Новини
Останні статті і огляди
У Steam проходить фестиваль «Зомбі проти вампірів»
-
proos
Member
Предлагаю обсудить У Steam проходить фестиваль «Зомбі проти вампірів»
Такое, ничего интересного, а ластухи прошёл уже
Такое, ничего интересного, а ластухи прошёл уже
-
FurryGentleman
Member
И ни одной скидки на серию резидента - вот это фестиваль)
-
Reinmar
Member
хм,купити чи може буде через місяць на великому розпродажу більше?The Last of Us™ Part I
ОСОБЛИВА ПРОПОЗИЦІЯ! Діє до 2 червня
-50%1 699₴
849₴
-
ilcattivo
Member
Якщо хочете грати прямо зараз - купуйте. Або можете почекати місяць і можливо зекономити 100 грн, але це не точно)Reinmar: ↑ 27.05.2025 11:34хм,купити чи може буде через місяць на великому розпродажу більше?The Last of Us™ Part I
-50%1 699₴
849₴
-
timetron666
Member
Там ще не погана скидка на sniper elite 5. Гра конечно так собі на любителя, але рівні дуже красиві
-
kairo
Member
На неї більше 50% не дають.Reinmar: ↑ 27.05.2025 11:34хм,купити чи може буде через місяць на великому розпродажу більше?The Last of Us™ Part I
-50%1 699₴
849₴
На СтімДБ можна дивитись, які максимальні знижки були. Гра шикарна.
https://steamdb.info/app/1888930/
-
proos
Member
kairo
Нудятина в большей степени, сюжет только тащит, а вторая уже на несколько голов выше, а после титров так вообще ком в горле стоял
Кстати не понимаю в чем хейт к эбби? Её действия абсолютно оправданы, плюс ко всему разве нет девушек качков? Этот хейт странный для меня. Конец конечно хотелось бы другой, тут прямой намёк на продолжение, которого не будет как сказал дракман. Ну и считаю что шрамы и другие тут лишнее, имхо.
Отправлено спустя 20 минут 21 секунду:
Reinmar
Жду скидочку на кратоса рагнарек, надеюсь к зиме спустят к 50%. Скачал пиратку, побегал и решил что такое только покупать. В первой все ачивки выбил, так зашла
Нудятина в большей степени, сюжет только тащит, а вторая уже на несколько голов выше, а после титров так вообще ком в горле стоял
Кстати не понимаю в чем хейт к эбби? Её действия абсолютно оправданы, плюс ко всему разве нет девушек качков? Этот хейт странный для меня. Конец конечно хотелось бы другой, тут прямой намёк на продолжение, которого не будет как сказал дракман. Ну и считаю что шрамы и другие тут лишнее, имхо.
Отправлено спустя 20 минут 21 секунду:
Reinmar
Жду скидочку на кратоса рагнарек, надеюсь к зиме спустят к 50%. Скачал пиратку, побегал и решил что такое только покупать. В первой все ачивки выбил, так зашла
-
kairo
Member
proos
Я недавно перепройшов першу честину, перед релізом порта другої. Кайфонув навіть більше ніж в перший раз. 10/10.
Я недавно перепройшов першу честину, перед релізом порта другої. Кайфонув навіть більше ніж в перший раз. 10/10.
