Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
yanadmin
Member

Повідомлення

Долгожданные фото, проект пока окончен.

Зображення Зображення

Очень долго ждал хаб, потому как ASUS зажлобились на много портов ARGB и распаяли только 3 а устройств 4 как-бы.

Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

підставка коштує як весь мій комп)
yanadmin
Member

Повідомлення

Filabatya: 13.05.2025 19:11 підставка коштує як весь мій комп)
Та ні, не може Ваш комп коштувати 2800, але якщо мова за корпус то так, не дешевий :-)
cAkeJJ
Member

Повідомлення

yanadmin: 13.05.2025 20:16
Filabatya: 13.05.2025 19:11 підставка коштує як весь мій комп)
Та ні, не може Ваш комп коштувати 2800, але якщо мова за корпус то так, не дешевий :-)
Справді, оце чудо криве під відеокартою коштує 2800? :lol:
yanadmin
Member

Повідомлення

cAkeJJ: 13.05.2025 20:25
yanadmin: 13.05.2025 20:16

Криве то такий ракурс, там все ровненько, але так коштує як є, щось первно на богатом, але флуд будуть одміни бить по рукам :-(
ilcattivo
Member

Повідомлення

yanadmin: 13.05.2025 18:54 Долгожданные фото, проект пока окончен.

Зображення Зображення

Очень долго ждал хаб, потому как ASUS зажлобились на много портов ARGB и распаяли только 3 а устройств 4 как-бы.

Зображення
Не думав що я колись таке напишу, але я б на вашому місці переплатив би ще 4 тисячі заради 5070 Ti Rog Strix :eek: .
Рога виглядає набагато красивіше та на відміну від інших комплектуючих має хоч якось обґрунтовану вартість як за топове виконання. Картка TUF дуже виділяється на фоні системника і тепер буде весь час вам нагадувати, що проєкт не вдалось довести до ідеалу :shuffle:
daesz
Member

Повідомлення

yanadmin: 13.05.2025 20:48
cAkeJJ: 13.05.2025 20:25

Криве то такий ракурс, там все ровненько, але так коштує як є, щось первно на богатом, але флуд будуть одміни бить по рукам :-(
спойлер
Зображення
Bloodfallen
Member

Повідомлення

ilcattivo: 13.05.2025 21:30
yanadmin: 13.05.2025 18:54 Долгожданные фото, проект пока окончен.

Зображення Зображення

Зображення
Не думав що я колись таке напишу, але я б на вашому місці переплатив би ще 4 тисячі заради 5070 Ti Rog Strix :eek: .
Рога виглядає набагато красивіше та на відміну від інших комплектуючих має хоч якось обґрунтовану вартість як за топове виконання. Картка TUF дуже виділяється на фоні системника і тепер буде весь час вам нагадувати, що проєкт не вдалось довести до ідеалу :shuffle:
Ну ви й даєте :lol: :lol: :lol:
yanadmin
Member

Повідомлення

ilcattivo: 13.05.2025 21:30 Не думав що я колись таке напишу, але я б на вашому місці переплатив би ще 4 тисячі заради 5070 Ti Rog Strix :eek: .
Не було ще на момент покупки, так вигляда красивіше на 156% але поки що залишись на TUF бо пройшло вже 15 діб :-(
0kie
Member

Повідомлення

yanadmin
Задний вентилятор опусти ниже до упора - будет красивее и практичней. Подпорка реально ущербная, лучше без неё. Или купи "невидимку":
спойлер
Снимок экрана 2024-07-10 193523.png
yanadmin
Member

Повідомлення

daesz: 13.05.2025 22:01
спойлер
Зображення
Поправив, як на мене рівніше ну ніяк :-(

