Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Васильович: 15.05.2025 18:15daesz: ↑ 14.05.2025 22:53
Грав на ко-ко-консолі, але закинув - гра надто унила одноманітна, на мій смак.
Повернувся на Destiny 2
Проблема таки буле з кодом, бо вчора перевстановив та таки пограв трохи (3 години), грається наче непогано, але гугланув - і в ній немає ендгейм контенту (ну тобто рейдів хоча б), весь ендгейм - це товкти якогось робота (без механік) який просто стоїть в кімнаті в стартовій точці після прогрузки. Якого ще й "вдіті" гравці за 5-10с в соло зливають. Не дивно чому ця гра втрачає гравців зі швидкістю звуку..
https://steamdb.info/app/2074920/charts/
VovaII
Member

Повідомлення

А RoadCraft хтось пробував?
VladimirV
Member

Повідомлення

daesz: 23.05.2025 21:20Не зовсім по шаровій ціні (ф2п), але вона релізнулась "беззвучно", тож залишу тут, мб хтось захоче спробувати (сам ще не пробував) : https://store.steampowered.com/app/3183 ... Kingsroad/
Спробував, награв 6 годин, видалив. При тому що я в минулому можна сказати онлайн задрот гравець мморпг зі стажем, це типова мобільна др грінділка, де сюжет нецікавий і постійно перебивається пікапами з різноманітних пасів, щоденних досягнень і т.п. Настільки шаблонно, що тебе переносить в далекі 2000-десяті, де всі ці мморпг навіть не другого, а третього і нижче ешелону, штампуються по однаковому шаблону. Черговий проект, де роблять не серйозну мморпг, а чергове розчарування. Хоча нічого дивного, коли при запуску тебе зустрічає першим напис Netmarble. Вже там нічого бути не може, нащо варто витрачати час в перспективі. Псевдоонлайн гра в стилі рпг для мікротранзакцій. Можна і без них сюжетку програти, але вона банально не цікава, всі діалоги тупо скіпав. Весь сюжет подається в нудних кат-сценах.
Ainger
Member

Повідомлення

Кто-нибудь еще заценил Tainted Grail: The Fall of Avalon? Релизнулась тут на днях. До этого вообще не попадалась мне на глаза. Погонял демку, нормальная такая игруха. Да, графика, анимации и модельки не блещут некстгеном, но играется интересно. Есть очень красивые, впечатляющие локации. Переосмысление легенды об Короле Артуре под треки Danheim, красивейшие синематики, почти на уровне близзардовских по вову и диабле, и интригующая завязка сюжета в начале очень подкупили.
daesz
Member

Повідомлення

VladimirV: 25.05.2025 11:15
daesz: 23.05.2025 21:20Не зовсім по шаровій ціні (ф2п), але вона релізнулась "беззвучно", тож залишу тут, мб хтось захоче спробувати (сам ще не пробував) : https://store.steampowered.com/app/3183 ... Kingsroad/
Спробував, награв 6 годин, видалив. При тому що я в минулому можна сказати онлайн задрот гравець мморпг зі стажем, це типова мобільна др грінділка, де сюжет нецікавий і постійно перебивається пікапами з різноманітних пасів, щоденних досягнень і т.п. Настільки шаблонно, що тебе переносить в далекі 2000-десяті, де всі ці мморпг навіть не другого, а третього і нижче ешелону, штампуються по однаковому шаблону. Черговий проект, де роблять не серйозну мморпг, а чергове розчарування. Хоча нічого дивного, коли при запуску тебе зустрічає першим напис Netmarble. Вже там нічого бути не може, нащо варто витрачати час в перспективі. Псевдоонлайн гра в стилі рпг для мікротранзакцій. Можна і без них сюжетку програти, але вона банально не цікава, всі діалоги тупо скіпав. Весь сюжет подається в нудних кат-сценах.
Жаль, немає хороших ігор по цій вселенній :/
Декілкьа років тому в беті була мобільна GoT:Beyond the Wall, хіро колектор в якому не було повноцінних героїв серіалу, в боях брали участь ноунейми гуни (ну всякі там westeros archer, blackwater pikeneer і тд), пограв 2 тижні в беті і дропнув, вона з бети до релізу так і не добралась. Потім була Game of Thrones RPG - яка не мала жодного відношення до основної сюжетної лінії серіалу/новел і була доволі посередня. Зараз на мобілках є ще GoT: match 3 - чергова не цікава шляпа. Ще була адвенчурка від телтейла - але й вона була вкрай посередня.
Геральт
Member

