецепт:
1)Замовляєш відяху
2)Ставиш собі в комп
3)Стару кладеш в коробку від нової
4)Додаєш макаронів
Все, сенсація готова! Біжиш на редіт та до продавця зі скаргою.
dead_rat
Member

Повідомлення

KoB6acKa
Це не жарт, багато народу щось купує, виймає з товару розхідники/деталі і повертає
beeer
Member

Повідомлення

Ну тепер, коли чувак створив якийсь розголос, то амазон це точно змусить ворушити дупою. Я б на його місці ще й в поліцію накатав, бо 3К - це вже кримінал навіть в Європах.
Timedemo
Member

Повідомлення

Зато пару тижнів з голоду не помре
Valdey377
Member

Повідомлення

Все просто как мир, покупаешь на базаре, готовься к тому что тебя могут обвесить, аксиома, поэтому приходится идти к проверенномк продавцу, у которого конечно дороже
Lekrs
Member

Повідомлення

Невже так важко перевірити товар при повернені, щоб не траплялось подібних конфузів? :-/
dead_rat
Member

Повідомлення

Lekrs: 08.06.2025 11:09 Невже так важко перевірити товар при повернені, щоб не траплялось подібних конфузів? :-/
Це дуже дорого, потребує знання що саме має бути внутрі.
От наприклад закажу я ноут, вийму з нього другий ссд. Як людина на складі має зрозуміти, що ссд не стало?
Seraphim
Member

Повідомлення

пища для ума
Lekrs
Member

Повідомлення

dead_rat: 08.06.2025 11:13
Lekrs: 08.06.2025 11:09 Невже так важко перевірити товар при повернені, щоб не траплялось подібних конфузів? :-/
Це дуже дорого, потребує знання що саме має бути внутрі.
От наприклад закажу я ноут, вийму з нього другий ссд. Як людина на складі має зрозуміти, що ссд не стало?
але рис від відяшки... :D
leif
Member

Повідомлення

у нас на ОЛХ так вже давно роблять, була колись подібна історія і тут на форумі описана. чи то консервацію якусь домашню поклали чи ще щось, вже не пам'ятаю точно
KimRomik
Member

Повідомлення

така собі реклама "купуй тільки в офіційних дистриб'юторів"
talex
Member

Повідомлення

beeer: 08.06.2025 10:55 Ну тепер, коли чувак створив якийсь розголос, то амазон це точно змусить ворушити дупою. Я б на його місці ще й в поліцію накатав, бо 3К - це вже кримінал навіть в Європах.
это уже не первая подобная ситуация и она длится годами, предыдущие скандалы были с процами. Амазон не проверяет типа запечатанные возвраты и дальше их продает как новое
Afit
Member

Повідомлення

Seraphim: 08.06.2025 11:15 пища для ума
Орнул🤣
f24gun69
Member

Повідомлення

Звісно, брехня
Melofon
Member

Повідомлення

А салфетки на столе видать не зря стоят бо он видимо долго плакал увидев ЭТО в коробке :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 7 секунд:
KoB6acKa: 08.06.2025 10:50 Пропоную обговорити Покупець отримав рис і макарони замість GeForce RTX 5090 за $3000
Ось вам рецепт:
1)Замовляєш відяху
2)Ставиш собі в комп
3)Стару кладеш в коробку від нової
4)Додаєш макаронів
Все, сенсація готова! Біжиш на редіт та до продавця зі скаргою.
Не прокатит, нужно снять видео распаковки чтобы это доказать, если нет такого видео то это твои проблемы.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Melofon
2.5) генериш новою відеокартою відео розпаковки :laugh:
Melofon
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov

Хочу посмотреть как ты сгенеришь такое видео которое нельзя было бы понять что оно не настоящее ;)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Melofon
Та це був прикол ;)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

leif: 08.06.2025 11:19 у нас на ОЛХ так вже давно роблять, була колись подібна історія і тут на форумі описана. чи то консервацію якусь домашню поклали чи ще щось, вже не пам'ятаю точно
на пошті ти все ж побачиш що там гпу в коробці, а от перевірити нормально не зможеш, це так.
leif
Member

Повідомлення

Enjthesilence
В випадку який мені загадався, здається, коробка була запаяна в плівку "а-ля" заводська і чуваку чи то не дозволили на НП її розірвати щоб оглянути чи він сам повівся і подумав що це заводське нетронуте пакування :laugh:

Блін, невже ніхто більше не пам'ятає цю кулсторі? Точно тут на форумі була, але до великої війни ще
Відповісти