Скоро в туалет по qr коду будет токо пускать
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти та чипи для ШІ можуть оснастити геотрекером, щоб контролювати постачання в підсанкційні країни
-
powerpizza
Member
Пропоную обговорити Відеокарти та чипи для ШІ можуть оснастити геотрекером, щоб контролювати постачання в підсанкційні країни
-
maxud_b
Member
Вже спробували з LHR... Перепрошивали і майнили. А тепер під VPN будуть працювати.
-
walkman3000
Member
треба вог з шрапнелькою на синю ізоленту і все
-
AntonyKandaurov
Member
maxud_b
То був пил в очі, як і всі подальші рішення. Дивно що із 4090д/5090д не йшла тулза яка розлочувала її в повноцінну картку.
Відправлено через 20 секунд:
walkman3000

То був пил в очі, як і всі подальші рішення. Дивно що із 4090д/5090д не йшла тулза яка розлочувала її в повноцінну картку.
Відправлено через 20 секунд:
walkman3000
-
Lekrs
Member
Думаю, відключити його не стане пооблемою...
-
Alexx-wisa
Member
Будуть ставити поряд з картами РЕБ який буде підміняти сигнал GPS і вуаля, карти вже там де треба 
-
AntonyKandaurov
Member
Alexx-wisa
Що не зробиш аби кібернетика - продажна дівка капіталізма працювала на тебе
Що не зробиш аби кібернетика - продажна дівка капіталізма працювала на тебе
-
leif
Member
Не спрацює, але все подорожчає завдяки цьому "покращенню" 
-
kairo
Member
Не вигадуйте, ніхто нічого не перепрошивав. Майнили на LHR картах із урізаною ефективністю. Роками писали, що зараз Хуанг по тихому злиє розблокований біос, але так нічого ніхто і не розблокував поки в жовтні 2022 не вийшов офіційний драйвер, бо на той момент вже майнінг помер.maxud_b: ↑ 14.05.2025 10:38 Вже спробували з LHR... Перепрошивали і майнили. А тепер під VPN будуть працювати.
-
Alexsandr
Member
много чести через ВПН. поставят заглушку сотовую на перехват и будут давать верные ответы динамически. Если все усложнить кучей ключей, то не будет работать даже там где должно, ибо интернет есть не везде. Делать аппаратный GPS с внешней антенной (дата центр и на крыше тысячи антенmaxud_b: ↑ 14.05.2025 10:38 А тепер під VPN будуть працювати.
-
anatolikostis
Member
не рэб, а hack-rfAlexx-wisa: ↑ 14.05.2025 11:06 Будуть ставити поряд з картами РЕБ який буде підміняти сигнал GPS і вуаля, карти вже там де треба![]()
рэб впринципе создает пелену белого шума, где не слышно вообще ничего, кроме шума.
это если в комнату, где ты общаешься с кем-то, поставить магнитофон и включить по-громче: вы оба слышите музыку, но не слышите друг-друга.
-
kairo
Member
Залочені під оператора телефони вже яке десятиліття продаються. В мене перший мій бу-шний Айфон 3G мав спеціальний чіп який вставлявся разом із сімкартою, щоб можна було користуватись телефоном в Україні. Так це було 16 років тому.MqM: ↑ 14.05.2025 13:31 Це вже якась Орвіловщина. Так і до цифрового коецтабору недалеко.
Купив річ, якою користуєшся з милосердя корпорацій![]()
-
MqM
Member
Ну тут давався вибір, люди свідомо обирали через певні вигоди саме такі варіантиkairo: ↑ 14.05.2025 13:37Залочені під оператора телефони вже яке десятиліття продаються. В мене перший мій бу-шний Айфон 3G мав спеціальний чіп який вставлявся разом із сімкартою, щоб можна було користуватись телефоном в Україні. Так це було 16 років тому.MqM: ↑ 14.05.2025 13:31 Це вже якась Орвіловщина. Так і до цифрового коецтабору недалеко.
Купив річ, якою користуєшся з милосердя корпорацій![]()
-
kairo
Member
На скільки я пам'ятаю, то ніякого вибору в Україні не було. Можна було використовувати лише ламані Айфони.MqM: ↑ 14.05.2025 13:44 Ну тут давався вибір, люди свідомо обирали через певні вигоди саме такі варіанти
-
MqM
Member
Загалом по світу, а так я підозрюю той беушний був зі США, ну так там поширена практика привязки до оператора.kairo: ↑ 14.05.2025 13:57На скільки я пам'ятаю, то ніякого вибору в Україні не було. Можна було використовувати лише ламані Айфони.MqM: ↑ 14.05.2025 13:44 Ну тут давався вибір, люди свідомо обирали через певні вигоди саме такі варіанти
В нас і досі немає офіційного представництва Епл, а лише уповноваженмй посередник
-
Nekros
Member
Ото б було гарно якщо би русні усі карти заблочили включаючи ігрові 
-
Kassatka
Member
Зате маразматичним салафітам-ваххабітам з Саудовської Аравії будемо допомагати розвивати технології ШІ по максимуму, щедро ділячись обладнанням та новітніми технологіями - головному осередку найнебезпечнішої секти на планеті Землі, яка в цій країні офіційна релігія. Бо це типу "союзнички".
AMD та Nvidia з партнерами запускають масштабні проєкти зі створення «фабрик ШІ» в Саудівській Аравії
AMD та Nvidia з партнерами запускають масштабні проєкти зі створення «фабрик ШІ» в Саудівській Аравії
-
kairo
Member
Kassatka
Саудівська Аравія давній союзник США на Близькому Сході.
Саудівська Аравія давній союзник США на Близькому Сході.
-
Kassatka
Member
Та знаю я це все. І підозрюю, що по світу ще неоднократно та там, то тут будуть спливати сумні наслідки цього партнерства. Залишається сподіватися лише на те, що при такій ідеології країна все рівно не зможе досягти значних висот у світовій геополітиці, вони зараз багата країна виключно через свої величезні запаси нафти, а не через високі технології.kairo: ↑ 14.05.2025 15:06 Саудівська Аравія давній союзник США на Близькому Сході.