Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
ViktorUA
Member

Повідомлення

Доброго дня всім.Порадьте кабель minijack to RCA.Ebay або Aliexpress бажано.3 на 3 потрібно,або роздільно по одному.
MSiAventador
Member

Повідомлення

ViktorUA: 18.05.2025 11:18 Доброго дня всім.Порадьте кабель minijack to RCA.Ebay або Aliexpress бажано.3 на 3 потрібно,або роздільно по одному.
ATAUDIO HiFi 3.5mm to 2RCA Audio Cable OCC Core for AMP Gold-plated RCA Connector 3.5mm Stereo Jack to 2RCA Male Cable
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 18.05.2025 10:52Є ідея купувати тайванський Mps з перевіреної тайванської ливарні
Загубився в думці :insane:

Відправлено через 18 хвилин 33 секунди:
ViktorUA: 18.05.2025 11:18Порадьте кабель minijack to RCA. Ebay або Aliexpress бажано.3 на 3 потрібно,або роздільно по одному
Замовити спаяти Mogami тут ні?

Hi-Fi AUX кабель MINI-JACK 3.5 mm/2RCA MOGAMI NEGLEX W2534 (Japan)

Відправлено через 29 хвилин 44 секунди:
Якось попалося на очі, кажуть непогано за копійки:
USB кабель Inakustik Premium USB A > B 1,0m
feniks_tm
Member

Повідомлення

Xз, яка там "типова ціна", але 2900 доволі таки смачно виходить за Fiio KA15. 2xCS43198, 2xSGM8262, Икранчик і підтримка PEQ зі збереженням профілів, який можна крутити через веб морду в тому числі. Враховуючи, що той же ONIX ALPHA XI1 на ідентичній базі виходить ближче до 3.4-3.5, але при цьому не має підтримки PEQ. Думаю все ж пощупати, бо щось G6 почала робити мізки, рандомно вимикаючись з необхідністю перетикання кабелю.
Зображення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Треба портатив?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Radio Bay: 18.05.2025 16:15
Треба портатив?
З десктопу я так нічого цікаво для себе і не знайшов до 100$, хотілось би щось без зовнішнього живлення, не подобається мені факт необхідності блочка ще і для цапоуся... Вливати по 1000+мВт мені все одно нема куди.
Radio Bay
Member

Повідомлення

feniks_tm
Гарно, коли чітко розумієш, що тобі треба )
MSiAventador
Member

Повідомлення

feniks_tm
Гарний девайсик. Але ж Циррус Лоджик, нейтрально-мертвий.
feniks_tm
Member

Повідомлення

MSiAventador: 18.05.2025 22:34 feniks_tm
Ну, додаткової "колорації" для Fiio FT1 явно не треба) Розглядав варіант пощупати щось на сябрі чи AK, але якось підкупило те, що пропонує KA15 за свою ціну.
lewerlin
Member

Повідомлення

MSiAventador: 18.05.2025 10:52D2 - гроші на вітер. PCM1796 для 2.0 та DSP C-Media Oxygen HD CMI8788 для віртуальних 7.1 - це віртуальне сміття проти СаундКоре АЕ.
У Д2 1796 на всіх виходах. Всі виходи рівнозначні по об'язці. Д2 єдина карта, яка має повністю ідентичні виходи за виконанням(до прикладу, профільна Фобос, на фронті має 1796, а на решті - CS4362A, тобто маємо перекос в звучанні на різних каналах). Там нема ніякого "віртуального" 7.1 - це софтове лайно апріорі.
Джерело(Гра/Фільм) видає готову РСМку окремо на кожен канал - ЗК розкидує РСМки по ЦАПах на виходах. Будь-яке софтове втручання в процесі, всі ваші саундкори і інші приблуди лише спотворюють результат. Це саме тому я терпіти не можу Креатів, взяти гарне залізо і вбити його софтовими свистілками.
MSiAventador
Member

Повідомлення

feniks_tm: 18.05.2025 23:25
MSiAventador: 18.05.2025 22:34 feniks_tm
Ну, додаткової "колорації" для Fiio FT1 явно не треба) Розглядав варіант пощупати щось на сябрі чи AK, але якось підкупило те, що пропонує KA15 за свою ціну.
Мене підкупили перші 3 дочасні огляди Hidizs Martha з яких було зрозуміло що хтось (Hidizs) підібрав правильну розсипуху для ESS 9038Q2M щоб звук був без надлишкової яскравості високих частот.

Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
lewerlin: 19.05.2025 01:48
MSiAventador: 18.05.2025 10:52D2 - гроші на вітер. PCM1796 для 2.0 та DSP C-Media Oxygen HD CMI8788 для віртуальних 7.1 - це віртуальне сміття проти СаундКоре АЕ.
У Д2 1796 на всіх виходах. Всі виходи рівнозначні по об'язці. Д2 єдина карта, яка має повністю ідентичні виходи за виконанням(до прикладу, профільна Фобос, на фронті має 1796, а на решті - CS4362A, тобто маємо перекос в звучанні на різних каналах). Там нема ніякого "віртуального" 7.1 - це софтове лайно апріорі.
Джерело(Гра/Фільм) видає готову РСМку окремо на кожен канал - ЗК розкидує РСМки по ЦАПах на виходах. Будь-яке софтове втручання в процесі, всі ваші саундкори і інші приблуди лише спотворюють результат. Це саме тому я терпіти не можу Креатів, взяти гарне залізо і вбити його софтовими свистілками.
Ще ніколи не зустрічав геймера якого батьки в дитинстві били ременем щоб він на Креатив завжди вмикав DSP покращувачі, але здається.... :laugh:
DEVES
Member

Повідомлення

Китайский маркетинг беспощаден

Зображення

https://www.aliexpress.com/item/1005006562514044.html

Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

DEVES: 19.05.2025 22:21Китайский маркетинг беспощаден
ммм. пояснення в студію
Radio Bay
Member

Повідомлення

Вбивця Скарлету $30 :D
SERGBILL
Member

Повідомлення

Radio Bay: 20.05.2025 02:01
Вбивця Скарлету $30 :D
але все ж воно працює, і для любителів якість достатня) хоча я б краще взяв б/в фірмове, firewire інтерфейси іноді за копійки викидають, я вже кілька штук купив по 500-600грн, деякі довелося трохи поремонтувати, M-Audio ProFire 610 (однозначно краща за скарлети 1-2 генерації, за новіші не знаю, можливо теж) наприклад взяв за 500грн, не бачив комп, замінив мікруху одну і все ок)
DEVES
Member

Повідомлення

Radio Bay
SERGBILL
Скарлеты это убийцы здравого смысла. Поделия сомнительного качества, жаль людей потративших свои деньги время на это.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Hotspur: 20.05.2025 01:05
ммм. пояснення в студію
Название на фоне цены и "характеристик".
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 20.05.2025 12:23Скарлеты это убийцы здравого смысла. Поделия сомнительного качества, жаль людей потративших свои деньги время на это.
Факультативно соприкасаюсь с этой темой, очень популярен. Звук лайно, сужу по вменяемым отзывам тех, кто сравнивал с чем-нибудь простеньким.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Комусь у колекцію, свіжачок надибав зненацька

Хто не в курсах звідки то у саундреку "Гострих картузів" (знакова річ)

Ostin
Member

Повідомлення

Чи є зараз смартфони з музичним начинням? Бо щось із нових нічого не знаю. Є від Мундроп, і я б його навіть купив би, щоб спробувати, але лише з алішки тягнути, якось не по феншую зі смартом так робити.
lewerlin
Member

Повідомлення

Ostin: 27.05.2025 08:33Чи є зараз смартфони з музичним начинням? Бо щось із нових нічого не знаю. Є від Мундроп, і я б його навіть купив би, щоб спробувати, але лише з алішки тягнути, якось не по феншую зі смартом так робити.
Будь-який андроїд+свисток+програвач, що вміє в дірект біт-перфект на цей свисток(по дефолту це UAPP).
Справді "музичні" смартфони, котрі ще й адекватні, як смартфони, почались і скінчились на Лижах.
В принципі, якщо вам важкі іграшки не цікаві, то G7/G8/V35/V40/V50 цілком юзабельні, якщо в гарному стані знайти зможете. До прикладу, я свій V35 не бачу потреби міняти на щось нове, якщо прибрати фактор іграшок.
Відповісти