Окей, корейку нафігsnapdragon999: ↑ 03.06.2025 10:1811:54.Говорит нема есим и плохая агрегация частот .К тому же такой обмылок потом висяковый ,ты его не продашь или за копейки.Andrew_R30: ↑ 03.06.2025 10:02 З приводу корейця ні, я не запитував. Запитував за новий глобальний сіряк.
Я на грані, щоб замовити б/у корейця, ось і шукаю хто скаже що я *** та що він нафіг мені не потрібен (про локальний корейський смарт в Україні).
- спойлер
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Andrew_R30
Member
-
snapdragon999
Member
Лучше Европейскую версию или нашу брать .Нашу самое лучшее ,там запись звонков даже есть и дуал сим + есим,хорошая агрегация частот и все плюшки сетевые,нормально обновляеться ,есть и укр.мова и язык.Зачем какую то шляпу непонятную ,с которой потом гимороиться прийдеться ,хоть и дешевле.Andrew_R30: ↑ 03.06.2025 10:42Окей, корейку нафігsnapdragon999: ↑ 03.06.2025 10:18
11:54.Говорит нема есим и плохая агрегация частот .К тому же такой обмылок потом висяковый ,ты его не продашь или за копейки.
- спойлер
![]()
-
Malkav
Member
Шановні, добрий день!
Обираю телефон сину на 8 років, буде гратися в Roblox, Brawl Stars та інше.
Бюджет десь 12 тисяч.
Наразі придивляюсь до:
1. Moto Edge 50 Fusion на 7s Gen 2.
2. Realme 13 plus на Dimensity 7300.
3. Poco X7 теж на 7300, але не надто подобається купа реклами у Xiaomi (налаштовував 14 pro 5g - замучився вимикать рекламу де тіки можна).
Є ще сіренькі потужні X7 Pro в Enko за 12800 грн, але з сірими діла мав, тому побоююсь вляпатись з гарантійними ремонтами від магазину.
Що б Ви обрали чи додали як варіант? Буду вдячний за відгуки чи поради!
Бюджет десь 12 тисяч.
Наразі придивляюсь до:
3. Poco X7 теж на 7300, але не надто подобається купа реклами у Xiaomi (налаштовував 14 pro 5g - замучився вимикать рекламу де тіки можна).
Є ще сіренькі потужні X7 Pro в Enko за 12800 грн, але з сірими діла мав, тому побоююсь вляпатись з гарантійними ремонтами від магазину.
-
tribute
Member
edge 50 neo як варіант, якщо для ігор то може варто пошукати залишки poco x6 pro - ціна має бути приємна, з рекламою пограїтесь (досвід смаєте)Malkav: ↑ 03.06.2025 13:45 Шановні, добрий день!
Бюджет десь 12 тисяч.
Наразі придивляюсь до:
дитині, я б екран-водопад не брав
-
Malkav
Member
Дякую що відгукнулися!tribute: ↑ 03.06.2025 14:32 edge 50 neo як варіант, якщо для ігор то може варто пошукати залишки poco x6 pro - ціна має бути приємна, з рекламою пограїтесь (досвід смаєте)
дитині, я б екран-водопад не брав![]()
50 Neo розглядав, і навіть вмовив себе що менша АКБ то норм, але не підходить мала діагональ.
У старшого Poco F4, точно будуть порівнювати, і я вже чую "а в тебе екран маленький" і т.д.
Poco X6 Pro - чудовий варіант, але не знайшов в офіційному продажу. В тому ж Enko є сіра EU версія за 12 тисяч.
Тоді вже є сенс за 12800 розглядати X7 Pro сірий, але як казав - побоююсь мати справу з сірими.
Екран-водопад завжди звавався чимось як мінімум дивним, але потримавши у руках отой 14-й редмі зрозумів шо не такий вже і не зручний.
Але чохол понадійніше брать треба 100%.
