Новини
Останні статті і огляди
Nvidia повернула підтримку старих процесорів. GeForce RTX 5090 тепер можна об’єднати з Core 2 Duo
-
bes
Member
Предлагаю обсудить Nvidia повернула підтримку старих процесорів. GeForce RTX 5090 тепер можна об’єднати з Core 2 Duo
Видите люди жили надеждой все эти годы на 775 сокете и мечты сбылись
-
MqM
Member
Коли замість на оновлення всього пк назбирав на топову відяху для свого улюбленого пристарілого процесора пенсіонераbes: ↑ 14.05.2025 13:44 Предлагаю обсудить Nvidia повернула підтримку старих процесорів. GeForce RTX 5090 тепер можна об’єднати з Core 2 Duo
-
vova_84
Member
Ну, все тепер заживем! 
-
_Andrik_
Member
Може я щось пропустив, але він11 хіба на тих "дідах" працює ?
-
anatolikostis
Member
vova_84
теперь целых 1.5 оверклокера смогут подняться в топ-таблицы с тестами графония на корках-дуоквадных
теперь целых 1.5 оверклокера смогут подняться в топ-таблицы с тестами графония на корках-дуоквадных
-
nochnik89
Member
Вполне допускаю, что много серверных машин на зеонах на 771м сокете. И те гпу тулят в гпуушные серваки чисто под свои задачи, возможно виртуализация или я вообще не знаю зачем это понадобилось. Других мыслей у меня нету. Никто не будет особо заморачиваться под юзеров 775го сокета в 2025м
-
avtoelectrik
Member
_Andrik_: ↑ 14.05.2025 13:54 Може я щось пропустив, але він11 хіба на тих "дідах" працює ?

на роботі комп ,змушений тримати 775 по купа обладнання стабільно на ньому працює
-
kyon
Member
Имеет потому что я взял на днях 5070 Ti MSI Shadow и ета падла отказалась работать на х370 + 1600 в режиме ПСИе 3 и пришлось переключиться на 2-ю версию. Даешь режим AGP в B950. Самое падлючее что требование переключить с 5 на 4 версию есть и на сайте МСИ но вот чтобы переключить 3 на 2 нигде никто не пишет, понятно мало кто ставит 5070Ти в пару к 1600 на х370 тем не менее. Заказал 9600Х+В850, на днях соберу погляжу.
Востаннє редагувалось 14.05.2025 14:40 користувачем kyon, всього редагувалось 2 разів.
-
MetalistForever
Member
Запануємо
-
nochnik89
Member
avtoelectrik
ух ты, не следил за этой темой. Я просто даже не думал, что 11ю можно поставить на такое ретро железо.
Обычно, как правило, если старое оборудование - то и старая ось должна быть. У меня есть старенький радиовизиограф стоматологический. Он только на вин хп пашет. Покупался в 2006м за 3к евро и работает прекрасно по сей день) Проще обновить комп за 20-30 баксов чем его )
ух ты, не следил за этой темой. Я просто даже не думал, что 11ю можно поставить на такое ретро железо.
Обычно, как правило, если старое оборудование - то и старая ось должна быть. У меня есть старенький радиовизиограф стоматологический. Он только на вин хп пашет. Покупался в 2006м за 3к евро и работает прекрасно по сей день) Проще обновить комп за 20-30 баксов чем его )
-
Kassatka
Member
А навіщо Win11, якщо є Win10 і nVidia з AMD ще випускають драйвери для всіх своїх актуальних відеокарт під Win 10 і думаю, що будуть випускати ще деякий час після офіційного припинення підтримки Win10 Мракософтом восени цього року. А так найновіші збірки Win11 вже не можна встановити на Core 2 Quad/Duo через відсутність тих самих інструкцій PopCNT. Старіші збірки встановлювалися після вимикання вимог до наявності TPM та Secure Boot. Я сам в 2021 експериментував з встановленням тодішньої Win 11 на Core 2 Quad Q6600._Andrik_: ↑ 14.05.2025 13:54 Може я щось пропустив, але він11 хіба на тих "дідах" працює ?
-
dead_rat
Member
Абідна, зря оновлювався з Сандаля 
-
Kassatka
Member
Просто тут Win 11 23H2, а от 24H2 на такому компі вже не запрацює.avtoelectrik: ↑ 14.05.2025 14:29_Andrik_: ↑ 14.05.2025 13:54 Може я щось пропустив, але він11 хіба на тих "дідах" працює ?
на роботі комп ,змушений тримати 775 по купа обладнання стабільно на ньому працює![]()
-
f24gun69
Member
Усе працює через кацапський RUFUSKassatka: ↑ 14.05.2025 14:47Просто тут Win 11 23H2, а от 24H2 на такому компі вже не запрацює.avtoelectrik: ↑ 14.05.2025 14:29
на роботі комп ,змушений тримати 775 по купа обладнання стабільно на ньому працює![]()
-
Alexsandr
Member
на этих ЦП были проблемы с не поддерживаемыми командами. потмо вроде бы исправили, но официально набор команд не подходит, лучше не рисковать уже на этих ЦП.f24gun69: ↑ 14.05.2025 15:02 Усе працює через кацапський RUFUS
-
drum-n-bass
Member
Тепер володарі C2Q/D зможуть побачити чорні, замість синіх екранів. Це перемога!
Новина наче з першого квітня.
Новина наче з першого квітня.
-
Timedemo
Member
а казали АМД довго платформа живе. Ось де живе платформа. 
-
n6407
Member
О как, думал будет новость о нормально допиленых дровах на 5 серию карт, а тут прям шах и мат
умеет Хуанг в юмор 
-
f24gun69
Member
Согласен, но формально вин11 становится без проблемAlexsandr: ↑ 14.05.2025 15:10на этих ЦП были проблемы с не поддерживаемыми командами. потмо вроде бы исправили, но официально набор команд не подходит, лучше не рисковать уже на этих ЦП.f24gun69: ↑ 14.05.2025 15:02 Усе працює через кацапський RUFUS
-
Rederst
Member
А що реально має сенс ставити на 775 зараз з нового і вживаного?