Повідомлення

VovaII: 21.05.2025 09:04 А RoadCraft хтось пробував?
Зараз би в мордорські ігри грати...
VovaII
Member

Повідомлення

Геральт
Зараз би в мордорські ігри грати...
Питання знімається.
Ainger
Member

Повідомлення

Прошел God of War III Remastered... Это вообще что было?! Почему так хорошо!!! Почему сейчас так не делают?! :eek:
Давно я такой кайф не ловил. Как же это было круто! До этого только в God of War 2018 года играл, и как-то вообще не в курсе был за историю Кратоса. А тут решил глянуть всю историю до третьей части на ютубе (1-2 части к сожалению по подписке не доступны, эмуляторы не моё, а покупать отдельно консоли под это дело уж извините), и пошел проходить этот шедевр. В какой-то момент мне даже стало стремно в неё играть, потому что Кратос ну с такой жестокостью всех шлёт и убивает, как бы не навлечь на себя гнев богов :lol: Не припоминаю, играл ли я вообще во что-то с таким же уровнем жестокости и кровавости. Отрывать головы, насаживать на пики и медленно отрезать ноги богам, это что-то с чем-то. Удивительно, как Кратос из вот этого, превратился в Кратоса из четвертой части.
А на моменте с Афродитой я знатно прокричался, вот уж настоящее испытание для пальцев и геймпада :lol: Очень интересно было узнать предысторию, помотало мужика знатно. На очереди Рагнарёк :lick:
waryag
Member

Повідомлення

З другого разу пройшов першого орі.
Через старі неприємні спогади першого траю не спішив йти в одну локацію... через це практично всю гру пройшов без дешу. :gigi:
Відкрив його лише для передостанньої місії (де тікаєш від лави), яку не міг пройти без нього і пішов чистити карту.
daesz
Member

Повідомлення

VladimirV: 25.05.2025 11:15
Пограв 72 години, дійшов до останньої частини локи в the reach - highgarden, повністю пройшов oldtown та blackwater локи в the reach.
спойлер
Зображення
Графіка виглядає приємно як для мобільної гри, але дуже багато "але" : в русі на коні мило жахливе, просто ріже очі; міміка/анімації лиця - це просто стид випускати таке в 2025 році, це гірше ніж деякі ігри початку 2000них; дуже маленька варіативність зовнішності НПЦ, десь після 10-15 годин помічаєш як вони використовують одні й ті самі лиця і зовнішність на всіх другорядних НПЦ по типу ковалів, торгашів і тд.
Маю лвл22 рицаря та лвл28 оцоціна, оцоцін просто видає якусь неймовірну кількість дамати у порівнянні із рицарем, в той же час швидкість бігу навіть на око вища. Сюжет на початку й справді не дуже, але дальше стає трохи цікавішив (все ще нічого надзвичайного), слухав тільки основні сюжетні квести, скіпав все інше.
Войс актінг - це просто стид, голоси беземоційні і навіть не дуже підходять до зовнішності персонажа якщо вже на те пішло. Обидва персонажі у мене - були фімейл, тож спробував обидва голосові паки, той що А - трохи краще відіграє, той що В - трохи приємніше звучить. Ще в один момент чомусь в катсцені був чоловічий голос замість жіночого у МС.
Те що гра гріндилка - ну таке, мб ви просто не настільки "задрот" яким себе вважаєте :D (без образ), мені було цікавіше гріндити в неї ніж в будь-який із останніх асасінів юбіковських. Але мені не сподобалась прогресія. Олсо, це, напевно, сама ущербна гача із всіх які я грав за останні 6-7 років (а я переграв їх так з 30-40), преміум кюренсі взагалі немає ніякої цінності, при тому в день його дають 15 за дейлики, а рефреш коштує 40 за 30 стаміни; і для розуміння 30 стаміни - це 1 соло бос (мізерний шанс отримати 5% від шмотки, яка вже через декілкьа рівнів буде заслабкою), або 1 атемпт в кооп данжі (дасть якесь рарне гумно в кращому випадку яке навіт ьне буде краще за те, що у вас уже еквіпнуте), або 4 зачищені кемпа бандитів (десь 20к міді, яка потрібна тупо для всього в шаленій кількості).
Тут ще варто розуміти, що це не ММОРПГ, це соло РПГ з елементами коопу.
На рахунок "весь сюжет пожається в катсценах" - це аплікабл до 99.9% ігор нашого часу. Чи ви фанат читати описи предметів в іграх фромсофтвеа?

