Новини
Останні статті і огляди
MSI показала материнські плати PinSafe Design — тепер ніяких подряпин від гострих контактів
-
Rederst
Member
Вигадали собі проблему й потужно її вирішили.
-
AntonyKandaurov
Member
Типове 21 сторіччя - вигадали проблему і потужно її вирішили. Профіт!
Потім зроблять як було і заявлять як круту фічу та мілстандарт.
Потім зроблять як було і заявлять як круту фічу та мілстандарт.
-
erkins007
Member
А потом покупатель вытаскивает atx24 конектор и получает разъем в подарок.
-
waryag
Member
Плохо, что ли?erkins007: ↑ 24.05.2025 13:49А потом покупатель вытаскивает atx24 конектор и получает разъем в подарок.
- спойлер
- для производителя)
Физическое повреждение - отказ по гарантии! Иди за новой!
-
erkins007
Member
waryag
Да я без шуток говорю я когда менял БП с большим трудом 24АТХ вытянул. Будь там такая плата вот, то снял бы вместе с разъемом 100%
Да я без шуток говорю я когда менял БП с большим трудом 24АТХ вытянул. Будь там такая плата вот, то снял бы вместе с разъемом 100%
-
saren
Member
Мне, пару недель назад, падающая мп, углом с торчащими пинами, распанхала ладонь чуть не до мяса.alexeygalas: ↑ 23.05.2025 14:22 Мабуть не одна тисяча порваних штанів та шкарпеток заставили інженерів повідкусувати ніжки
Мысль норм, но будем посмотреть на реализацию: как писали выше - прочность, да и ремонтопригодность под вопросом.
-
Melofon
Member
Это значит вы мало компов собирали раз не знали что плата может иногда колоться или царапать, а так не вижу ничего плохого в том что они убрали эти ненужные торчащие усы.leif: ↑ 23.05.2025 16:41офігіть, я навіть не здогадувався про існування такої "проблеми", а вони її взяли і вирішили))
Отправлено спустя 53 секунды:
Ну ну, вытянул бы онerkins007: ↑ 24.05.2025 16:37Да я без шуток говорю я когда менял БП с большим трудом 24АТХ вытянул. Будь там такая плата вот, то снял бы вместе с разъемом 100%
-
leif
Member
в промислових масштабах не збирав, але всі свої компи самостійно збирав років з 15-ти (мій дядя займався збіркою компів за гроші з кінця 90х і мене навчив), родичам/друзям/одногрупницям в університеті і.т.д. складно порахувати скільки саме, але побільше ніж пересічний юзер
-
DuckRider
Member
Когда зажал немного денег на кусок пластика с тыльной стороны матери и пытаешься выдумать велосипед
-
alexeygalas
Member
Фігня. Я вже на двох платах USB 3.0 Header пластик зняв разом із штекером. Тільки піни лишились на платі. Але благо не погнув і вдалось на місце повернути. Той ключ намертво закусується. От наймісціший роз*єм в комп*ютеробудові ))erkins007: ↑ 24.05.2025 16:3724АТХ вытянул.
-
erkins007
Member
У меня такое ещё на матери к 2600к было)alexeygalas: ↑ 24.05.2025 20:26Фігня. Я вже на двох платах USB 3.0 Header пластик зняв разом із штекером. Тільки піни лишились на платі. Але благо не погнув і вдалось на місце повернути. Той ключ намертво закусується. От наймісціший роз*єм в комп*ютеробудові ))erkins007: ↑ 24.05.2025 16:3724АТХ вытянул.
-
AntonyKandaurov
Member
alexeygalas: ↑ 24.05.2025 20:26Фігня. Я вже на двох платах USB 3.0 Header пластик зняв разом із штекером. Тільки піни лишились на платі. Але благо не погнув і вдалось на місце повернути. Той ключ намертво закусується. От наймісціший роз*єм в комп*ютеробудові ))erkins007: ↑ 24.05.2025 16:3724АТХ вытянул.
