у мене ностальгія по Epox 8RDA3l яку я мав, та Abit NF-7 яку дуже хотів але "не склалось"... а зараз може пошукав би що, але всерівно немає часу "гратись"...
на днях буде "двух голова" сокет370 плата під Р3, вроді MSI з одним процом на борту... колись працювала, але років з 10-15 у людини просто лежала. якщо комусь треба, то можна буде щось "придумати"
[/quote]
Епоксіни ці взагалі не рідкісні, я їх не менше десятка бачив у продажу за останні кілька років, а я далеко не кожен день щось дивлюсь. Ну тобто її виловити взагалі не проблема, я пару таких підіймав там в них доволі банальний прикол, рандомний вильот БІОС який треба хотсвапнути. З абітом складніше зараз, раніше вони спливали періодично, я дві намагався купити але щось теж не склалось, одну просто не відправили з іншою вже не пам'ятаю чого не вийшло. Але другий варіант мабуть значно цікавіший буде, бо там непогана реалізація як живлення так і самого біваса + напруги тримає високі. Думаю гонщики сокета А з цієї гілки підтвердять
P.S: двосокетна на 370 мені теж цікава, бо та що я вже маю щось не поїхала, хоч я їй наче все відновив з відірваного
Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
ApostolCV
Ну так і ні, виглядає вона цікаво на фоні інших рішень під цей сокет, особливо кольорова схема текстоліту. В плані схемотехніки та розміщення роз'ємів то так трохи якась вона стрьомна, не продумана
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
radical
Ой всьо, була в мене надія її списати, буду тоді шукати де в мене ще були нічікони елоктролітичні, бо фірмові полімери туди фігачити мене жаба задушить. Доречі мені така на очі лише один раз попалась, мабуть вони не дуже користувались попитом що в принципі не дивно