-
snapdragon999
Member
написано with charger даже.Норм магаз.Malkav: ↑ 03.06.2025 14:40Дякую що відгукнулися!tribute: ↑ 03.06.2025 14:32 edge 50 neo як варіант, якщо для ігор то може варто пошукати залишки poco x6 pro - ціна має бути приємна, з рекламою пограїтесь (досвід смаєте)
дитині, я б екран-водопад не брав![]()
50 Neo розглядав, і навіть вмовив себе що менша АКБ то норм, але не підходить мала діагональ.
У старшого Poco F4, точно будуть порівнювати, і я вже чую "а в тебе екран маленький" і т.д.![]()
Poco X6 Pro - чудовий варіант, але не знайшов в офіційному продажу. В тому ж Enko є сіра EU версія за 12 тисяч.
Тоді вже є сенс за 12800 розглядати X7 Pro сірий, але як казав - побоююсь мати справу з сірими.
Екран-водопад завжди звавався чимось як мінімум дивним, але потримавши у руках отой 14-й редмі зрозумів шо не такий вже і не зручний.
Але чохол понадійніше брать треба 100%.
https://cubix.com.ua/xiaomi_poco_x7_pro ... tent=31390
-
Барбарис
Member
Обираю новий смарт серед iPhone 15 pro та Samsung 24/25. Про і промакс бачив відгуки ніби при використанні камери сильно гріється та не дуже гарна автономність. Самсунг по відгукам має проблеми з гучністю та частенько з екранами, а ще у нас переважно з ексіносами. Ще є варіант OnePlus 13T з великою батареєю чи iPhone 16. Цікавлять саме смарти до 150 мм. Хто має досвід користування?
-
dimon2277
Member
по 15 айфону то було на старті наче, пофіксили патчемБарбарис: ↑ 05.06.2025 09:02 Обираю новий смарт серед iPhone 15 pro та Samsung 24/25. Про і промакс бачив відгуки ніби при використанні камери сильно гріється та не дуже гарна автономність. Самсунг по відгукам має проблеми з гучністю та частенько з екранами, а ще у нас переважно з ексіносами. Ще є варіант OnePlus 13T з великою батареєю чи iPhone 16. Цікавлять саме смарти до 150 мм. Хто має досвід користування?
1+ 13т наче для Китайського ринку, краще шукати глобал звичайний 13
с25 весь на снепі, с24 тільки для америки снеп (можливо ще корея)
-
Klon
CG graphikos fan
дружині взяв 16 про - розмір подобається , автомность десь 2-3 дня (використання як телефон, месседжер, чутка фото\відео).Барбарис: ↑ 05.06.2025 09:02iPhone 15 pro
Спочатку думали брати 15 про, потім порахували - а навіщо, ціна теж саме, по спекам +- одно і теж, але новійший девайс.
Самсунг - лопатіща , єт якщо треба заміна пк і працюєте з телефона (документі\мессенджери\навігація і тд).
ВанПлас - прикольні аппарати, дивився для себе , але жаба задушила і купив бюджетнік редмі нот 14.
І повернусь к відгуку к редмі нот 14 (4г) = тримає заряд 2,5 дня, це ще не відключав системний софт . Апарат з компромісами - але за 140 баксів гуд.
п.с. - зробив повний ресет старого редмі нот 8 про, вставив резервну сімку, поставив чутка софту, та лежить - вже 3 дня лежить і зараз 55% акума. А у раніше тримав 1 день
-
Барбарис
Member
dimon2277, звичайний 13 - лопата
. В мене останні 2 смарти по 160+, не хочу більше. А в т - цікаво спробувати нову кремнієву батарейку.
Klon, так ультра - лопата, а початкові 25 по 147 мм. Може взагалі 13 міні взяти.
Редмі точно не хочу, бо нормальну камеру інколи треба. Дуті 108 та переплата за непотрібні 2*2 Мп - таке собі рішення.
Klon, так ультра - лопата, а початкові 25 по 147 мм. Може взагалі 13 міні взяти.
Редмі точно не хочу, бо нормальну камеру інколи треба. Дуті 108 та переплата за непотрібні 2*2 Мп - таке собі рішення.
