Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Rucha
Member
Типу, трансформатор покращить звук?Hotspur: ↑ 08.05.2025 20:10 трансформатор поміняй на своєму районі а не купляй маячню. ото буде толк
-
Ostin
Member
А як бути з проводкою в домі, яка не надто щільно та стабільно під'єднана до лічильника? А той, в свою чергу, так собі під'єднаний до трансформатора на районі. Який без хай-фаю під'єднаний до місцевого РЕС. А там ще сотні кілометрів високовольтки до джерела ЕРСdiman510: ↑ 08.05.2025 12:24Розетка Schnerzinger має дуже якісні контакти та матеріали, які забезпечують надзвичайно щільне та стабільне з'єднання
Все, що можна покращити, можна зробити всередині самого приладу. Так, я погоджусь, що покращивши місцевий трансформатор або поставивши регенератор, можна подавати чистіший струм на прилад, що, в свою чергу, зменшить вимоги до самого приладу. Але до чого тут якість контактів за межами приладу, якщо цей "чистий і покращений" ланцюжок обривається відразу за розеткою?
P.S. А якщо напряму припаяти кабель від приладу до домашньої мережі - то це вже лайфхак і буде грати на +мільйон грошей?)
-
Radio Bay
Member
Прямо в транс, та акустичні кабелі прямо у кросовер, кажуть працює, сам не пробував.Ostin: ↑ 09.05.2025 10:13А якщо напряму припаяти кабель від приладу
Місцевий трансформатор там мільйони кілометрів не головна проблема. Головна проблема скільки ти можеш відібрати на останній ділянці та скільки вад ти там набереш від сусідів, їх фенів, мікроволновок та пралок. От для цього і ставлять регенератори та фільтри. Чому не роблять ці всередині пристрою, думаю:Ostin: ↑ 09.05.2025 10:13покращивши місцевий трансформатор
1. Аудіопристрої розраховані на роботу у нормальній мережі, вада мережі - не проблема виробника
2. Більшість користувачів взагалі не знають о цій проблемі та різницю. Увімкнув та забув.
3. Удорожчання пристрою.
4. Складність схемі: як виглядають Ізотеківські фільтрі живлення усередині.
Чи котує то таких грошей, питання риторичне. Не подобається не коштуй, але ця англійська компанія існує понад 20 років та мабуть непогано себе відчуває.
Стисло про Isotek. Розділ Products також цікавий для розширення кругозіру
Відправлено через 4 години 20 хвилин 28 секунд:
- Цікаво IsoTek Isoplug
- Isotek Mains Noise Analyser: demo en test
-
feson
Member
Щось ми від теми вибір звукової карти трохи далеко зайшли....... 
-
Hotspur
Member
згоден. ремонт ще не зробив тої штуки ?
-
Radio Bay
Member
Буває, іноді даже корисно, головне не уйти в глобальний срач. Штуку відремонтував? Штука, то мабуть, давшая дуба, SMLSfeson: ↑ 09.05.2025 23:24Щось ми від теми вибір звукової карти трохи далеко зайшли.......
-
Hotspur
Member
такRadio Bay: ↑ 10.05.2025 00:58Штука, то мабуть, давшая дуба, SMLS
-
diman510
Member
Поєднання кабелю живлення PS Audio AC5 з центром живлення PS Audio Dectet та розеткою Schnerzinger — це послідовний та потенційно покращуючий звук захід для оптимізації живлення високоякісної аудіосистеми.Radio Bay: ↑ 08.05.2025 19:06Не зрозумів, якщо у тебе у мережі 210В, що змінює звук порівняно з 230, то вона це виправить та прибере усі вади мережі? Звісно ні, це пасивний пристрій, який єдине, що може зробити - поліпшити контакт. Компанія пропонує для бороотьби з цим рішення з застосуванням комплексних заходів, тому ніяких фільтрів або регенераторів вона не замінить, це просто розетка. Не фантазуйdiman510: ↑ 08.05.2025 12:24Ця розетка значно покращує звук а з ЛБЖ та фільтром, регенератором струму та онлайн UPS не так якісно звучить![]()
Що робить мережевий фільтр на прикладі цього Ізотеку
Schnerzinger таж пропонує фільтри свого виробництва не замість, а до купи до розетки. Вони не пропонують замінити розеткою фільтр![]()
SCHNERZINGER OUTLET is a customary wall socket, whose contact pins undergo certain ATOMIC BONDING material structure processes.
SCHNERZINGER OUTLET— это обычная настенная розетка, контактные штыри которой подвергаются определенным процессам структурирования материала ATOMIC BONDING .
https://www.schnerzinger.com/english/produkte/outlet/
Отправлено спустя 3 минуты 12 секунд:
трансформатор новий стоїтьHotspur: ↑ 08.05.2025 20:10ця розетка те саме що Легранд чи Шнайдер. Ніякого звуку вона не покращує. якщо багато грошей трансформатор поміняй на своєму районі а не купляй маячню. ото буде толкdiman510: ↑ 08.05.2025 12:24 Ця розетка значно покращує звук
-
Radio Bay
Member
Ха, якийсь дешман, всього 12500 грн, не серйозно, до такої розетки треба брати Schnerzinger Essential Power Cord за 2.290,00 €, це я тобі як аудіофіл аудіофілу кажуdiman510: ↑ 10.05.2025 12:55PS Audio AC5
У самого у системі які мережеві кабелі? PS Audio? До американців схиляєшся?
