Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
palia
Member

Повідомлення

ilcattivo: 30.05.2025 23:16
Треба дивитись на бюджет, 4K OLED (45 тис) > 2K OLED (тут скидували MSI за 25к) > 4K IPS/VA (типу Samsung G7 за 20к) > 2K IPS/VA (типу AOC Q27G3XMN)
олед не потягну. бюджет 20к.
Ось ці варіанти, що вказав, мені подобаються. ще й білий колір хочу.
Asus ROG Strix XG27ACS-W 2к
MSI MAG 274URFW 4к
walkman3000
Member

Повідомлення

FirstTDM: 30.05.2025 23:38Как тут верно заметили у Apple уже давно 5K. Я не знаю ни одной фирмы которая бы не верстала UI для 2K/4K разрешения.
так а при чем тут человеческий apple? мы тут про винду говорим, которая хдр прикрутить нормально не может, а про масштабирование и рендер шрифтов можно мечтать. покупать матовую обычную ips когда до оледа сотка баксов осталась ну камон гайс. за 5 лет уже стиралки с олед экранами будут :laugh:
FirstTDM
Member

Повідомлення

walkman3000: 31.05.2025 00:26так а при чем тут человеческий apple? мы тут про винду говорим, которая хдр прикрутить нормально не может, а про масштабирование и рендер шрифтов можно мечтать.
Мне показалось, что мы в основном про разрешение 4К и выше говорили...
walkman3000: 31.05.2025 00:26покупать матовую обычную ips когда до оледа сотка баксов осталась ну камон гайс. за 5 лет уже стиралки с олед экранами будут
Ну... такое... имхо, за хорошим IPS привычнее работать - всё таки работа или браузер на досуге это 70-80% за монитором, а с OLED как-то еще не сложилось...

Да и как-то не вижу я пока у Dell 32" на OLED - в чем дело - не знаю... может плохо смотрю...
Nutbar
Member

Повідомлення

Vader: 30.05.2025 23:05 :lol: ой не могу...у меня в 2 к не везде 150фпс,у него в 4к в киберкотлетных :lol: это каких?Кто это тут теоретик?Может ты?
Абсолютно у всіх кіберспортивних іграх, в які мені довелось пограти.

Може назвете в якій у вас не так?
Vader
Member

Повідомлення

Nutbar
Так я ж у вас спросил в каких..Во всех...говорите..Это каких,я ж конкретно спросил.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Vader
Кс го і дота 2 :gigi:
palia: 31.05.2025 00:25олед не потягну. бюджет 20к.
А за 26к мав би ось таке :rolleyes:
Filabatya
Member

Повідомлення

вже 28)
Ви маєте на увазі бонусні на картку?
Востаннє редагувалось 31.05.2025 10:35 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Повідомлення

А для уважних 26 :-P
Vader
Member

Повідомлення

Gold_Star
Ну да,тогда выбор очевиден,скажем,вкусить все красоты КС го :lol:
walkman3000
Member

Повідомлення

FirstTDM: 31.05.2025 00:49Да и как-то не вижу я пока у Dell 32" на OLED - в чем дело - не знаю... может плохо смотрю
alienware, только зачем переплачивать за делл, просто берется по низу рынка gen3 панель и вперед, для меня проблема только со шрифтами, что на woled, что на qd-oled. а так бесконечный контраст и черный решают.
FirstTDM
Member

Повідомлення

Там всего один вариант 32" Alienware AW3225QF и тот гнутый... к тому же всего HDR400...
walkman3000: 31.05.2025 11:32просто берется по низу рынка gen3 панель и вперед,
Плавали - знаем. :) Не катит... рискнули как-то раз - взяли не Dell - прошло 2-3 года и почти все мониторы уехали в ремонт...
l-m
Member

Повідомлення

walkman3000: 31.05.2025 11:32для меня проблема только со шрифтами, что на woled, что на qd-oled
На 4к? :spy:
Gold_Star
Member

