OldGoodGames: ↑
13.05.2025 02:28Я звісно розумію, що іноді бувають ситуації, що без walkthrough guide не обійтись, але з цим треба бути обачним і використовувати у крайньому випадку, бо інакше можна скотитись до того, що будеш грати у "проходження ігор" на ютуб

Досить часта ситуація у ккд2: ти в цілому розумієш, що треба робити, але незрозуміло, як саме це зробити.
Нарешті добив її. В деякі моменти завезли іммерсивності: коли в Італійському дворі познімав варту без убивств, охоронець полонених це відзначив і простіше пішов на перемовини. (А далі треш: на питання, як йому відмазатися від Сигізмунда - ну скажи, що ти захворів

)
А в інші - ні. Коли підпалювали село, я не став битися з Чортом (ну недоречно це), але і селян не вбивав. А у грі раз за разом повторювали: "Ти палив хати, ти вбивав селян, мабуть, тобі сподобалося?" Я: "Що?!"
Також, на початку грі не вистачає маркерів рівня квестів (хоча би для занадто високорівневих), кілька разів було дуже важко і неприємно, інші квести навпаки, втратили у цікавості через перекач.
П.С. І ще порада (у грі!) - бухайте! Як тільки вистачить грошей на похмільні/щлункові зілля - вперед! Це розблокує прикольні діалогові опції у майбутньому, та й в цілому спрощує питання продуктів, що вічно псуються чи зменшують енергію.