Головне питання, навіщо ти все це пишешь? Писати треба те, що може підтримати комьюніті, а тут це нікому не цікаво, бо ні у кого нема такого досвіду, а у більшості зацікавленості чи змоги. Зареєструйся де небудь на HeadFi.org або Dastereo.ru, зроби гілку Schnerzinger Outlet is the magic, та опиши свій досвід, плюси, мінуси, з чим порівнював, PS Audio проти Acoustic Revive та SAEC з інлет/оутлет Neotech у використанні з цією розеткою. Ото буде діло. Буде цікаво, я теж почитаю, може навіть постну щось, а тут єдине що ти можеш викликати, це троліг з боку Rucha.
-
feson
Member
Вже зробив та бажаючому цю штуку на ОЛХ продав.
Порівняв (недовго бо бажаючий зявився дуже швидко якось) звук з Asus Xonar AE - не почув різниці або кращості або щось чогось іншого від АК.....
Отправлено спустя 6 минут 53 секунды:
Показники RMAA приблизно однакові.
Слухав напряму з USB. Платку NEC USB тоді ще не купив.
Треба було слухати з ноутбука USB - але неможливо тоді порівняти звук з Asus Xonar AE.
Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
Точніше сказати заміри SMSL SU1 на ПК - закликали до купівлі NEC USB......
Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
І так - я подивився 5В USB таки йдуть з DC-DC скоріше за все з 12В - це погано.....для звуку....
Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
Я не розумію що робить відекарта та проц на робочому столі з RMAA - але там по 12в такі крокодили та бегемоти бігають.......
Це ж нема навантаження ніякого...але.....писець що витворяють системи живлення.....
Отправлено спустя 1 минуту 46 секунд:
Коротше - ПК з 16 фазною системою живлення проца та X фазною системою відеокарти - це не ПК аудіофіла.....
-
Hotspur
Member
а я казавfeson: ↑ 11.05.2025 23:18Я не розумію що робить відекарта та проц на робочому столі з RMAA - але там по 12в такі крокодили та бегемоти бігають.......
-
Radio Bay
Member
На аудіофільских компах чисто під музон доунклок роблять.feson: ↑ 11.05.2025 23:18це не ПК аудіофіла.....
В мене множник на проці зафіксований
Чому NEC?feson: ↑ 11.05.2025 23:18NEC USB
-
feson
Member
Тим не меньш блок живлення звукової карти Asus Xonar AE - досить вправно виправляє живлення та карта демонструє просто феноменальні виміри RMAA - на рівні кращих карт.Hotspur: ↑ 11.05.2025 23:52а я казавfeson: ↑ 11.05.2025 23:18Я не розумію що робить відекарта та проц на робочому столі з RMAA - але там по 12в такі крокодили та бегемоти бігають.......![]()
Іноді у Асуся виходить.....добре....
Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
І вона не трещить та жужжить під нагрузкою ПК як наприклад Asus Strix Soar.......
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Бо в неї нема того клятого хвоста живлення 12В......
-
Scoffer
Member
А можна як нормальні люди виводити звук з компухтера спеціально призначеним для того S/PDIF, або якщо дуже зажрались, то AES/EBU, і не мати ніяких проблем.
-
feson
Member
Асуся понавигадували живлення своїх карт з хвоста 12в. На якому зараз і проц і відео сидять...... 
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Якщо S/PDIF - то оптика тоді....і земляних петель немає....
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Якщо S/PDIF - то оптика тоді....і земляних петель немає....
-
Radio Bay
Member
Ага, слухав я колись, як нормальна людина, музику з компа по SPDIF поки на увімкнув Asus Xonar Essense ST по аналогу та зрозумів, що ліпнше я буду людиною ненормальноюScoffer: ↑ 12.05.2025 00:21А можна як нормальні люди виводити звук з компухтера спеціально призначеним для того S/PDIF
-
feson
Member
Все залежить від рівня якості приборів.Radio Bay: ↑ 12.05.2025 00:34Ага, слухав я колись, як нормальна людина, музику з компа по SPDIF поки на увімкнув Asus Xonar Essense ST по аналогу та зрозумів, що ліпнше я буду людиною ненормальноюScoffer: ↑ 12.05.2025 00:21А можна як нормальні люди виводити звук з компухтера спеціально призначеним для того S/PDIF![]()
Може SPDIF бути краще Asus Xonar Essense ST.
А може Asus Xonar Essense ST бути кращою за SPDIF та який небудь цап.
-
tablestikus
Member
Я досі на S/PDIF сиджу - варіантів інших і нема поки що щоб порівнювати)
-
diman510
Member
а тут це нікому не цікавоRadio Bay: ↑ 10.05.2025 13:42Ха, якийсь дешман, всього 12500 грн, не серйозно, до такої розетки треба брати Schnerzinger Essential Power Cord за 2.290,00 €, це я тобі як аудіофіл аудіофілу кажуdiman510: ↑ 10.05.2025 12:55PS Audio AC5![]()
У самого у системі які мережеві кабелі? PS Audio? До американців схиляєшся?![]()
Головне питання, навіщо ти все це пишешь? Писати треба те, що може підтримати комьюніті, а тут це нікому не цікаво, бо ні у кого нема такого досвіду, а у більшості зацікавленості чи змоги. Зареєструйся де небудь на HeadFi.org або Dastereo.ru, зроби гілку Schnerzinger Outlet is the magic, та опиши свій досвід, плюси, мінуси, з чим порівнював, PS Audio проти Acoustic Revive та SAEC з інлет/оутлет Neotech у використанні з цією розеткою. Ото буде діло. Буде цікаво, я теж почитаю, може навіть постну щось, а тут єдине що ти можеш викликати, це троліг з боку Rucha.
-
tribute
Member
а тут копіпаст з чату-джпт по "чудо-розетці" вже давно переріс в тролінгdiman510: ↑ 12.05.2025 13:57 а тут це нікому не цікавоа тут не тіки ти . гілки у русні роби сам. не цікаво.