Повідомлення

FirstTDM: 31.05.2025 12:28Плавали - знаем. Не катит... рискнули как-то раз - взяли не Dell - прошло 2-3 года и почти все мониторы уехали в ремонт...
До чого тут ваша ситуація? Мова йде про те що усі монітори з qd-oled gen3 панеллю мають одну і ту ж матрицю від Самсунга
Там і немає 4к, але справа в піксельній сітці під яку ще не адаптований рендер шрифтів на вінді
demkin
Junior

Повідомлення

Добрый день
Помогите советом по выбору монитора
Монитор будет 50% на 50% использоваться для работы (не дизаин) и развлечений
Сначала думал взять 2 по 27 ips что-то вроде MSI MAG 274QRF-QD E2
Но потом почитал тут коментарии и решил попробовать 34" 3440x1440 oled
Из того что посмотрел и понравилось это:
MSI MPG 341CQPX QD-OLED
GIGABYTE MO34WQC2
LG UltraGear 34GS95QE-B, но тут радис закругления мне кажется слишком

Нужен оптимальный вариант чтобы использовать и получать удовольствие от монитора минимум лет 5
Из игр играю только в wow и wot (и раз в пару лет cs)
Vader
Member

Повідомлення

demkinопять же,Мси и гига,одна и та же матрица..я бы выбирал из них,а там уже какой вам больше визуально до души!Выбор хороший!
Свегер
Member

Повідомлення

FirstTDM
FirstTDM: 31.05.2025 00:49 Да и как-то не вижу я пока у Dell 32" на OLED - в чем дело - не знаю... может плохо смотрю...
Ви ж рекомендували palia Dell S2725QC на IPS панелі, а ця ж сама модель, тільки на 32 дюйми, якраз із Oled панеллю від Dell (S3225QC), чи ви щось інше мали на увазі?Dell S3225QC Reddit - Новий Dell 4K QD-OLED 120Гц із USB-C (S3225QC)… чи щось інше?
Але, поки в продажу ще не має. Скоро має з'явитися
FirstTDM
Member

Повідомлення

Свегер: 31.05.2025 14:42Ви ж рекомендували palia Dell S2725QC на IPS панелі,
Да. Это хороший игровой монитор на IPS - не UltraSharp
Свегер: 31.05.2025 14:42Але, поки в продажу ще не має. Скоро має з'явитися
Благодарю за напоминание. Их еще нет. Надо будет посмотреть что и как... ну и на цену посмотреть...
Cirax
Member

Повідомлення

Gold_Star: 31.05.2025 10:21
А для уважних 26 :-P
Каким образом?
Вижу 500грн бонусов за онлайн покупку, 280 бонусов после покупки, и 200 за отзыв.

Никак не выходит 26кгрн.
Filabatya
Member

Повідомлення

ага дійсно максимально 500 грн
Свегер
Member

Повідомлення

FirstTDM
FirstTDM: 31.05.2025 14:47 не UltraSharp
UltraSharp - це взагалі, одні з найкращих робочих варіантів моніторів, які є на ринку.
В нас на роботі, в багатьох, якраз робочі конячки UltraSharp, які вже більше 10 років без нарікань працюють. Поступово їх оновлюють на більш сучасні. Хтось бере з більшою діагоналлю, а хтось два монітора, кому як зручніше, але також, в основному монітори від Dell.
...
Dell S3225QC - це, як я розумію перший із Oled моніторів, які будуть запропоновані, також і для офісного/робочого використання. Щось аналогічне має з'являтися і в інших. Asus також, щось подібне для роботи з фото дизайном анонсував, але ціна під 100тис/грн ASUS ProArt PA32UCDM.
Та й взагалі, моделі Oled з трьох річною гарантією на вигорання, вже й зараз, можна, поступово вважати, як універсальний варіант
Відповісти