Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters

О це успішний видавець, закриє всіх крім розробників фіфи)
bigmonstr666
Member

ну це взагалі епічно вийшло :laugh:
Robostyle
Member

Нужно отфотошопить "наши полномичя усё" - "затемнить" мента из видео :laugh:
anatolikostis
Member

тренд перевернулся в положение not matters - никакой же политики... :yes:
если и есть позитив от новой адм-ции трумпа, то только разве что Бен Шапиро теперь не в меньшинстве от квиринутых отбивается и тренд сломан :up:
Последний раз редактировалось anatolikostis 29.05.2025 15:19, всего редактировалось 1 раз.
FurryGentleman
Member

Sailor Popeye: 29.05.2025 14:39 Пропоную обговорити Electronic Arts скасовує гру про Чорну Пантеру, проводить нові звільнення та закриває головний офіс Codemasters

О це успішний видавець, закриє всіх крім розробників фіфи)
можно просто сменить название на fEfA и в принципе больше ничего не выпускать кроме карточек и лутбоксов футбольных :rotate:
Shaolin_Style
Member

bigmonstr666: 29.05.2025 14:48 ну це взагалі епічно вийшло :laugh:
теперь будет просто: No people

по сабжу - очень жаль, больше чем игру про Пантеру я жду только игру про Блэйда B-)
1234waltz
Member

Shaolin_Style: 29.05.2025 15:48 по сабжу - очень жаль, больше чем игру про Пантеру я жду только игру про Блэйда B-)
А чого її чекати, беріть та грайте
спойлер
Изображение Изображение
denizen
Member

Я пам'ятаю codemasters ще з часів zx-spectrum. як можна їх закривати? вони ж пам'ятник!
Reinmar
Member

denizen: 29.05.2025 16:24 Я пам'ятаю codemasters ще з часів zx-spectrum. як можна їх закривати? вони ж пам'ятник!
Я тоді не мав ігрових пристороїв, але вже більш свіжі ігри (TOCA Race Driver,Colin McRae Rally 04,Colin McRae Rally 2005,Colin McRae: Dirt,Grid,Dirt2) назавжди в серцях любителів перегонів
inquisition
Member

Вот паскуды
Shaolin_Style
Member

1234waltz: 29.05.2025 16:18
Shaolin_Style: 29.05.2025 15:48 по сабжу - очень жаль, больше чем игру про Пантеру я жду только игру про Блэйда B-)
спойлер
Изображение Изображение
эти пройдены, ждем от Аркейн :beer:
Enjthesilence
Member

Shaolin_Style: 29.05.2025 16:49
1234waltz: 29.05.2025 16:18
спойлер
Изображение Изображение
эти пройдены, ждем от Аркейн :beer:
від аркейн хотілося б інших ігор, а не "блейд від марвел"
зрозуміло, що це буде "сучасна соєва" гра, так би мовити і рівня хоча б антуражу кіншоного блейда початку нульових там не буде. крутий дарк індастріал типу як в vampire the masquerade точно не буде, зараз таке нізя, а тут ще й дісней, хоч би кров була :))
KimRomik
Member

Контора п...
Dynamite
Member

Как же потели мои яички за И ЭЙ ГЕЙМС раньше и тому подобные,... нет слов, слились.
EvhenS
Member

Зростання вже не буде.
NUN4AG
Member

ІА та Юбісофт - два уособлення ганьби та деградації сьогоднішньої ігрової індустрії
daesz
Member

Друга частина фільму була повним трешаком, відколи вийшов севіл ВандаВіжн і до от буквально тепер - все що виходило з МСЮ було повним трешаком (за винятком мб серіалу Локі). Якщо ці гроші підуть не на черговий спорт симулятор - то huge W для геймерів.
kairo
Member

ЕА в своєму репертуарі. Все, що не можна перетворити на конвеєр із лутбоксами а-ля ФІФА, періодично йде під ніж.
спойлер
Изображение
SERGBILL
Member

не впевнений, що це погана новина

Відправлено через 23 хвилини 43 секунди:
anatolikostis: 29.05.2025 15:17 Бен Шапиро теперь не в меньшинстве от квиринутых отбивается и тренд сломан :up:
этот жидоверун ничем не лучше обезьян, с которыми он борется
Последний раз редактировалось SERGBILL 29.05.2025 20:05, всего редактировалось 1 раз.
KROOM
Member

Черговий результат "високоефективних менеджерів", яких все більше, та зп у них коаща від розробників :insane:
Ответить