snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:03Если он ограничен в развитии

а им нафига это все ? пацанам твоимleif: ↑ 13.05.2025 11:14 для RO пацанів? їм рожеві окуляри знімаєш? ну...головне вірити
чісто отстаіваєш, чісто знімаєш рожеві окуляри, і пишеш при цьому завзято одне і те ж, одне і те ж. і не втомлює і не набридає тобі. улітаєш в бан -- повертаєшся неодмінно і знову те саме. тобі китайці часом валізи не заносять? бо для безкоштовного ентузіазму це прям круто)snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:10И я чисто свою точку зрения отстаиваю,мне все равно будут они покупать яблоки или нет
ти не знаєш що означає RO? ну, загугли чи спитай у чата жпт, що ти там робиш. бо по твоїй відповіді скалось враження, що ти не зрозумів суть написаногоsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:15а им нафига это все ? пацанам твоим
кто хоче яблука і пікселі той не питає йде і купляє ,а хто шукає варіанти серед багатьох варіантів,то він обговорює деталі . RO це єдине про що ви мрієте ))І не треба з себе тут важного робити арбітра ,пацани ro ,ви тут що купили мене чи що ?Я свою думку висловлюю і мені не потрібно вказувати що тут говорить і які поради роздавати.leif: ↑ 13.05.2025 11:21
що ти так люто отстаіваєш? якщо в підсумку нічого не змінюється і кожен купує шо хоче -- ти китайців, яблучно-піксельні хлопці -- яблука і пікселі
так і кому ти тоді рожеві окуляри знімаєш?snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:22кто хоче яблука і пікселі той не питає йде і купляє ,а хто шукає варіанти ,то він обговорює деталі .
виходить, що мені теж як мінімум половина з цього потрібнаsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 09:53 що ти можешь на ньому робити те ж саме? запису дзвінків немає ,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний ,прямої передачі файлів на пк віндовс немає,доступу до файлової системи немає через вафлю щоб витягнути щось на комп ,з компа.Через блютуз швидкий доступ на вінді також є на андроїд.
Тільки не треба казати що мені це не потрібно ,нащо воно кому треба.Якщо вам це не треба ,то іншим треба і вони заради цього і купують андроїд.
Проскакують тут реально люди які цікавляться експертною думкою,або просто читають .leif: ↑ 13.05.2025 11:28так і кому ти тоді рожеві окуляри знімаєш?snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:22кто хоче яблука і пікселі той не питає йде і купляє ,а хто шукає варіанти ,то він обговорює деталі .адже з твоїх же слів, ті, у кого такі окуляри присутні все одно "переплатять за бренд і маркетинг"(с) , а у того хто шукає варіанти таких окулярів апріорі немає
snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:22RO це єдине про що ви мрієте
мені просто цікаво навіщо ти це робиш, яка твоя мотивація, якщо це ні на що не впливає. я тобі ніяких порад не давав і не збираюсь, бо це абсолютно марноsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:22Я свою думку висловлюю і мені не потрібно вказувати що мені тут говорить і які поради роздавати.
я тобі вже сказав навіщо,навіщо як попка одні ті самі питання задавати ?Хомякам доказувати звичайно це абсолютно марно ,це робиться для людей які читають .І чи маєшь ти якесь право з мене тут щось питати ?leif: ↑ 13.05.2025 11:29
мені просто цікаво навіщо ти це робиш, яка твоя мотивація, якщо це ні на що не впливає. я тобі ніяких порад не давав і не збираюсь, бо це абсолютно марно![]()
snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:29експертною думкою
основна причина нехай буде - майже мертва батарея і мало пам'яті наразі...Avenger80: ↑ 13.05.2025 07:20 Значит вам телефон на данном этапе, в принципе и не нужен, если не поймёте зачем он вам нужен (я имею ввиду новый).![]()
так ,є люди які ще досі думають що якийсь самсунг це круче чим китайці .Я можу їм обгрунтувати чому це не так .leif: ↑ 13.05.2025 11:32snapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:29експертною думкою![]()
ну, ладно, все ясно, ти знімаєш рожеві окуляри людям які "проскакують". ок, продовжуй знімати рожеві окуляри, я зрозумів, питань більше немає. успіхів
ну вибачай ,це не філологічний форум та не літературний .Пишу швидко тому бувають помилки в граматиці
вірю, я повіривsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:37Пишу звидко тому бувають помилки в граматиці
буває що на клаві так запомнило з помилкою і слово вставляється.leif: ↑ 13.05.2025 11:39вірю, я повіривsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:37Пишу звидко тому бувають помилки в граматиці
Если меня заинтересует фотография, хотя с меня ещё тот фотограф, я к своей зеркалке куплю набор сменных объективов и буду спокоен, и меня вообще фото функции смартфона интересуют в последнюю очередь, а для технических фото, подойдёт даже смартфон за 7-10 тысяч, если заинтересует видеосъемка, да и если посмотреть троттлинг проца у китайцев, то результаты весьма не впечатляющие,snapdragon999: ↑ 12.05.2025 19:03возьми с25+ поснимай полчаса или поиграй и увидишь как он грееться и разряжаеться ,за эту модель я точно уверен .И камера с шумами ,основной модуль,не очень ,не поменялось ничо с с24+.На хоноре 200 который стоит в 3 раза дешевле лучше звук в динамике внешнем.Мы сравнивали с чуваком.Так что явно он тех денег не стоит ,особенно официально.Кто его за 50 косарей купит просто будет глубоко разочарован.Valdey377: ↑ 12.05.2025 19:01 разряд батареи полная чушь и перегрев в ту же корзину
самсунг с25+ если не нагружать впринципе держит батарея нормально,но только ты дашь нагрузку типа игр или длительного видео 4к ,то она тает на глазах .Ну и камера там не уровня 50 штук гривен как за него просят официалы и даже не 35 ))Звук тоже на те бабки не тянет. А так он удобен в руке ,хорошая оболочка ,есть все плюшки типа волте и есим и т.д. За те деньги есть поинтереснее девайсы.Valdey377: ↑ 13.05.2025 11:43Если меня заинтересует фотография, хотя с меня ещё тот фотограф, я к своей зеркалке куплю набор сменных объективов и буду спокоен, и меня вообще фото функции смартфона интересуют в последнюю очередь, а для технических фото, подойдёт даже смартфон за 7-10 тысяч, если заинтересует видеосъемка, да и если посмотреть троттлинг проца у китайцев, то результаты весьма не впечатляющие,snapdragon999: ↑ 12.05.2025 19:03
возьми с25+ поснимай полчаса или поиграй и увидишь как он грееться и разряжаеться ,за эту модель я точно уверен .И камера с шумами ,основной модуль,не очень ,не поменялось ничо с с24+.На хоноре 200 который стоит в 3 раза дешевле лучше звук в динамике внешнем.Мы сравнивали с чуваком.Так что явно он тех денег не стоит ,особенно официально.Кто его за 50 косарей купит просто будет глубоко разочарован.
базові речі, яким діти вчаться у школі, експертsnapdragon999: ↑ 13.05.2025 11:37ну вибачай ,це не філологічний форум та не літературний