В такі ігри згоден , в ось для футбола чи в "типу" екси консоль є добре.Kullerok: ↑ 17.05.2025 21:40 Я не знаю как вы на этих плойках играете в такие игры. Я как увидел пару игр у друга на плойке малость офигел от того насколько убого оно выглядит по сравнению с ПК версиями, когда у тебя фул настройки на 2к оледе 120 фпс + в подобных играх.
Новини
Останні статті і огляди
Чутки: Rockstar готує покращене перевидання Red Dead Redemption 2 для сучасних консолей
-
_Andrik_
Member
-
kairo
Member
Переважна більшість людей грає на ПК із картами типу 4060/Laptop, 3060, 1650, 3050 і тому подібних. Це навіть не рівень PS5.Kullerok: ↑ 17.05.2025 21:40 Я не знаю как вы на этих плойках играете в такие игры. Я как увидел пару игр у друга на плойке малость офигел от того насколько убого оно выглядит по сравнению с ПК версиями, когда у тебя фул настройки на 2к оледе 120 фпс + в подобных играх.
-
Hagen
Junior
Це вирішується оптичним hdmi кабелем. Особисто граю так на телевізорі з пк через 10м кабель. Витягує 4к в 120кадрів без проблем. Але повторю - обовязково оптичний треба. Я спочатку взяв звичайний і намаявся що ну нафіг. Ну і ще кадри обмежувати треба в 120 кадрів щоб за пропускну здатність не вилітало бо інакше відвалюється._Andrik_: ↑ 17.05.2025 17:25 Enjthesilence
Kassatka
Особливості моєї роботи не сильно заохочують до тяганини компа до тв , бо після 2-3 тижнів хочеться просто впасти на диван і взяти геймпад , а не відключати дюжину кабелів і тягнути ПК в іншу кімнату , що б потім коли родина повернеться додому тягнути це все назад.
Мало хто зрозуміє на цьому ресурсі , що це працювати в дальнобої і водночас любити залізяки , ігри і знайти час на покататися в МТБ режимі.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:Звісно підключав, і це було прекрасно, і перевершило очікування , але ... описано вищеKassatka: ↑ 17.05.2025 16:38
Чому не підключите ПК до телевізора через HDMI кабель? А якщо RX 7900XT для 4K не вистачає FPS, то для RDR 2 є можливість увімкнути апскейл FSR через мод, все рівно набагато краще за ту нікчемну в режимі сумісності PS 5 вийде.![]()
Але в результаті я отримав консольний експіріенс на великому екрані з геймпадом поєднаний з пк графікою.
Ніщо не мішає вам вчинити так само. Там хоть до 80м є модифікації.
-
Zzzz
Member
статистика стіма? Там якщо прибрати ту більшість, яку складають гравці у всякий фрі ту плей шлак, то статистика думаю буде трошки іншоюkairo: ↑ 17.05.2025 22:31Переважна більшість людей грає на ПК із картами типу 4060/Laptop, 3060, 1650, 3050 і тому подібних. Це навіть не рівень PS5.Kullerok: ↑ 17.05.2025 21:40 Я не знаю как вы на этих плойках играете в такие игры. Я как увидел пару игр у друга на плойке малость офигел от того насколько убого оно выглядит по сравнению с ПК версиями, когда у тебя фул настройки на 2к оледе 120 фпс + в подобных играх.
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
Enjthesilence: ↑ 17.05.2025 21:48ціна питання фулл налаштувань у 2к 120фпс з олед монітором це скільки "плейстешенів" десь 4-5 штук?Kullerok: ↑ 17.05.2025 21:40 Я не знаю как вы на этих плойках играете в такие игры. Я как увидел пару игр у друга на плойке малость офигел от того насколько убого оно выглядит по сравнению с ПК версиями, когда у тебя фул настройки на 2к оледе 120 фпс + в подобных играх.
на rtx3060 цю гру легко в 2к 60 фпс можна грати.
А на плойці не можна, бо нема патча.
-
VovaII
Member
Hagen
А як грати, якщо ПК в іншій кімнаті? Клавіатура і мишка біля ПК, а не біля ТВ.
-
longaro
Member
Можно телек в комнату с ПК купить и юзать как доп моник ... Смотря как стоит стол , если к стенке , то телек над моником вверху , с наклоном , сразу откинулся и катаешь , имба . И спина с шеей отдыхают , и ноги вытянуть можно полулежа , а не скукожено сидеть наклоняясь к маленькому монику какой бы он большой / маленький не был ; телек 55" и более это считай уже кинотеатр лол , так еще и без всяких ограничений в виде платформы , с разными видами ввода / вывода , хоть руль присобач и в сим катай , как тот качок .. optimum techVovaII: ↑ 18.05.2025 03:32 Hagen
Ну и разумеется к нему можно любую консоль там же подсоиденить , либо через эмули старые игры гонять , полно вариантов
-
Azerty
Member
РДР2 вже стара гра вона існує 7 роківSKYJAKER: ↑ 17.05.2025 12:44 Шо там можна ще покращувать ? скоро будуть покращувать ігри яким 1 рік чи що?
-
S1manS
Junior
Дуже якісна гра
-
Dremjke
Member
В мене саме така конфігурація. Коли хочу погратись в якесь "кінцо", то перемикаю вивід на телевізор через Winkey+P, беру геймпад і граюсь. Продав консоль за ненадібністю після такого відкриття.longaro: ↑ 18.05.2025 05:24Смотря как стоит стол , если к стенке , то телек над моником вверху , с наклоном , сразу откинулся и катаешь , имба . И спина с шеей отдыхают , и ноги вытянуть можно полулежа
-
Kashtan
Member
Вже вчетверте починаю грати спочатку, і ніяк не продовжу. То може дійсно почекати обнови з промінням?
-
Enjthesilence
Member
мова йшла за фулл налаштування 120 фпс з олед монітором.Zzzz: ↑ 18.05.2025 02:15 на rtx3060 цю гру легко в 2к 60 фпс можна грати.
А на плойці не можна, бо нема патча.
якщо коротко, щоб грати хочаб з аналогічними налаштуваннями пс5 на пк у 60 фпс, потрібно більше грошей ніж на одну 3060. це вже давно рахували, ну зараз якщо брати все на вторичному ринку - так буде вигідніше зібрати такий пк з "б\в" запчастин. економія буде не суттєвою, більша втрата часу і ризик + треба трохи розбиратись в залізі.
-
Hagen
Junior
На геймпаді звісно. Я теж був старовіром клавомиші, але виявилось що перевчитись не так важко як я собі уявляв.VovaII: ↑ 18.05.2025 03:32 Hagen
Зрозуміло що не 100% ігор мають підтримку геймпада на пк але більшість має.
П.С. от тільки не впевнений на яку відстань ловлять бездротові геймпади.
У мене хоч телевізор на іншому кінці кімнати від пк через 10м кабель, але відстань від геймпада до пк десь метри 2.
Треба буде заміряти цікавості заради чи дістане геймпад з іншої кімнати по сигналу. Ввечері проведу експеримент і відпишу що вийшло.