Зображення Зображення Зображення

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
0kie: 14.05.2025 12:10 yanadmin
Задний вентилятор опусти ниже до упора - будет красивее и практичней. Подпорка реально ущербная, лучше без неё. Или купи "невидимку":
спойлер
1. Опустив вентиль.
2. Там ще корпусна ще є підтримка, як на мене ваще норм.
Зображення
cAkeJJ
Member

Повідомлення

yanadmin: 14.05.2025 15:52
daesz: 13.05.2025 22:01
спойлер
Зображення
Поправив, як на мене рівніше ну ніяк :-(

Зображення Зображення Зображення

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
0kie: 14.05.2025 12:10 yanadmin
спойлер
1. Опустив вентиль.
2. Там ще корпусна ще є підтримка, як на мене ваще норм.
Зображення
От тепер вона +- ровно стоїть. Краще б справді використав підставку заводську від свого дорогущого корпусу і ці 3000грн докинув на стрікс версію відяхи, як написав коментатор вище. :)
daesz
Member

Повідомлення

Тепер рівненько :up:
tablestikus
Member

Повідомлення

Майже піврічна епопея зі збіркою білого акваріуму з білими комплектуючими та з білою підсвіткою закінчилася. Тепер я повністю задоволений і отримав рівно те, що і хотів. На фото вся підсвітка на 25% стоїть. З недоліків тіки те що через трубки водянки не вийшло 24пін ідеально рівно розташувати. Ну і ще можна було б на 8пін відяхи взяти підсвітку, але я все ж маю надію що в кінці року поміняю на щось потужне і під 12пін тому вирішив не заморачуватися.

CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D (100-100001084WOF)
CPU WCS: Lian Li Hydroshift LCD 360N Fanless
CPU WCS Fan: 3 x Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
MB: GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE
RAM: Kingston FURY 64 GB (2x32GB) DDR5 6400 MHz Beast EXPO White (KF564C32BWEK2-64)
Video: Sparkle Intel Arc B580 Titan Luna OC (SB580TW-12GOC)
m.2 SSD: Samsung 9100 PRO 1 TB (MZ-VAP1T0BW)
SSD: Samsung 870 QVO 4TB (MZ-77Q4T0BW) (4Tb)
HDD1: Seagate IronWolf 6 TB (ST6000VN001) (6Tb)
HDD2: Seagate IronWolf 12 TB (ST12000VN0008)
Power Module Cable 24pin: Lian Li EDGE1300 White (G9P.EG1300.WE00.EU)
Power Module Cables Controller: Lian-Li Strimer L-Connect 3 Controller
Сase: Lian Li O11 Vision White (G99.O11VW.00)
Fan Controller: Lian Li UNI HUB SL-INF Controller, L-Connect 3
Case Fan 1: Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
Case Fan 2: Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
Case Fan 3: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 4: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 5: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
спойлер
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
0kie
Member

Повідомлення

tablestikus
Своё предвзятое мнение. Какое есть...
Итак, материнка - не надоели эту шнурки питания? Особенно в таком огромном корпусе, где они сразу же бросаются в глаза? Есть же ASUS BTF под АМ5. Не нравится ASUS - бери Gigabyte Стелс (или как они там называются), которые закрыты сверху красивейшим декоративным кожухом.
Видеокарта. Та же претензия к шнурку, который будет мозолить глаза и никак его не обыграть, чтобы спрятать. Можно попробовать пустить под бекплейтом видеокарты, но тут уже вопрос к его длине. Был бы BTF - вопросов нет, там свой разъём на материнке и видеокарте, обходишься внутренними разъёмами и ничего не видно даже сзади.
Водянка. В данном корпусе есть же возможность завести водоблок сверху - зачем его сбоку тилить и тем самым "резать" внешний вид памяти? Буквально пару дней назад видел сборку в данном корпусе и там аналогичную водянку завели сверху. Тоже трубки, но выглядит опрятней.