-
Kullerok
Member
Я бы вообще не рекомендовал бы покупать. Она своих денег не стоит вообще. Учитывая насколько старая игра и даже со скидкой дорого. На самом деле очень унылая коридорная игра вывозит только интересная история и круто смоделированный мир. Противники и боевка просто ужасны.Скачать пройти с торрента и забыть. Взять же того же ведьмака там тоже есть нюансы но за него и тогда было не жалко денег отдать. И сейчас на скидках он стоит адекватно.ilcattivo: ↑ 27.05.2025 12:02Якщо хочете грати прямо зараз - купуйте. Або можете почекати місяць і можливо зекономити 100 грн, але це не точно)
-
ilcattivo
Member
Kullerok: ↑ 27.05.2025 20:17Я бы вообще не рекомендовал бы покупать. Она своих денег не стоит вообще. Учитывая насколько старая игра и даже со скидкой дорого. На самом деле очень унылая коридорная игра вывозит только интересная история и круто смоделированный мир. Противники и боевка просто ужасны.Скачать пройти с торрента и забыть. Взять же того же ведьмака там тоже есть нюансы но за него и тогда было не жалко денег отдать. И сейчас на скидках он стоит адекватно.ilcattivo: ↑ 27.05.2025 12:02
Якщо хочете грати прямо зараз - купуйте. Або можете почекати місяць і можливо зекономити 100 грн, але це не точно)
Як раз збирався придбати заради бойовки і геймплею, бо люблю survival horrors. Сюжет вже бачив на ютубі, бо хто ж знав що через 10 років її додумаються випустити на ПК
-
mult
Member
ilcattivo
Мені бойовка сподобалась в першій частині.
Я не навиджу стелсити в іграх, повзать годинами рачки не моє.
Але ця гра може бути не про стелс як відгукуються на ютубі.
В ній є дуже тонкі налаштуванна всього.
Я ставив так, складність противників на максимум, шкода по мені на максимум, компаньони допомога мені самий мінімум, щоб просто ховались і все, а от лут предметів і патронів максимальний.
В такому режимі гра стає таким собі хорор шутером.
Патронів вистачає, і всього теж.
І можна з комфортом лізти у всі перестрілки з зомбі і людьми.
Не стелсив абсолютно.
І це теж не так вже і просто, бо зомбі багато, бігають швидко, можна відкиснути маючи достатньо патронів.
Але задоволення отримав неймовірні.
Пройшов декілька раз.
Добре що гра дає вибір, грати максимально по стелсу, чи на половину по стелсу, чи в жорстких сутичках.
Другу частину поки не проходив.
Не знаю чи є там такі теж налаштування.
І трохи відштовхує лезбійська тема.
Зробили з нормальної дівчини щось повєсточне.
Мені бойовка сподобалась в першій частині.
Я не навиджу стелсити в іграх, повзать годинами рачки не моє.
Але ця гра може бути не про стелс як відгукуються на ютубі.
В ній є дуже тонкі налаштуванна всього.
Я ставив так, складність противників на максимум, шкода по мені на максимум, компаньони допомога мені самий мінімум, щоб просто ховались і все, а от лут предметів і патронів максимальний.
В такому режимі гра стає таким собі хорор шутером.
Патронів вистачає, і всього теж.
І можна з комфортом лізти у всі перестрілки з зомбі і людьми.
Не стелсив абсолютно.
І це теж не так вже і просто, бо зомбі багато, бігають швидко, можна відкиснути маючи достатньо патронів.
Але задоволення отримав неймовірні.
Пройшов декілька раз.
Добре що гра дає вибір, грати максимально по стелсу, чи на половину по стелсу, чи в жорстких сутичках.
Другу частину поки не проходив.
Не знаю чи є там такі теж налаштування.
І трохи відштовхує лезбійська тема.
Зробили з нормальної дівчини щось повєсточне.
-
kairo
Member
Мені бойовка в грі сподобалась. На нормальній складності(в перший раз проходив на високій) через те, що мав адекватну кількість патронів, коктейлів та бомб. Коли всього був дефіцит, то напрягало.
