Огляд бездротової вертикальної миші Razer Pro Click V2 Vertical Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Nekros
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд бездротової вертикальної миші Razer Pro Click V2 Vertical Edition

Хочу собі таку взяти як першу вертикальну мишку бо болить запʼястя.
Але бентежить її вага у 150гр.
У мене колись був старий деатаддер вагою 120гр і запʼястя дуже втомлювалось, потім перейшов на xtrfy m4 вагою 70гр і стало набагато краще, цікаво як ця з 150гр себе покаже :gigi:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Але бентежить її вага у 150гр.
учитывая что кисть будет развернута в другой плоскости, это вообще не будет проблемой так как движение будет осуществляться больше предплечием
К большому сожалению, обычная Pro Click V2, наследующая эргономику предшественника, является эксклюзивом для онлайн-магазина Razer и поэтому сравнить два новых устройства не получилось (как и не получится приобрести невертикальную версию новинки официально в Украине).
как будто привезти форвардинговой это проблема :dontknow:
leif
Member

Повідомлення

Nekros
Для іграшок 150гр це багато, як на мене. Незручно.

Для звичайних повільних рухів мишою в процесі роботи 150гр — без проблем, все комфортно.
VovaII
Member

Повідомлення

З ціною 5999 грн, Razer Pro Click V2 Vertical Edition прагне запропонувати рішення для користувачів, які шукають спосіб зменшити навантаження на зап’ястя без жертвування продуктивністю.
В мене від ціни тунельний синдром...

Питання: скільки часу заряджається? І чи взагалі заряджається?
Rederst
Member

Повідомлення

Краще провідну й не з такою шаленою ціною.
Nekros
Member

Повідомлення

leif: 27.05.2025 14:18 Nekros
Для іграшок 150гр це багато, як на мене. Незручно.

Для звичайних повільних рухів мишою в процесі роботи 150гр — без проблем, все комфортно.
Я граю на геймпаді. А от у роботі дуже багато рухаю мишкою, ніби 8 годин в кс грав :D
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Після перегляду вартості немає бажання вже читати про якісь там технічні особливості, бо всі вони втрачають сенс за такі гроші.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Rederst: 27.05.2025 14:29 Краще провідну й не з такою шаленою ціною.
Чим краща «дротова?»
VovaII
Member

Повідомлення

Rederst: 27.05.2025 14:29Краще провідну
Так там є провід.

Хіба що в провідній не буде акумулятора і вона буде помітно легшою?
Nekros
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 27.05.2025 14:47 Після перегляду вартості немає бажання вже читати про якісь там технічні особливості, бо всі вони втрачають сенс за такі гроші.
Та всі нормальні миши десь у районі 100$, ця 130$
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Nekros: 27.05.2025 15:13
Enjthesilence: 27.05.2025 14:58

Чим краща «дротова?»
Ну як мінімум легша буде так як нема акумулятору :shuffle:

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Alexx-wisa: 27.05.2025 14:47 Після перегляду вартості немає бажання вже читати про якісь там технічні особливості, бо всі вони втрачають сенс за такі гроші.
Та всі нормальні миши десь у районі 100$, ця 130$
Та я тебе прошу, бездротові миші вже давно по 40-60 грамів важать, ідеально показує себе сенсор без жодних затримок і зривів, кіберкотлети вже давно юзають. Я от не повернусь на дріт, банально відчуваю як він єлозить ковриком, ця фрікція зайва :insane:
Nekros
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 15:15
Та я тебе прошу, бездротові миші вже давно по 40-60 грамів важать, ідеально показує себе сенсор без жодних затримок і зривів, кіберкотлети вже давно юзають. Я от не повернусь на дріт, банально відчуваю як він єлозить ковриком, ця фрікція зайва :insane:
Так в мене ж теж бездротова xtrfy m4 wireless. Легка та безпроблемна, але запʼястя чого-то того :gigi:
Напевно доведеться купляти цю вертикальну рейзер :rolleyes:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Nekros: 27.05.2025 15:20
Enjthesilence: 27.05.2025 15:15
Так в мене ж теж бездротова xtrfy m4 wireless. Легка та безпроблемна, але запʼястя чого-то того :gigi:
Напевно доведеться купляти цю вертикальну рейзер :rolleyes:
Укріплюй запʼястя, що можу сказати) Якщо від 40гр такі проблеми, скоріше за все ти неправильно сидиш, або передпліччя занадто у повітрі висить, чи висота стола не підходить. У мене схожа історія була тільки з лівою рукою, маленька підкладка біля клавіатури і все, нічого не болить
Kentprime
Member

Повідомлення

Легкая, удобная, не узкая( как рейзер), стоила 400грн с бесплатной доставкой. Какой смысл брать мышу за 6к, которая неудобная, двумя пальцами ей не поуправлять, еще и года не проживет?
Вкладення
photo_2025-05-27_16-11-01.jpg
uranic
Junior

Повідомлення

Юзаю 125 грамовий logitech lift за 30$ (38 з доставкою) вже 2 роки і горя не знаю. Перейшов з дезаддера тому що він почав видавати даблклік і як не дивно болів мізинець. Також пробував більшу і важчу 135г mx vertical але вона не сподобалася, рука якось сповзає і починають пальці боліти + на ній доволі гучний клік порівнянно з ліфтом. Батарейки типу АА вистачає приблизно на пів року.

У майбутньому хочу спробувати keychron m5 з кутом нахилу 47 градусів. В ній оголошена вага 95г за 70$
https://www.pcgamer.com/hardware/gaming ... m5-review/
https://www.keychron.com/products/keych ... omic-mouse
unique-neon
Member

Повідомлення

О, я по причині того, що кисті викручує, підтягуюсь паралельним хватом, а не горизонтальним. А щодо миші - юзаю мишу меншу ніж кисть, то кисть горизонтально і не лежить, а на подушці ребра долоні під кутом до миші. Тож дискомфорту і не виникає. Також така миша дозволяє керувати нею як олівцем, що як на мене досить зручно і точно.
Melofon
Member

Повідомлення

Частота опроса 1000Гц как-то не впечатляет ;) , может для тех кто хотел бы попробовать такой формат конечно и норм но уже давно есть 2/4/8к Гци это странно что тут нет, хотя наверно они просто её позиционируют как не топовую мышь для гейминга.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Melofon: 27.05.2025 18:23 Частота опроса 1000Гц как-то не впечатляет ;) , может для тех кто хотел бы попробовать такой формат конечно и норм но уже давно есть 2/4/8к Гци это странно что тут нет, хотя наверно они просто её позиционируют как не топовую мышь для гейминга.
Ці 2/4/8к частоти відгуку такий самий маркетинг як 24000 dpi
Nekros
Member

Повідомлення

Melofon: 27.05.2025 18:23 Частота опроса 1000Гц как-то не впечатляет ;) , может для тех кто хотел бы попробовать такой формат конечно и норм но уже давно есть 2/4/8к Гци это странно что тут нет, хотя наверно они просто её позиционируют как не топовую мышь для гейминга.
Мало того що юзер різницю між 1000 та 8к не бачить, так ще від високої частоти опросу росте завантаження на ЦПУ. 8000гц може до 15% i9 14900 навантажувати просто при рухах мишки :insane:
mt53de6
Junior

Повідомлення

Бренд Razer преимущественно известен игровым оборудованием
скорее известен тем что мышками надо пользоваться только в лабораторных условиях как и логитейчами, через год резиновое покрытие начинает облазит
Відповісти