Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vader
Member

Повідомлення

lefrin
Там панель,такая как у всех qd от самсунга..единственное убрали пару ненужных фишек
MAG 271QP X24 лишен возможности подключения USB Type-C и отказался от сертификации AMD FreeSync Premium Pro в пользу технологии VESA Adaptive-Sync.

Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
Отсутствие type-c можно пережить? :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
Кто б не рассказал,как правильно настроить монитор..Меня правда все устраивает,более чем,но тут как начитаешься всякого,то мимо воли,думаешь,а может я что то не включил?или не то включил..и я не вкушаю весь кайф в полном обьеме? :)
Свегер
Member

Повідомлення

Vader: 20.05.2025 17:07как правильно настроить монитор
Ось, можна почитати Як налаштувати параметри монітора, може, щось візьмете й для себе. З приводу заглиблення в якісь конкретні пункти ваших налаштувань, запитуйте, спробуємо разом розібратися
lefrin
Member

Повідомлення

Свегер: 20.05.2025 20:35
Vader: 20.05.2025 17:07как правильно настроить монитор
Ось можете почитати Як налаштувати параметри монітора, можливо щось візьмете й для себе. З приводу заглиблення в якісь конкретні пункти ваших налаштувань, запитуйте, можливо зможемо разом розібратися
А ось і огляди пішли на новинкі
walkman3000
Member

Повідомлення

lefrin: 20.05.2025 20:39А ось і огляди пішли на новинкі
в тому що на мінілед одразу помітно різницю з глянцевим покриттям на перших двух оледах :-/
Свегер
Member

Повідомлення

lefrin
Дякую за відос! :) Досить цікаві новинки від MSI, чекатимемо на їхню появу і більш детальні огляди!
Мінімальні ціни на Oled, через зростання конкуренції вже в районі 500$, плюс, кожен хоче зробити щось унікальне/неповторне, чого до цих пір не було в конкурентів. Ринок, вже закипає від різноманіття різних варіацій і багатьом людям, досить важко буде зробити вибір, якщо сильно заглибитися у це різноманіття. Але, все ж таки, добре що є вибір :)
lefrin
Member

Повідомлення

Свегер: 20.05.2025 21:31 lefrin
Дякую за відос! :) Досить цікаві новинки від MSI, чекатимемо на їхню появу і більш детальні огляди!
Мінімальні ціни на Oled, через зростання конкуренції вже в районі 500$, плюс, кожен хоче зробити щось унікальне/неповторне, чого до цих пір не було в конкурентів. Ринок, вже закипає від різноманіття різних варіацій і багатьом людям, досить важко буде зробити вибір, якщо сильно заглибитися у це різноманіття. Але, все ж таки, добре що є вибір :)
Тепер вважаю що треба постити як мінімум до осені, бо уже 1 нову модельку нам дешеву завезли, і ринок може ну дуже різко сісти на попу, якщо зросте кількість і різноманітність.
Vader
Member

Повідомлення

lefrin
А я думаю,что такими темпами,вы никогда ничего не купите..Пока будете ждать осени,выйдет ещё что ни будь поновее,будете ждать весны?и по кругу? :gigi:
С чего это вы взяли,что рынок мониторов,должен сесть на попу?То что выкатили бюджетки,так там нет самых нужных фич,типа фрисинк про..хотя бы,а он роляет во многом.Да и вообще,бесплатный сыр,сами знаете где..Обычный заработок фирм!Дешман,всегда найдет себе покупателя.Я больше чем уверен,что будут отличия,и достаточно серьезные.

Свегер
Ну Ка,например,уникальное и не повторимое,это что?

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
lefrin
Всегда будут флагманы,середняки и дно..И как раз тут,в мониторах,это будет очень заметно..Ждём-с обзоры на руках . :)
Свегер
Member

