Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
anatolikostis
Member

Повідомлення

SERGBILL: 29.05.2025 20:02
anatolikostis: 29.05.2025 15:17 Бен Шапиро теперь не в меньшинстве от квиринутых отбивается и тренд сломан :up:
этот жидоверун ничем не лучше обезьян, с которыми он борется
ну если ты ставишь вопрос как "борьба жидоверуна и обезьян"... :think:
хотя звоночки прозвучали еще во время "успешных успехов" мышиного дома покойного деда Уолта, который ну уж совсем заигрался в "исключительность".
SERGBILL
Member

Повідомлення

anatolikostis: 29.05.2025 20:17 ну если ты ставишь вопрос как "борьба жидоверуна и обезьян"... :think:
а как нужно?
Phos4
Member

Повідомлення

Для всіх компаній які продались EA йде зворотній відлік, це ок жаліти їх немає сенсу, вони самі зробили цей вибір. Хоча я по правді кажучи думав що наступною на черзі буде біовар.
Kashtan
Member

Повідомлення

Корпорати - вони такі. Купляють щоб знищити.
Кодемастерс запам’ятались чудовими іграми Діззі на нес. Там вимагався непоганий рівень англійської. Один лише порткалліс змусив перерити всю Петрівку по англійським словникам, і в морському знайшов значення.
kev4ev
Member

Повідомлення

Зараз багатьом розробникам ігор непросто. На мою думку, в подібних новинах можна згадувати такий чинник, як шалені темпи зростання виходу ігор, що не може не впливати на успішність навіть найбільших, найдавніших розробників/видавців. Кількість випущених ігор у 2014 році - 1713, у 2024 - 18771:

https://steamdb.info/stats/releases/
MSiAventador
Member

Повідомлення

Якщо в ігростудії залишити програмістами лише доставників піци, реперів та зумер-інфлюенсерів - то гра вийде просто чудовою, років за 200. :lol:
Tetronga
Member

Повідомлення

MSiAventador: 30.05.2025 18:54 Якщо в ігростудії залишити програмістами лише доставників піци, реперів та зумер-інфлюенсерів - то гра вийде просто чудовою, років за 200. :lol:
В 90 дуже багато ігор, які стали культовими, робили буквально студенти або просто ніхто - просто задроти в днд. І шо, погано виходило?
MSiAventador
Member

Повідомлення

Tetronga: 30.05.2025 20:16
MSiAventador: 30.05.2025 18:54 Якщо в ігростудії залишити програмістами лише доставників піци, реперів та зумер-інфлюенсерів - то гра вийде просто чудовою, років за 200. :lol:
В 90 дуже багато ігор, які стали культовими, робили буквально студенти або просто ніхто - просто задроти в днд. І шо, погано виходило?
Задроти 90-х та бьюті-влогери 2020-х - це несумісні поняття.
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.05.2025 17:08
Shaolin_Style: 29.05.2025 16:49

эти пройдены, ждем от Аркейн :beer:
від аркейн хотілося б інших ігор, а не "блейд від марвел"
зрозуміло, що це буде "сучасна соєва" гра, так би мовити і рівня хоча б антуражу кіншоного блейда початку нульових там не буде. крутий дарк індастріал типу як в vampire the masquerade точно не буде, зараз таке нізя, а тут ще й дісней, хоч би кров була :))
Arkane :rip:
Вони вже як Bioware - тільки назва залишилася. Не варто від них чогось нормального чекати.
Філька стільки всього всрав :facepalm:
Після не дуже успішного Doom The dark ages мені страшно за id.
Хоч Bethesda себе норм почуває (хоч ремейк Обли - кал), бо Тоддик 14 років активно впарює всім Скайрім (злегка прокачану в деяких аспектах, але сильно казуальну Облу).
Про Arkane можна забути, а я все ще чекаю Arx Fatalis 2...
dead_rat
Member

Повідомлення

Наведіть приклади, будь ласка. Ну і задроти як раз хороші кодери, на відміну від тих хто ломився в 2020 в іт за легкими грошами
waryag
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 29.05.2025 14:48 ну це взагалі епічно вийшло :laugh:
Проясню питання: вона розказує про колишню студію, а з цієї її турнули незадовго після розголосу відео.

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Tetronga: 30.05.2025 20:16 В 90 дуже багато ігор, які стали культовими, робили буквально студенти або просто ніхто - просто задроти в днд. І шо, погано виходило?
Ігори стали набагато складніше.
І зараз бувають рідкісні щасливі випадки, але для гарної гри звичайно потрібно мати компететну команду, час і кілька ігор для напрацювання досвіду, створення портфоліо та залучення інвестицій.
Kashtan
Member

Повідомлення

waryag: 31.05.2025 11:51
bigmonstr666: 29.05.2025 14:48 ну це взагалі епічно вийшло :laugh:
Проясню питання: вона розказує про колишню студію, а з цієї її турнули незадовго після розголосу відео.

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Tetronga: 30.05.2025 20:16 В 90 дуже багато ігор, які стали культовими, робили буквально студенти або просто ніхто - просто задроти в днд. І шо, погано виходило?
Ігори стали набагато складніше.
І зараз бувають рідкісні щасливі випадки, але для гарної гри звичайно потрібно мати компететну команду, час і кілька ігор для напрацювання досвіду, створення портфоліо та залучення інвестицій.
Для створення гарної гри потрібно ще мати совість. Згадуючи приклад штормгейту. 40 млн, 5 років, досвід у старкрафт та варкрафт, портфоліо, довіра фанатів - що саме завадило створити хорошу гру замість лайногейту?
waryag
Member

Повідомлення

Kashtan: 31.05.2025 12:21Для створення гарної гри потрібно ще мати совість. Згадуючи приклад штормгейту. 40 млн, 5 років, досвід у старкрафт та варкрафт, портфоліо, довіра фанатів - що саме завадило створити хорошу гру замість лайногейту?
Я думаю, що проблема в завищених амбіціях і сирості команди.
Спочатку треба було створювати більш просту гру в невеликому бюджеті, а вже потім масштабувати.
MORTAL
Member

Повідомлення

я вибачаюсь, але вони стали "культовим" тому що іншої альтернативи не було, це був початок , але як би мені наприклад не подобався у свій час Аладін, якого треба було грузити з 5,25 дискети , став би я грати у цю гру зараз ? чи можу я назвати цю гру культовою, та ну на...
Відповісти