Капец, какой здоровый шкаф.... :eek:
Пример для твоей материнки с другим водоблоком:
И корпусом. ;)
tablestikus
Member

Повідомлення

0kie
За кабелі і BTF я думав, але там щось було жиденько з вибором білих і я забив. Може років через 5 я повернувся до такого типу материнок.

Живлення відяхи під бекплейт ніяк - сильно гнутися буде і впритул до радіаторів - я на таке не піду.

Водянка в мене ставал в трьох положеннях водоблоку - вниз, вправо, вверх. Я ставив приміряв всі три види - мені візуально вправо найбільше сподобалось. Вверх-вниз дуже в око кидаються шланги. А якщо ти мав на увазі за кожух під материнкою завести - то ні, водоблок в ті отвори не влізе просунути, таке у О11 vision compact вийде - там здорова дірка під дроти.

Корпус що в твоєму прикладі розглядав, але цей що взяв більше сподобався.

Я єдине ще думав LCD-екран прямокутний підібрати на материнкою поставити, у мене як раз для нього окремий вихід на материнці є.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

tablestikus: 25.05.2025 17:05 Майже піврічна епопея зі збіркою білого акваріуму з білими комплектуючими та з білою підсвіткою закінчилася. Тепер я повністю задоволений і отримав рівно те, що і хотів. На фото вся підсвітка на 25% стоїть. З недоліків тіки те що через трубки водянки не вийшло 24пін ідеально рівно розташувати. Ну і ще можна було б на 8пін відяхи взяти підсвітку, але я все ж маю надію що в кінці року поміняю на щось потужне і під 12пін тому вирішив не заморачуватися.

CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D (100-100001084WOF)
CPU WCS: Lian Li Hydroshift LCD 360N Fanless
CPU WCS Fan: 3 x Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
MB: GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE
RAM: Kingston FURY 64 GB (2x32GB) DDR5 6400 MHz Beast EXPO White (KF564C32BWEK2-64)
Video: Sparkle Intel Arc B580 Titan Luna OC (SB580TW-12GOC)
m.2 SSD: Samsung 9100 PRO 1 TB (MZ-VAP1T0BW)
SSD: Samsung 870 QVO 4TB (MZ-77Q4T0BW) (4Tb)
HDD1: Seagate IronWolf 6 TB (ST6000VN001) (6Tb)
HDD2: Seagate IronWolf 12 TB (ST12000VN0008)
Power Module Cable 24pin: Lian Li EDGE1300 White (G9P.EG1300.WE00.EU)
Power Module Cables Controller: Lian-Li Strimer L-Connect 3 Controller
Сase: Lian Li O11 Vision White (G99.O11VW.00)
Fan Controller: Lian Li UNI HUB SL-INF Controller, L-Connect 3
Case Fan 1: Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
Case Fan 2: Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
Case Fan 3: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 4: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 5: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
спойлер
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
начинка така топова вся. ігровий проц і така відяха слабенька. незрозуміло. Але гарно ;)
tablestikus
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
Я думав на початку року про 5080, але ціни мене не влаштували, тому взяв заради більше цікавості тимчасово цю інтел пощупати, а там подивимося що буде з ринком в кінці року, може щось цікаве по цінам буде, хоча там вже наче у нас в Україні ціни на 9080ХТ стабілізувалися.
0kie
Member

Повідомлення

tablestikus
Вот плата BTF под АМ5. Не топовый чипсет, но он реально тебе нужен? Не искал - может и под твой чипсет уже есть.
Как не пролезает водоблок? Самые верхние большие резинки снимаешь, пропускаешь водоблок, одеваешь резинку - бинго! Эти вырезы для водоблоков сделаны.
Ладно, собрал так собрал. Молодец!
tablestikus
Member

Повідомлення

0kie
Її у нас нема ще в продажі.
А обирав я материнку більше по візуальному вигляді, ну і тут зацікавило пожити з двома чіпсетами.

Ні, вони не такі великі самі верхні - не пролазить там. навіть без резинок.
Відповісти