Повідомлення

Vader
Vader: 20.05.2025 23:43 Ну Ка,например,уникальное и не повторимое,это что?
Ну, якщо взяти всі презентовані унікальні фітчі, тільки із відео огляду від lefrin, то компанія MSI випустила TN монітор з частотою оновлення 600hz/ офісний монітор з частотою оновлення 144hz/ та планує випустити новий Oled монітор за 500$, що буде найдешевшим на ринку, як вони заявляють - це все є унікальним і неповторним, адже вони (MSI), будуть перші, а інші, вже будуть потім, одна із фішок маркетингу. Тут головне, як виробники цю унікальність подають для людей.
Свого часу, років 4-5 тому, Samsung презентували перші швидкі VA монітори (fast VA) Neo G7/G8, які по відгуку на рівні ігрових IPS, та щей з mini Led підсвічуванням. Це на той час, було щось. Адже, кращі від них, тільки Oled.
В Dell, ось нещодавно, з'явилися IPS з контрастністю 1:3000, що також позиціонується, як щось Вау. Ну і це стосується всього іншого, що з нового з'являється.
Нова фішка/нова функція/ти перший. Хтось на це ведеться, і чи виграє чи ні, тут вже як пощастить. Тепер, за 500$ можна купити якийсь класний чи топовий IPS чи VA монітор з багатьма фішками/функціями й наворотами, або найпростіший Oled, тут вже кожен робить свій вибір.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Какой IPS взять 32 дюйма ?в основном для работы и просмотра ютуба меньше для игр
walkman3000
Member

Повідомлення

snapdragon999: 21.05.2025 10:11в основном для работы
какой работы и где бюджет
Melofon
Member

Повідомлення

snapdragon999

Тоесть вам не нужна высокая герцовка и подойдёт и 60-75Гц? И да огласите бюджет пожалуйста чтобы можно было знать куда упираться, конечно высокогерцовые приятней и для работы и для повседневного использования, но если бюджет жёстко ограничен то можно и 60-75Гц брать, а так если бюджет позволяет то высокую герцовку я бы советовал брать бо она приятней для глаз.
l-m
Member

Повідомлення

snapdragon999: 21.05.2025 10:11 Какой IPS взять 32 дюйма ?в основном для работы и просмотра ютуба меньше для игр
LG 32GR93U-B
Vader
Member

Повідомлення

Свегер
Конечно MSI будут первыми :lol: с матрицами самсунг в своих мониторах :D
У гиги(аорус),мси и самсунга матрицы от самсунга,совершенно одинаковые,просто на разном софте.Поэтому,говорить,что мси это первопроходец,просто не правильно ;)
snapdragon999
Member

Повідомлення

Melofon: 21.05.2025 11:00 snapdragon999

Тоесть вам не нужна высокая герцовка и подойдёт и 60-75Гц?
Сейчас такое фуфло уже никто не берет наверное :laugh:
Бюджет такой чтоб было адекватно, без лишних трат. До 1000 долларов. 4к. И нормальный магаз известный с гарантией.

Отправлено спустя 42 секунды:
l-m: 21.05.2025 11:07
snapdragon999: 21.05.2025 10:11 Какой IPS взять 32 дюйма ?в основном для работы и просмотра ютуба меньше для игр
LG 32GR93U-B
А самсунг g7 ещё есть, он хуже? Как то этот бренд lg вызывает тошноту и негатив один из того что у меня было их фирмы.
спойлер
IMG_20250521_112901.jpg
Melofon
Member

Повідомлення

snapdragon999: 21.05.2025 11:20Сейчас такое фуфло уже никто не берет наверное
Расскажите это тем кто их покупает и не парится (при чем не в малых кол-вах бо они тупо дешевле а это один из важнейших критериев при выборе) , многие даже не знают что это такое высокая герцовка и берут мониторы по размеру, увидел в магазе большой 32" - О, хочу, и покупает даже не вникая в его хар-ки, таких как мы в процентном соотношении очень мало кто понимает в хар-ках монитора или вообще в компе, для них башня под столом эти процессор ;) .
snapdragon999: 21.05.2025 11:20Бюджет такой чтоб было адекватно, без лишних трат. До 1000 долларов. И 4к, не 2к.
Вот так сразу и надо было писать, а то 32" и IPS это как-то мало критериев, там будет слишком много вариантов без знания разрешения, герцовки и бюджета. И вот так всегда, приходится задавать вопросы прежде чем что-то можно было посоветовать, вы же не первый год тут сидите а спрашиваете как нуб.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Melofon: 21.05.2025 11:34
snapdragon999: 21.05.2025 11:20Сейчас такое фуфло уже никто не берет наверное
Расскажите это тем кто их покупает и не парится (при чем не в малых кол-вах бо они тупо дешевле а это один из важнейших критериев при выборе) , многие даже не знают что это такое высокая герцовка и берут мониторы по размеру, увидел в магазе большой 32" - О, хочу, и покупает даже не вникая в его хар-ки, таких как мы в
Мы не они, поэтому тут выбираем.Я за разрешение забыл, а герцовка думал что тут это уже как аксиома не меньше 144гц. Смысл брать парашу какую то урезаную.
Монітор Samsung Odyssey G7 LS32DG700, на счёт этого что?написано 25 год вышел, недавно.Самсунг сейчас уже сам ips не делает, но нормалный бренд известный, сервисы есть и прочее, официально.
https://telemart.ua/products/samsung-32 ... ent=706424
lefrin
Member