-
7mindfields
Member
В 13 міні слабка автономність, якщо є кошти - пошукати pixel 8, iPhone 14 pro /15 proБарбарис: ↑ 05.06.2025 12:39 dimon2277, звичайний 13 - лопата. В мене останні 2 смарти по 160+, не хочу більше. А в т - цікаво спробувати нову кремнієву батарейку.
-
100sergo100
Member
В мене 15 ПМ перегріву не помічав, автономність добра. У дружини с24 проблем з гучністю та екраном не помітили. А в цілому телефонами задоволені, що софтом, що залізом. Обирай, який більше подобається. Ідеального все одно не існує.Барбарис: ↑ 05.06.2025 09:02 Обираю новий смарт серед iPhone 15 pro та Samsung 24/25. Про і промакс бачив відгуки ніби при використанні камери сильно гріється та не дуже гарна автономність. Самсунг по відгукам має проблеми з гучністю та частенько з екранами
-
Барбарис
Member
7mindfields, так я і обираю між 15-м. Піксель теж лопата, хочу поменше габарити та нормальні камери
В 14 є класна фіолетова версія, але лайтінг замість тайп с
-
yan1x
Member
Берите 16-ый про, ценник такой-же как у 15-го. Сам голову ломал, не хотел с 13-го мини уходить, но замена батареи у официалов около 4.5 тыс. грн, а так мне миника хватало на два дня, не играю. Захотелось все же 120гц да и просто новый телефонБарбарис: ↑ 05.06.2025 13:56 7mindfields, так я і обираю між 15-м. Піксель теж лопата, хочу поменше габарити та нормальні камери![]()
P.S. Очень жаль что линейку мини прикрыли
-
7mindfields
Member
Звичайна вісімка 150.5, десь на 3мм більше за 15 проБарбарис: ↑ 05.06.2025 13:56 7mindfields, так я і обираю між 15-м. Піксель теж лопата, хочу поменше габарити та нормальні камери![]()
Для чого в повсякденному житті не вистачає А15? Я б краще обрав якийсь черговий міні з 6gb ramyan1x: ↑ 05.06.2025 14:04 Я бы заплатил столько же, сколько и про стоит, обновите железо. да пихните 120гц...
-
yan1x
Member
Я кроме ипхонов ничего не рассматриваю, сижу на них с самого начала, да и пк мак. Железа мне для всего хватает в мини, но, 1) акб менять нужно, 2) я ношу без чехла, поэтому есть и на дисплее следы, и на боковой рамке одна коцка. Думал просто тупо купить новый мини за 20к, свой продать за 9, но, нет 120гц( Теперь есть 16 про, до выхода 19-го айфона хватит, авось выпустят новый мини, или раскладушку, я бы рассмотрел раскладушку похожую на мотороллу7mindfields: ↑ 05.06.2025 15:01Звичайна вісімка 150.5, десь на 3мм більше за 15 проБарбарис: ↑ 05.06.2025 13:56 7mindfields, так я і обираю між 15-м. Піксель теж лопата, хочу поменше габарити та нормальні камери![]()
Для чого в повсякденному житті не вистачає А15? Я б краще обрав якийсь черговий міні з 6gb ramyan1x: ↑ 05.06.2025 14:04 Я бы заплатил столько же, сколько и про стоит, обновите железо. да пихните 120гц...![]()
-
Барбарис
Member
7mindfields, виходить то якийсь сайт намахав зі 162. Перевірів на хотлайні, дійсно 150 
-
7mindfields
Member
yan1x
A15 Bionic я мав на увазі
, який стоїть і в 13 mini, і в 13 pro і в se2022
A15 Bionic я мав на увазі
-
SERGBILL
Member
Спрошу на всякий, есть владельцы Xiaomi 15 Ultra? Если да, советуете ли к приобретению или таки s25 Ultra?
-
GreenMile
Member
Спитаю тут, бо ця тема найбільш жива
А шо, у Лайфа наразі по суті тільки два тарифи залишилось?!
А шо, у Лайфа наразі по суті тільки два тарифи залишилось?!
- спойлер