beQuiet! Straght Power 12 vs Power Zone 2

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
haydamak
Junior

Повідомлення

Всім привіт, хочу придбати собі новий блок живлення, мій вибір пав на beQuiet! Straght Power 12 на 1000 ват. Але зараз анонсували новий бж beQuiet Power Zone 2, який +/- в одній ціновій категорії з Straght Power. По за'явленим характеристиках він має кращі проводи, та напівпасивний режим, але мені здається що Straght Power має кращу начинку. І тепер я вагаюсь стосовно того який обрати. Або може є якась алтернатива по такій ціні і така ж тиха. Буду радий почути ваші думки)
DevDM
Member

Повідомлення

А чому ви вирішили, що начинка краще? Оглядів beQuiet Power Zone 2 ще наче нема.
haydamak
Junior

Повідомлення

DevDM: 30.01.2025 16:57 А чому ви вирішили, що начинка краще? Оглядів beQuiet Power Zone 2 ще наче нема.
Якщо порівнювати по специфікація, то у Power Zone немає Full bridge у топології. І трохи нижча вартість, як на мене натякає, що на чомусь зекономили) Але я не берусь бути експертом в тому)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Тоже самое выбираю ,в первом лучше вентиль и кондеры все Японские ,в том чуть хуже вентиль ,но он не постоянно работает и часть кондеров Китайские,но хорошего качества.Если гарантия 10 лет думаю все равно ,но у нас нет Power Zone официально.
Відповісти