Повідомлення

Vader: 20.05.2025 23:43 lefrin
А я думаю,что такими темпами,вы никогда ничего не купите..Пока будете ждать осени,выйдет ещё что ни будь поновее,будете ждать весны?и по кругу? :gigi:
С чего это вы взяли,что рынок мониторов,должен сесть на попу?То что выкатили бюджетки,так там нет самых нужных фич,типа фрисинк про..хотя бы,а он роляет во многом.Да и вообще,бесплатный сыр,сами знаете где..Обычный заработок фирм!Дешман,всегда найдет себе покупателя.Я больше чем уверен,что будут отличия,и достаточно серьезные.

Свегер
Ну Ка,например,уникальное и не повторимое,это что?

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
lefrin
Всегда будут флагманы,середняки и дно..И как раз тут,в мониторах,это будет очень заметно..Ждём-с обзоры на руках . :)
Та ну, це норм варік почекати, подивитись відгуки і тд, плюс цінник на інше може просісти (якщо курс не піде уверх), плюс якщо буде більше завоз моніторів, буде дешевше старе... нормальний стандартний варік, я ж не гонюсь, хотів би купити вже купив би.
Навіщо гнати коней, якщо буде цікавіше точно.
Це як із новими айфонами старт усрісь, через рік можна купляти.... особливо в осінній період коли іде презентація нового..

За бюджеткі я не казав шо це топчік, але коли вони виходять, то точно заберають якусь кількість клієнтів які думали взять преміум, і тому преміум буде більше доступний..
Якось так... :rotate:
l-m
Member

Повідомлення

snapdragon999: 21.05.2025 11:20А самсунг g7 ещё есть, он хуже?
Ну матриця там така сама як у LG 32GR93U-B, але інша підсвітка з edge-lit local dimming.
Раніше були проблеми з відеокартами Нвідії при підключені через DP — не прокидався після сну тощо, плюс це поглиблювалось тим, що він з функціоналом смарт-тв, та втрачаючи сигнал виводить відповідне меню, від чого у народу сраки підгоряли, та вони у всіх гріхах звинувачували прошивку зі смарт-тв :)
Потім наче виправили, але тепер Нвідія наче розширила функціонал чорних екранів, та вони тепер не тільки на Самсунг та AOC :D
Тому й порекомендував LG, бо безпечніше. А так сам маю цей Самсунг, з відяхою АМД все норм. Як для IPS, це гарна модель, у мене навіть попався екземпляр невеликими засвітами, але глоу міг бути й менше.

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Сорян, вище я писав про G70B (LS32BG700).
snapdragon999
Member

Повідомлення

l-m: 21.05.2025 11:58
snapdragon999: 21.05.2025 11:20А самсунг g7 ещё есть, он хуже?
Ну матриця там така сама як у LG 32GR93U-B, але інша підсвітка з edge-lit local dimming.
Раніше були проблеми з відеокартами Нвідії при підключені через DP — не прокидався після сну тощо, плюс це поглиблювалось тим, що він з функціоналом смарт-тв, та втрачаючи сигнал виводить відповідне меню, від чого у народу сраки підгоряли, та вони у всіх гріхах звинувачували прошивку зі смарт-тв :)
Потім наче виправили, але тепер Нвідія наче розширила функціонал чорних екранів, та вони тепер не тільки на Самсунг та AOC :D
Тому й порекомендував LG, бо безпечніше. А так сам маю цей Самсунг, з відяхою АМД все норм. Як для IPS, це гарна модель, у мене навіть попався екземпляр невеликими засвітами, але глоу міг бути й менше.

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Сорян, вище я писав про G70B (LS32BG700).
Цей Самсунг 25 року, мабуть дитячи хвороби вилікували.
Vader
Member

Повідомлення

Давайте обсудим герцовку,и есть ли смысл переплаты.Жду отзывов тех,кто лично видел..Я например выбирал между 240 и 360-смотрел их оба.Разницу я увидел только в цене! :gigi: А вот 240 и 144 и тем более 60 я ощущаю серьезно..Назад на 144 или(тем более)60 вернуться не возможно.
Відповісти