Новини
Останні статті і огляди
Опубліковано новий трейлер та геймплейну демонстрацію The Witcher 4
-
kairo
Member
Якщо це вже техно-демо Анріала, могли б залити на якийсь свій відеохостінг, бо розглядати якість картинки після Ютубівської компресії, справа невдячна.
-
Azerty
Member
Між пс5 та про немає особливої різниці, тому що в них 8 ядер зен2 вузьке місцеkairo: ↑ 03.06.2025 22:47Для чого взагалі прив'язуватись до базової PS5? Гра вийде на ПК та ПС5Про.daesz: ↑ 03.06.2025 22:24
Бо пс5 не тягне більше ніж 1080р в 60 кадрів? Чи потрібно було заапскейлити 1080р геймплей в 16к?![]()
-
VovaII
Member
А до чого тут я? Це он пан Earanak страждає. — Я ще Третього Відьмака проходити закинув, як той дід загадав йому козу впіймати...Alligator: ↑ 04.06.2025 23:30Упустимо момент, що ви якогось біса ототожнюєте себе з персонажами гри, окей, але нащо робите це переносячи образ на дівчину "яку", а не хлопця "який"?!
-
Softas
Member
Ну так в відьмаку я головним героєм ставлю всіх раком, а тут хочуть поставити мене. Якщо тобі таке до вподоби вперед давай всім наліво і направо, а я пропущу грати жінкою.Kullerok: ↑ 04.06.2025 12:42Ну кому чего не хватает шо называется. Тебя конечно же не смущает линейка квестов кого поставить раком в 3 ведьмаке. Или остаться гордым одиноким рукоблудом был твой выбор.Softas: ↑ 04.06.2025 09:22
Особливо треба декілька любовних історій, щоб ти вибирав перед ким раком стати.
-
Alligator
Member
Придирка уровня хлебушка, с каким же успехом можно сказать, что вам нравятся в играх смотреть на жопу мужика которым вы управляете.Softas: ↑ 05.06.2025 22:45Ну так в відьмаку я головним героєм ставлю всіх раком, а тут хочуть поставити мене. Якщо тобі таке до вподоби вперед давай всім наліво і направо, а я пропущу грати жінкою.Kullerok: ↑ 04.06.2025 12:42 Ну кому чего не хватает шо называется. Тебя конечно же не смущает линейка квестов кого поставить раком в 3 ведьмаке. Или остаться гордым одиноким рукоблудом был твой выбор.
Я так понял вы в современные игры как Horizon Zero Dawn или классику Lara Croft психологически играть не можете?
-
VovaII
Member
— Ігри від третьої особи тяжко грати. Весь час в полі зору якесь зайве тіло "теліпається"...Alligator: ↑ 05.06.2025 23:26Придирка уровня хлебушка, с каким же успехом можно сказать, что вам нравятся в играх смотреть на жопу мужика которым вы управляете.
Так і Ви в них не грали(а інших підначуєтеAlligator: ↑ 05.06.2025 23:26Я так понял вы в современные игры как Horizon Zero Dawn или классику Lara Croft психологически играть не можете?
-
Alligator
Member
Тобто десь на рівні Цирі у Відьмаку 3? За 500+ годин у відьмаку нічого згадати не можу про Цирілу окрім просто розповіді дружніх відносин з ельфом якого перетворили у Уму, селюка який закохався, але нічого не перепало, а після смерті любительница бузку та аґрусу у некромана гралася (наче не схоже на еротичну сцену), максимум що було це просто баня з дівчатами де Цирі була в одежі, але наче персони вище дівчина-дівчина одобряют.VovaII: ↑ 06.06.2025 15:00Так і Ви в них не грали(а інших підначуєте ). — Бо знали б, що там на романтичні відносини, у ГГ, просто ні сил, ні часу не лишається.
P.S. Тоді в Асасін Одісею, ось там спектр з ким такий, що Геральд з Рівії курить у сторонці з своїм кадрування мамзелей й утопців.
-
avuremybe
Member
Так вони ж намагались імітувати, що це соснольblock_stupid: ↑ 04.06.2025 23:46І ніби рендер в FHD але розтягнутий в 4k
-
Softas
Member
Я коли граю на жопу персонажа не дивлюсь, а хто дивиться той хворий. Всі ігри зроблені так що треба дивитись на ігровий світ, а не на жопу. А той хто коли наприклад б'ється з босом і дивиться на жопу свого персонажа це якийсь збоченець.Alligator: ↑ 05.06.2025 23:26Придирка уровня хлебушка, с каким же успехом можно сказать, что вам нравятся в играх смотреть на жопу мужика которым вы управляете.Softas: ↑ 05.06.2025 22:45
Ну так в відьмаку я головним героєм ставлю всіх раком, а тут хочуть поставити мене. Якщо тобі таке до вподоби вперед давай всім наліво і направо, а я пропущу грати жінкою.
Я так понял вы в современные игры как Horizon Zero Dawn или классику Lara Croft психологически играть не можете?
І так я не граю в ігри з жіночими персонажами, я ж не куколд якийсь, а дорослий мужик. Тому Horizon Zero Dawn чи Lara Croft ніколи не грав.
-
dead_rat
Member
Рано дєдушка Фрейд нас покинувSoftas: ↑ 06.06.2025 20:42Я коли граю на жопу персонажа не дивлюсь, а хто дивиться той хворий. Всі ігри зроблені так що треба дивитись на ігровий світ, а не на жопу. А той хто коли наприклад б'ється з босом і дивиться на жопу свого персонажа це якийсь збоченець.Alligator: ↑ 05.06.2025 23:26
Придирка уровня хлебушка, с каким же успехом можно сказать, что вам нравятся в играх смотреть на жопу мужика которым вы управляете.
І так я не граю в ігри з жіночими персонажами, я ж не куколд якийсь, а дорослий мужик. Тому Horizon Zero Dawn чи Lara Croft ніколи не грав.
-
daesz
Member
Softas: ↑ 06.06.2025 20:42А той хто коли наприклад б'ється з босом і дивиться на жопу свого персонажа це якийсь збоченець.
Softas: ↑ 05.06.2025 22:45Ну так в відьмаку я головним героєм ставлю всіх раком
Softas: ↑ 06.06.2025 20:42дорослий мужик.
- спойлер

-
nochnik89
Member
наверное еще и фильмы с одними мужиками смотришьSoftas: ↑ 06.06.2025 20:42І так я не граю в ігри з жіночими персонажами, я ж не куколд якийсь, а дорослий мужик. Тому Horizon Zero Dawn чи Lara Croft ніколи не грав.