-
Kullerok
Member
Скачай с торрента попробуй. Если зайдет. Купи в Стиме.ilcattivo: ↑ 27.05.2025 21:05Kullerok: ↑ 27.05.2025 20:17
Я бы вообще не рекомендовал бы покупать. Она своих денег не стоит вообще. Учитывая насколько старая игра и даже со скидкой дорого. На самом деле очень унылая коридорная игра вывозит только интересная история и круто смоделированный мир. Противники и боевка просто ужасны.Скачать пройти с торрента и забыть. Взять же того же ведьмака там тоже есть нюансы но за него и тогда было не жалко денег отдать. И сейчас на скидках он стоит адекватно.![]()
![]()
![]()
Як раз збирався придбати заради бойовки і геймплею, бо люблю survival horrors. Сюжет вже бачив на ютубі, бо хто ж знав що через 10 років її додумаються випустити на ПК
-
mult
Member
Оця штука не російська?
https://store.steampowered.com/app/3016 ... y_Trilogy/
Памятаю колись грав піратку.
Я час від часу перемикаюсь на всякі такі ігри типу ції, щоб перепочити від основного жанру в який граю.
Я час від часу перемикаюсь на всякі такі ігри типу ції, щоб перепочити від основного жанру в який граю.
-
Liberty
Junior
Не російськаmult: ↑ 28.05.2025 15:31 Оця штука не російська?
-
maxn
Member
Согласен, надо было 1000 аванпостов запилить и 1488 квестов по собиранию клыков кабанов.Kullerok: ↑ 27.05.2025 20:17 коридорная игра
-
bes
Member
вот это ты просто профессиональный советчик если упустить тот момент что они на одном движке и боевка отличается только тем что нельзя ложиться на полKullerok: ↑ 27.05.2025 20:17Я бы вообще не рекомендовал бы покупать. Она своих денег не стоит вообще. Учитывая насколько старая игра и даже со скидкой дорого. На самом деле очень унылая коридорная игра вывозит только интересная история и круто смоделированный мир. Противники и боевка просто ужасны.Скачать пройти с торрента и забыть. Взять же того же ведьмака там тоже есть нюансы но за него и тогда было не жалко денег отдать. И сейчас на скидках он стоит адекватно.ilcattivo: ↑ 27.05.2025 12:02
Якщо хочете грати прямо зараз - купуйте. Або можете почекати місяць і можливо зекономити 100 грн, але це не точно)
-
SmileKnight
Member
Я також коли почув за цей фестиваль, погнав перевіряти чи знижка з'явилась на Resident Evil VillageFurryGentleman: ↑ 27.05.2025 10:53 И ни одной скидки на серию резидента - вот это фестиваль)
На минулих знижках урвав RE 2\3\7) Думаю досить, буду чекати знижки на Village (-_-) ну нічого, чуйка що вона скоро з'явиться
-
MqM
Member
Вона такою і була, треба було длс до першої гри проходити. Одразу видно, як люди скіпають чи сплять під час сюжетних сцен.
-
mult
Member
MqM
Я проходив першу гру повністю і длс тоже, нічого не скіпав, бо сцени цікаві.
В першій частині воно не так навязливо все це діло показано і не заважало.
А от другу частину я не проходив, але дивився серіал, то там прямо все зробили щоб по максимуму це розкрить і показать.
Хоча серіал це не гра, можливо в самому серіалі переборщили а в грі краще, я не знаю.
Я своїм першим дописом мав на увазі, що мені було б цікавіше, аби все в грі було нормальної орієнтації, гра від цього нічого б не втратила.
А оці всі специфічні вподобання добавлені суто через сучасні вимоги до кіно і ігор.
Я проходив першу гру повністю і длс тоже, нічого не скіпав, бо сцени цікаві.
В першій частині воно не так навязливо все це діло показано і не заважало.
А от другу частину я не проходив, але дивився серіал, то там прямо все зробили щоб по максимуму це розкрить і показать.
Хоча серіал це не гра, можливо в самому серіалі переборщили а в грі краще, я не знаю.
Я своїм першим дописом мав на увазі, що мені було б цікавіше, аби все в грі було нормальної орієнтації, гра від цього нічого б не втратила.
А оці всі специфічні вподобання добавлені суто через сучасні вимоги до кіно і ігор.