Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade

Ага, ну прям зовсім випадково розкрила... Ця промо-тактика з "випадковими розкриттями" та "інсайдерськими зливами" вже оскому набила.
Alligator
Member

Повідомлення

А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
А героїня отримає 25 нових костюмів.
walkman3000
Member

Повідомлення

Alligator: 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Alex646
Member

Повідомлення

Її треба було випускати раніше на ПК. А так, якщо вона на консолькі не хайпонула, то толку випускати.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Alligator: 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
Типичная корейская чильня где на пол экрана у тебя задница главной героини которую можно одевать и раздевать в разное. Поэтому и подогревают ЦА аж 25 новыми костюмами.
Аціо
Member

Повідомлення

Є в мене думка що гра могла бути набагато популярнішою, якби героїню не вдягали а роздягали.
walkman3000
Member

Повідомлення

Alex646: 13.05.2025 09:50А так, якщо вона на консолькі не хайпонула
:laugh:
Lekrs
Member

Повідомлення

Гра в яку гратимуть однією рукою :gigi:
Аціо
Member

Повідомлення

Lekrs: 13.05.2025 09:51
Гра в яку гратимуть однією рукою :gigi:
Так ану хутко руки на стіл!

walkman3000: 13.05.2025 09:50
Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Та там і без цього гра непогана, придбаю на ПК обов'язково.
спойлер
Ну як мінімум одна з боді позитивних вас вже відзначила мінусом, напевно з акаунта чоловіка чи брата.
LetterBee
Member

Повідомлення

Игра супер, отличная боевка, персонажи, атмосфера и музыка, довольно неплохой сюжет, также можно всячески наряжать героиню (включая прически, серьги, очки и т.д.)
Одной рукой играется вполне нормально.
walkman3000
Member

Повідомлення

спойлер
Аціо: 13.05.2025 10:01Ну як мінімум одна з боді позитивних вас вже відзначила мінусом, напевно з акаунта чоловіка чи брата.

hoes mad :D
Аціо
Member

Повідомлення

Так хлопці - для усіх напружених рекламна пауза!
спойлер
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Чоловіки "високої культури" готові робити headstart :rotate:
Telcontar
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 09:50 Bayonetta грали? NieR, DMC?
До цих ігор їй як до неба. Звичайний слешер з корейською лялькою, якогось глибокого сюжету чи веселої комедії там немає.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Божественно :super:
waryag
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 09:50 Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
Я не надто в захваті від цієї силіконової ляльки, на відміну від дійсно крутої роботи дизайнерів над героїнями ніер, ФФ7р, експедиції 33, кіберпанку, БГ3 та інших.
walkman3000
Member

Повідомлення

Telcontar: 13.05.2025 11:19якогось глибокого сюжету чи веселої комедії там немає
як і у Bayonetta чи NieR. DMC це трійка, краще що траплялось з серією
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Навіщо ці костюми взагалі потрібні?)
Wahoo
Member

Повідомлення

TheDmytrius: 13.05.2025 12:01 Навіщо ці костюми взагалі потрібні?)
Ну теперь ты сможешь увидеть героиню со снятыми 25-ю костюмами. Хотя снимать, я так понимаю, там и нельзя? То есть, главное ради чего стоит игру покупать, в ней нет. Хотя моды...
Ай всё равно корейские стандарты красоты меня больше бесят, чем привлекают, в последнее время. Как силиконовая кукла в спец магазине.
waryag
Member

Повідомлення

walkman3000: 13.05.2025 11:28 як і у Bayonetta чи NieR. DMC це трійка, краще що траплялось з серією
В ніер таки навалили сюжету. Щоправда, для розкриття потрібно забагато повторних проходжень.
Відповісти