Огляд Doom: The Dark Ages. Лють, кров та хеві-метал

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
EvhenS
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд Doom: The Dark Ages. Лють, кров та хеві-метал
Вломити демону з ноги - безцінно.
Mikes
Member

Повідомлення

Зображення

Поступатися піковим онлайном втричі, та лише у 3 рази перевищувати 24 годинний піковий онлайн з грою 5ти річної давнини - це успіх (звесно ні, я знущаюсь)
i-zu
Junior

Повідомлення

але те, що головний композитор Мік Гордон залишив компанію, справді позначилося на новій грі — не критично, але відчуття вже не ті…
Якщо відчувається, то вже доволі критично, як на мене. Бо це впливає на загальне відчуття та враженя від гри.
MessiaH
Member

Повідомлення

Игруха геймплейно мне нравится, добавленные игровые механики пошли ей на пользу, щит вообще в этой игре очень важен, т.к. им можно наносить как одиночный так и массовый урон неписи и даже то, что игра на стоковых настройках стала медленнее Итёрнала её не портит, просто делает более подходящую для казуалов. Я не знаю как люди Итёрнала на абсолютном кошмаре проходили, я его еле осиливал на самом лёгком уровне, здесь поставил по-моему тоже лёгкий или средний, но играется нормально, даже 5 глав прошёл. Локации стали больше, но за счёт упрощения игры я их прохожу наверное даже быстрее, чем в Итёрнале
Вот геймплей первой главы

А вот я проходил Итёрнала, то что вошло в итоговую запись, а проходил часа 2,5. Мародёры меня просто выбешивали, это самые сложные противники, в Думе 2025 пока их не встретил, может дальше будут
Ramlz
Member

Повідомлення

Mikes: 21.05.2025 10:09 Зображення

Поступатися піковим онлайном втричі, та лише у 3 рази перевищувати 24 годинний піковий онлайн з грою 5ти річної давнини - це успіх (звесно ні, я знущаюсь)
Я після лагодрому в сталкері вирішив побігати в еталон оптимізації під назвою Doom eternal, з ввімкненим RTX утилізація GPU 50% з відповідними результатом і п'ятирічні пости на реддіті про те саме ішью. :gigi:
Grava
Member

Повідомлення

Музика взагалі не чіпляє, робот та дракон не цікаво граються. Все інше подобається. При ввімкненні фреймгену фпс росте, а відчувається наче його порізали в два рази. При цьому lossless scaling працює ідеально. :rotate:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Музика подобається менше, додаткові режими менше, сповільненний і більш казуальний геймплей подобається менше.
Видно, що старались, видно, що візуал досить пропрацьований, і над механіками працювали, але не чіпляють взагалі :-/
Качаю 2016 і етернал, буду перепроходити. :shuffle:
1234waltz
Member

Повідомлення

Mikes: 21.05.2025 10:09 Поступатися піковим онлайном втричі, та лише у 3 рази перевищувати 24 годинний піковий онлайн з грою 5ти річної давнини - це успіх (звесно ні, я знущаюсь)
Світ не зійшовся клином на Steam. Ця гра зі старту є в Game Pass, що значно вигідніше покупки за фул-прайс.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Mikes: 21.05.2025 10:09Поступатися піковим онлайном втричі, та лише у 3 рази перевищувати 24 годинний піковий онлайн з грою 5ти річної давнини - це успіх (звесно ні, я знущаюсь)
Порівняння аудиторії гри в другорядній для неї платформі - це успіх (звісно, ні, я знущаюсь).
90%+ всіх гравців на ПК пройшли цю гру не в стімі, вона з першого дня є в геймпасі і її можна пройти за 230 грн замість 2500 грн.
MessiaH
Member

Повідомлення

1234waltz
Только гейм пасс на время, а покупка на аккаунт навсегда
fringrug
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 11:09 1234waltz
покупка на аккаунт навсегда
Головне в це вірить :idea: :learn:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 11:09Только гейм пасс на время, а покупка на аккаунт навсегда
1. Не було ще жодного прикладу в історії, щоб з геймпасу випала гра, що належить МС. При оплаченому геймпасі Дум там назавжди.
2. "Купівля" на акаунт не є купівлею, а така само аренда з юридичної точки зору.

P.S. Особливого сенсу "купувати" коротку однокористувацьку гру, яка за 20 годин вдоль і поперек проходиться, немає.
Геймпас ідеальний для такого формату ігор, пройшов і забув.
Захотів через кілька років перепройти - ну так знов проплати геймпас і постав заново.
Купувати зараз за 60 баксів, щоб через пару років зекономити 200 гривень - економіка якось не складається.
Kashtan
Member

Повідомлення

Без Гордона геть не те. А тут що? Ноунейми посиділи вечорами тиждень і народили це?
А в грі ці зелені елементи які потрібно ловити - ну аркада якась. В Маріо зайшло б.
Востаннє редагувалось 21.05.2025 11:21 користувачем Kashtan, всього редагувалось 1 раз.
1234waltz
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 11:09 1234waltz
Только гейм пасс на время, а покупка на аккаунт навсегда
Пограти в сінгл-плеер гру на 10-20 годин геймплею за 3500 грн чи 230 грн. Питання риторичне. У мене ось після проходження 2016 та Етернала досі не виникло бажання по другому колу грати в них.
спойлер
Варіанти про перепроходження заради вищої складності не пропонувати, складними ці ігри не вважаю, половини мемів про складність окремих аренок та мародерів взагалі не викупив, бо навіть на харді це скриптовані балванчики з таймінгами.
MessiaH
Member

Повідомлення

1234waltz: 21.05.2025 11:20Пограти в сінгл-плеер гру на 10-20 годин геймплею за 3500 грн чи 230 грн.
Сколько стоит геймпасс на год? Я так понимаю через геймпасс надо иметь лицушную винду и учётку хбокс или не? Запуск игр геймпасса через приложение хбокс?
Alex646
Member

Повідомлення

На піратках норм.
Dremjke
Member

Повідомлення

Kashtan: 21.05.2025 11:19А в грі ці зелені елементи які потрібно ловити - ну аркада якась. В Маріо зайшло б.
В налаштуваннях гри цілий окремий пункт складності є, де можно зробити так, що аркадою ця гра більше не буде відчуватися.

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Alex646: 21.05.2025 11:30На піратках норм.
Піратки нема і не буде, поки в грі Denuvo. Геймпас 230грн.
Kashtan
Member

Повідомлення

Dremjke: 21.05.2025 11:32
Kashtan: 21.05.2025 11:19А в грі ці зелені елементи які потрібно ловити - ну аркада якась. В Маріо зайшло б.
В налаштуваннях гри цілий окремий пункт складності є, де можно зробити так, що аркадою ця гра більше не буде відчуватися.

Alex646: 21.05.2025 11:30На піратках норм.

Зелені елементи зникнуть?
stakanctl
Member

Повідомлення

Kashtan: 21.05.2025 11:33
Dremjke: 21.05.2025 11:32

Зелені елементи зникнуть?
Тільки після червоного терору.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

1234waltz: 21.05.2025 11:06
Mikes: 21.05.2025 10:09 Поступатися піковим онлайном втричі, та лише у 3 рази перевищувати 24 годинний піковий онлайн з грою 5ти річної давнини - це успіх (звесно ні, я знущаюсь)
Світ не зійшовся клином на Steam. Ця гра зі старту є в Game Pass, що значно вигідніше покупки за фул-прайс.
не зійшовся звичайно, але чомусь експедиції 33 наявність у геймпасі з 1 дня це не завадило мати високі показники на всіх платформах
Відповісти