Новини
Останні статті і огляди
Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade
-
Georgin
Member
Пропоную обговорити Стала відома дата виходу ПК-версії Stellar Blade
Ага, ну прям зовсім випадково розкрила... Ця промо-тактика з "випадковими розкриттями" та "інсайдерськими зливами" вже оскому набила.
Ага, ну прям зовсім випадково розкрила... Ця промо-тактика з "випадковими розкриттями" та "інсайдерськими зливами" вже оскому набила.
-
Alligator
Member
А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
А героїня отримає 25 нових костюмів.
-
walkman3000
Member
Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажамиAlligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \А героїня отримає 25 нових костюмів.
-
Alex646
Member
Її треба було випускати раніше на ПК. А так, якщо вона на консолькі не хайпонула, то толку випускати.
-
Fen1xz
Member
Типичная корейская чильня где на пол экрана у тебя задница главной героини которую можно одевать и раздевать в разное. Поэтому и подогревают ЦА аж 25 новыми костюмами.Alligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \А героїня отримає 25 нових костюмів.
-
Аціо
Member
Є в мене думка що гра могла бути набагато популярнішою, якби героїню не вдягали а роздягали.Alligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \А героїня отримає 25 нових костюмів.
-
walkman3000
Member
Alex646: ↑ 13.05.2025 09:50А так, якщо вона на консолькі не хайпонула
-
Lekrs
Member
Гра в яку гратимуть однією рукоюAlligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \А героїня отримає 25 нових костюмів.
-
Аціо
Member
Так ану хутко руки на стіл!Lekrs: ↑ 13.05.2025 09:51Гра в яку гратимуть однією рукоюAlligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
![]()
Та там і без цього гра непогана, придбаю на ПК обов'язково.walkman3000: ↑ 13.05.2025 09:50Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажамиAlligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \
- спойлер
- Ну як мінімум одна з боді позитивних вас вже відзначила мінусом, напевно з акаунта чоловіка чи брата.
-
LetterBee
Member
Игра супер, отличная боевка, персонажи, атмосфера и музыка, довольно неплохой сюжет, также можно всячески наряжать героиню (включая прически, серьги, очки и т.д.)
Одной рукой играется вполне нормально.
Одной рукой играется вполне нормально.
-
walkman3000
Member
- спойлер
- Аціо: ↑ 13.05.2025 10:01Ну як мінімум одна з боді позитивних вас вже відзначила мінусом, напевно з акаунта чоловіка чи брата.
-
Аціо
Member
Так хлопці - для усіх напружених рекламна пауза!
- спойлер
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Чоловіки "високої культури" готові робити headstart 
-
Telcontar
Member
До цих ігор їй як до неба. Звичайний слешер з корейською лялькою, якогось глибокого сюжету чи веселої комедії там немає.walkman3000: ↑ 13.05.2025 09:50 Bayonetta грали? NieR, DMC?
-
Vlaad13
Member
Божественно 
-
waryag
Member
Я не надто в захваті від цієї силіконової ляльки, на відміну від дійсно крутої роботи дизайнерів над героїнями ніер, ФФ7р, експедиції 33, кіберпанку, БГ3 та інших.walkman3000: ↑ 13.05.2025 09:50 Bayonetta грали? NieR, DMC? Те, як Stellar Blade підірвала сраку жирухам і DEI біло неймовірно, тільки за це варто хайпити продажами
-
walkman3000
Member
як і у Bayonetta чи NieR. DMC це трійка, краще що траплялось з серієюTelcontar: ↑ 13.05.2025 11:19якогось глибокого сюжету чи веселої комедії там немає
-
TheDmytrius
Member
Навіщо ці костюми взагалі потрібні?)Alligator: ↑ 13.05.2025 09:43 А що за гра? З опису я зрозумів, що це симулятор надягання костюмів. \А героїня отримає 25 нових костюмів.
-
Wahoo
Member
Ну теперь ты сможешь увидеть героиню со снятыми 25-ю костюмами. Хотя снимать, я так понимаю, там и нельзя? То есть, главное ради чего стоит игру покупать, в ней нет. Хотя моды...TheDmytrius: ↑ 13.05.2025 12:01 Навіщо ці костюми взагалі потрібні?)
Ай всё равно корейские стандарты красоты меня больше бесят, чем привлекают, в последнее время. Как силиконовая кукла в спец магазине.
-
waryag
Member
В ніер таки навалили сюжету. Щоправда, для розкриття потрібно забагато повторних проходжень.walkman3000: ↑ 13.05.2025 11:28 як і у Bayonetta чи NieR. DMC це трійка, краще що траплялось з серією