Так так, то вважай одноразовий роз'єм, разок втикнув і все, корпус із мамкою подружився надовго
-
alexeygalas
Member
erkins007
AntonyKandaurov
Причому прикол то в тому, що в більшості випадків винні саме виробники корпусів, які вставили подовжувачі зі штекерами "в допуску" у свої корпуси. На платах як правило роз*єми в розмірах.
AntonyKandaurov
Причому прикол то в тому, що в більшості випадків винні саме виробники корпусів, які вставили подовжувачі зі штекерами "в допуску" у свої корпуси. На платах як правило роз*єми в розмірах.
-
Melofon
Member
Вытянуть пластик разъёма это одно а вытянуть припаянные пины из матери это совсем другоеerkins007: ↑ 24.05.2025 21:55У меня такое ещё на матери к 2600к было)
-
Scoffer
Member
Melofon
Звісно легше. Площа контакту припою з виводом рази в півтори менша буде.
І взагалі проблема надумана. Був у мене період в житті коли я ці компи збирав по 5 штук на день, ні разу не виникало питання до виводів. Мене найбільше кумарило підключати оту всю волосню що на корпус йде. Але цю проблему чомусь ніхто не хоче вирішити.
І взагалі проблема надумана. Був у мене період в житті коли я ці компи збирав по 5 штук на день, ні разу не виникало питання до виводів. Мене найбільше кумарило підключати оту всю волосню що на корпус йде. Але цю проблему чомусь ніхто не хоче вирішити.
-
erkins007
Member
Давно решили. В нормальных корпусах там целиком колодка идёт.Scoffer: ↑ 25.05.2025 14:20 Melofon
-
Scoffer
Member
erkins007
Збірка корпусів на потоці і нормальні корпуси знаходяться в різних всесвітах
До того ж колодка і в гарних корпусах скоріше виключення ніж правило. Стандарту ж як точно розміщювати роз'єми також немає. Де гарантія що та колодка підключиться?
Збірка корпусів на потоці і нормальні корпуси знаходяться в різних всесвітах
-
oleg5d75
Member
Я так розумію що pci-e слоти і слоти памяті напаяні поверхневим монтажем, тепер їх не просто виламувать будуть а вириватимуть з дорожками.
Це успіх
Це успіх
-
Melofon
Member
Так она то может по правде и небольшая эта проблема, но когда собираешь в день не по пять компов а по 25-30 (а у меня такое было много раз когда тендер выигрывали) то иногда можно и поцарапаться в спешке, просто приятней когда с той стороны не будет колючек, а лучше бы они на все платы хотябы пластиковый бэкплэйт (металлический в более дорогих) для защиты ставили и небыло бы вообще проблем ни с колючками ни с тем чтобы случайно какие-то мелкие элементы снести.Scoffer: ↑ 25.05.2025 14:20 Melofon
И кстати много ума не нужно что-то вырвать, а вот по нормальному вытянуть застрявший в разъёме коннектор не вытянув с собой пластиковый разъем не каждый может хотя в этом нет ничего сложного, я просто подтягиваю каждый край по очереди одновременно нажимая на кнопку освобождения а не тяну весь сразу и так он спокойно хоть и медленно вытягивается без проблем, уже не раз таким способом вытягивал сильно тугой 24-пин штекер .
-
Scoffer
Member
Melofon
Я думаю що ніхто не буде проти бекплейту на всю плату. Більш того, я впевнений що він навіть дешевше ніж новий метод пайки. Але мсі робить не для того щоб зручно. Мсі робить якраз для того щоб витягували роз'єми і збивали сімд елементи, а фізичні пошкодження не підлягають рекламації.
Я думаю що ніхто не буде проти бекплейту на всю плату. Більш того, я впевнений що він навіть дешевше ніж новий метод пайки. Але мсі робить не для того щоб зручно. Мсі робить якраз для того щоб витягували роз'єми і збивали сімд елементи, а фізичні пошкодження не підлягають рекламації.