Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA пропонує оновити прошивку GeForce RTX 5060 (Ti) для усунення проблем із порожнім екраном
-
Plush_Dragon
Member
Цікаво, ніколи не стикався з оновленням біосу відеокарти. Чим це робиться? І як бути з картками в яких одночасно 2 біоси?
-
sergiy2303
Junior
Думаю, що не дуже. У мене 5070ті, грав не давно в мортал комбат 9, там лок на 60 фпс. То в 2к відеокарта їсть 30-40 Вт. Це дуже мало я вважаюNouriel: ↑ 24.05.2025 14:36а з ютубчиком більше?erkins007: ↑ 24.05.2025 13:52У меня 5090 в простое ест всего 18 ват.
-
Grey_ukr
Member
о, читал о проблеме черных экранов на б450 материнках.
возможно, это как раз фикс этой проблемы
возможно, это как раз фикс этой проблемы
-
kak_tak
Member
Вы не сталкивались, а такое уже давно, вот пример для rtx 30XXPlush_Dragon: ↑ 24.05.2025 19:29 Цікаво, ніколи не стикався з оновленням біосу відеокарти. Чим це робиться? І як бути з картками в яких одночасно 2 біоси?
https://nvidia.custhelp.com/app/answers ... -displayid
-
Plush_Dragon
Member
Яким саме чином це відбувається? Програматор якийсь? Чи просто через материнську плату?kak_tak: ↑ 24.05.2025 21:19
Вы не сталкивались, а такое уже давно, вот пример для rtx 30XX
https://nvidia.custhelp.com/app/answers ... -displayid
І питання яке місцеві експерти не помітили - як це робиться на платі в якої 2 біоси одночасно?
-
doc-oc
Member
Удачи им кайфануть от тухлого огрызка с 8ю линиями PCIE на старой система с шиной версии 3.0qziua: ↑ 24.05.2025 13:54 Все правильно, молодці що виправляють, карти рівня ...60 беруть власники старих систем в надії пограти на ультра після грейду, звідси і трабли можуть вилазити
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:5080 - 13вт![]()
![]()
-
VovaII
Member
Plush_Dragon
Так само як і з одним. Просто прошивається тільки один. Резервний не прошивається.(або якось складніше) Потім обираєте який використовувати п ри завантаженні.
Так само як і з одним. Просто прошивається тільки один. Резервний не прошивається.(або якось складніше) Потім обираєте який використовувати п ри завантаженні.