Від себе особисто - десь 5-6 з 10. Та й то якщо дуже подобається вселенна пісні льоду та полум'я..
waryag
Member

Повідомлення

А від другого орі дивні відчуття: підтягнули і так непоганий графон, і тепер модельки персонажів виглядають бідненько на загальному фоні, покращили геймплей і бойовку. Сегментів, що вимагають заучування і бісять, стало менше.

Але парадоксальним чином друга частина, хоч і вважається легшою (не помітив), грається менш інтуітивно, кілька разів не розумів, що робити далі, доводилося гуглити.
Lekrs
Member

Повідомлення

Почав Avoved. Цікаво, коли майки зрозуміють, що людям до вподоби красиві персонажі, а не "квадратноморді" істоти.
Dremjke
Member

Повідомлення

Ainger: 28.05.2025 00:57Прошел God of War III Remastered... Это вообще что было?! Почему так хорошо!!! Почему сейчас так не делают?!
Третій годич максимальний геймплейний кайф. Але QTE в цій грі дуже криве та бісяче...
Ainger: 28.05.2025 00:57А на моменте с Афродитой я знатно прокричался, вот уж настоящее испытание для пальцев и геймпада
З Афродітою принципово перепроходив, щоб було все ідеально :lol:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ainger: 28.05.2025 00:57 Прошел God of War III Remastered... Это вообще что было?! Почему так хорошо!!! Почему сейчас так не делают?! :eek:
потому что вкладывались :)

Dante's Inferno еще можно попробовать и Splatterhouse.
Kilo
Member

Повідомлення

Опа годнота, на халяву(EGS)
Там в EGS роздають:
Deathloop 88 балів на opencritic 92відсотка рекомендацій, 74 відсотка в стім.
ogu and the secret forest настільки невідома інді шо в неї навіть нема ніякого рейтинга, в стім 84 відсотка.
walkman3000
Member

Повідомлення

оце топ, я б ремастер предзамовив з задоволенням. дякую ЕА за мінус студію, контора-гвномідас
Васильович
Member

Повідомлення

Kilo: 06.06.2025 04:56Опа годнота, на халяву(EGS)
Є ціла тема для публікації новин про халяву:
viewtopic.php?f=15&t=71029&start=5540
penetrator
Member

Повідомлення

Съездил на прошлых выходных в Нормандию, Омаха бич все дела и под впечатлением купил наконец COD WW2 кампанию погонять.
Госпаде, какая же дрысня в геймплейном плане :laugh:

Есть вообще нормальные игры по тем событиям выпущенные в последние 10 лет?
Draqoon
Member

Повідомлення

penetrator: 06.06.2025 11:39 Съездил на прошлых выходных в Нормандию, Омаха бич все дела и под впечатлением купил наконец COD WW2 кампанию погонять.
Госпаде, какая же дрысня в геймплейном плане :laugh:

Есть вообще нормальные игры по тем событиям выпущенные в последние 10 лет?
Немає
vladka767
Member

Повідомлення

Ainger: 28.05.2025 00:57 Прошел God of War III Remastered... Это вообще что было?! Почему так хорошо!!! Почему сейчас так не делают?! :eek:
Давно я такой кайф не ловил. Как же это было круто! До этого только в God of War 2018 года играл, и как-то вообще не в курсе был за историю Кратоса. А тут решил глянуть всю историю до третьей части на ютубе (1-2 части к сожалению по подписке не доступны, эмуляторы не моё, а покупать отдельно консоли под это дело уж извините), и пошел проходить этот шедевр. В какой-то момент мне даже стало стремно в неё играть, потому что Кратос ну с такой жестокостью всех шлёт и убивает, как бы не навлечь на себя гнев богов :lol: Не припоминаю, играл ли я вообще во что-то с таким же уровнем жестокости и кровавости. Отрывать головы, насаживать на пики и медленно отрезать ноги богам, это что-то с чем-то. Удивительно, как Кратос из вот этого, превратился в Кратоса из четвертой части.
А на моменте с Афродитой я знатно прокричался, вот уж настоящее испытание для пальцев и геймпада :lol: Очень интересно было узнать предысторию, помотало мужика знатно. На очереди Рагнарёк :lick:
На ПК есть 3 ГОВ?
Відповісти