Адаптер Thermal Grizzly WireView Pro II для роз’єму 12V-2x6 вимкне ПК у разі небезпеки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

автоматичний рубильник для відеокарти - це щось новеньке :laugh:
Востаннє редагувалось 26.05.2025 23:23 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
erkins007
Member

Повідомлення

DioGren: 26.05.2025 23:05 Позорище еба**** Купляйте AMD. З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
Вообще не вопрос. Покажите мне карту от АМД которая будет настолько лучше 5090 как 9800х3д лучше новых коре ультра и я сразу ее куплю.
kairo
Member

Повідомлення

DioGren: 26.05.2025 23:05 Позорище еба**** Купляйте AMD. З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
З процами, у АМД є 9800X3D, ультимативне рішення для ігор, нічого схожого Інтел запропонувати не може. Яка є у АМД альтернатива 5080, 4090, 5090? Ніякої.
FirstTDM
Member

Повідомлення

DioGren: 26.05.2025 23:05Купляйте AMD
Угу... всё бросили и побежали покупать AMD... :lol:

DioGren: 26.05.2025 23:05З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
Т.е. всё будет хорошо и перспективно... отличный прогноз! :super:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

ну добре, існує у твоїй голові дуже проблемний 12хвпр, от кожна друга гпу з ним горить, але якщо навіть так, це не конектор нвідії, уявляєш? відкрию таємницю, топ рішення від радеонів також юзають цей страшний коннектор, зрада. купляйте арки від інтел виходить :idea:
Вкладення
1.jpg
2.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 00:31від радеонів також юзають цей страшний коннектор, зрада. купляйте арки від інтел виходить
2 карти зі всього модельного ряду :rotate:
DioGren
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 00:31ну добре, існує у твоїй голові дуже проблемний 12хвпр
Плати урізані, відключені Hot Spot, схожий великий вольтаж як і у AMD, обрубки по пам'яті 8гб? Які там ще проблеми у моїй голові.
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.05.2025 19:06ох і вбоге одоробало) а дербауер хорош, найбільше роздув істерики і не упустив можливість пофармити з гоїв грошей)
Не настільки хорош як жупан, який гоїв вже 3 покоління фаримить :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

kairo: 27.05.2025 00:10З процами, у АМД є 9800X3D, ультимативне рішення для ігор, нічого схожого Інтел запропонувати не може не хоче.
Fixed. Чисто технічно інтелу нічого не заважає всандалити L4, як вони вже не раз робили і отримували чудові результати в тих же ігрулях. Чому не робить це поза площиною можливостей, десь в хотілках чи не хотілках. Ефективні менеджери, що з них взяти.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 27.05.2025 00:48
Enjthesilence: 27.05.2025 00:31від радеонів також юзають цей страшний коннектор, зрада. купляйте арки від інтел виходить
2 карти зі всього модельного ряду :rotate:
так, 2 топові) але ж написано не для цього було, розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.
для тебе спрощений варіант - це не коннектор нвідії.

Відправлено через 30 секунд:
daesz: 27.05.2025 00:49
Enjthesilence: 26.05.2025 19:06ох і вбоге одоробало) а дербауер хорош, найбільше роздув істерики і не упустив можливість пофармити з гоїв грошей)
Не настільки хорош як жупан, який гоїв вже 3 покоління фаримить :lol:
норм наївся?)

Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
DioGren: 27.05.2025 00:49
Enjthesilence: 27.05.2025 00:31ну добре, існує у твоїй голові дуже проблемний 12хвпр
Плати урізані, відключені Hot Spot, схожий великий вольтаж як і у AMD, обрубки по пам'яті 8гб? Які там ще проблеми у моїй голові.
який великий вольтаж?) споживання в картах нвідії суттєво нижче за радеон. до чого тут обрубки пам'яті 8гб, в радеонах таких напевно нема, так? :popcorn: а що таке "урізані плати?"
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 00:53розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.
Тепер у шкілярів модно бути хамлом? Мені от цікаво - ти справді настільки тупенький і просто захищаєш це жупанове одоробло від поривів щирого серця чи на зарплаті у нього сидиш. Питання риторичне, відповідь я і так знаю.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 27.05.2025 00:56
Enjthesilence: 27.05.2025 00:53розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.
Тепер у шкілярів модно бути хамлом? Мені от цікаво - ти справді настільки тупенький і просто захищаєш це жупанове одоробло від поривів щирого серця чи на зарплаті у нього сидиш?
та ти не ображайся, все добре.
щось погане є в тому щоб бути школярем? чудові часи були.
яким чином я захищаю "жупанове одоробло", якщо це не коннектор нвідії, це не їх технічне рішення, не знаю як тобі це ще пояснити) то жупан заставляє пхати той жахливий 12хпвр у червоні карти?
більш жалюгідно виглядає, як ти засираєш жупана, але сам купив його карту))) а чому? правильно, альтернативи нема під твої задачки, от так буває. жупана є за що хейтети правда, але не за 12хпвр, навіть якби він був таким жахливим, як думають місцеві користувачі
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 01:00це не їх технічне рішення
А чиє? Це ти під дулом пістолета заставив інженерів його ставити?
Enjthesilence: 27.05.2025 01:00більш жалюгідно виглядає, як ти засираєш жупана, але сам купив його карту)))
Купив, бо потрібна для роботи була нвідія. На відміну від тебе не займаюсь жалюгідним жополизанням, ще й на безплатних засадах.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 27.05.2025 01:01
Enjthesilence: 27.05.2025 01:00це не їх технічне рішення
А чиє? Це ти під дулом пістолета заставив інженерів його ставити?
ну то в тебе наче інтернет є, раз відповідаєш, можеш і почитати про той конектор. але, якщо конектор юзають аібки конкурента не важко зрозуміти, що це не річ, яку розробили інженери нвідії
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 01:04ну то в тебе наче інтернет є, раз відповідаєш, можеш і почитати про той конектор. але, якщо конектор юзають аібки конкурента не важко зрозуміти, що це не річ, яку розробили інженери нвідії
Тим не менше - це було рішення нвідії його ставити. До чого ця розмова про те хто конструктор цього роз'єму - наче ж маєш клепку в голові, а прикинудаєшся дурн.. nevermind, згадав :rotate:
Востаннє редагувалось 27.05.2025 01:06 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 27.05.2025 01:03 Купив, бо потрібна для роботи була нвідія. На відміну від тебе не займаюсь жалюгідним жополизанням, ще й на безплатних засадах.
ну от, а я купив щоб в ігри грати, для мене моя карта показує найкращі результати, мені подобається длсс і трасування, аналога у конкурента - нема, прям як і у твоєму кейсі. тобі подобається краща продуктивність в робочих задачах, чи від того що ти працюєш на карті, а я граю - це робить мене "жалюгідним жополизом", а тебе розумним користувачем?
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 01:06тобі подобається краща продуктивність в робочих задачах, чи від того що ти працюєш на карті, а я граю - це робить мене "жалюгідним жополизом", а тебе розумним користувачем?
Тут питання не про те подобаються технології чи ні, і хто для чого використовує ВК.
Тут питання в тому навіщо так яро захищати жупана, коли
Enjthesilence: 27.05.2025 01:00жупана є за що хейтети
В тому числі і за конектор.
tolebamber
Member

Повідомлення

Просто оставлю это здесь
Может киловат при 12 вольтах
Вкладення
mYohMe43nLlF_i2.jpg
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 27.05.2025 01:08
Enjthesilence: 27.05.2025 01:06тобі подобається краща продуктивність в робочих задачах, чи від того що ти працюєш на карті, а я граю - це робить мене "жалюгідним жополизом", а тебе розумним користувачем?
Тут питання не про те подобаються технології чи ні, і хто для чого використовує ВК.
Тут питання в тому навіщо так яро захищати жупана, коли
Enjthesilence: 27.05.2025 01:00жупана є за що хейтети
В тому числі і за конектор.
тоді і лізу будемо хейтети за конектор, правильно? але ж ми не ідіоти, тому що ні хуанг ні ліза жодного відношення до створення того конектора не мають.
та й хейтити саме за цей конектор не стану, бо трохи в темі, форуми почитав, насправді тих погорілих 12шпвр не так і багато відомих випадків, про які можна почитати, на відміну від горілих 9800х3д, навіть про 8 пін більше можливо знайти, вони також плавились, так. але це не хайпова тема.
жупан гад через свій монополізм з цього випливають всі проблеми з ціноутворенням, маркетингом і тд. але й тут вже конкуренцію не вивозить саме радеон, хуанг заробляє гроші поки йому дають це робити конкуренти. от бачиш, ти купив таку жахливу зелену карту через роботу, а я через ігри, чому? тому що конкурент не встигає.
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.05.2025 01:19тоді і лізу будемо хейтети за конектор, правильно?
Ні, бо ліза своїх АІВів не заставляє його ставити, це була суто ініціатива сапфіра та азрока.
На відміну від жупана який заставляє всіх його використовувати на картах зі споживанням від 200Вт+ ;)
Enjthesilence: 27.05.2025 01:19відміну від горілих 9800х3д, навіть про 8 пін більше можливо знайти
Надіюсь ти розумієш, що до проца живлення йде конектором esp12v, а не pci-e 8pin. І це не один і той же конектор. До слова, горять ті проци не через конектор, бо 9800x3d споживає 120Вт при потолці 288 у esp12v.
Enjthesilence: 27.05.2025 01:19тому що конкурент не встигає.
Конкурент навіть не намагається встигати. Але ми говоримо не про доцільність покупки ВК, а про биття себе в груди з криками, що проблем немає, коли вони насправді є.
Відповісти