Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

GreenMile: 09.05.2025 17:03
moonlight49: 09.05.2025 16:37

Підкажіть будь ласка а чим вам так дорогий той eSIM , він навіть ПІН не питає при старті пристрою (а отже це мінус до security балів)?
Мені він не то, шоб прямо дорогий, але.
1. ПІН-код питає, якщо його активувати в телефоні. Пруф:
спойлер
esim.jpg
2. Картку неможливо витягти з телефону у випадку крадіжки абощо.
3. Можна купити і додати в телефон прямо з дому, нікуди ходити не треба - зручно.
4. Можна мати декілька еСІМ і міняти їх за бажанням, при цьому не треба нічого нікуди вставляти і носити сімки з собою.
Що это за дичь с24у?яке воно страшне

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
GreenMile: 09.05.2025 16:35
snapdragon999: 09.05.2025 14:52

Надо на китайскую версию хонор мэджик 7
Яка іронія, снап 8 еліт в чудо-телефон завезли, а eSIM, який є у кожній всратій моторолі - ні :facepalm: :lol:
Блин ну фсьо, без е сим теперь никуда))
Смысл е сим в тех моторолах пропадает когда 1 физическая и есим, ладно б там как в самсунге 2 физические и есим, более удобнее.
GreenMile
Member

snapdragon999: 09.05.2025 17:22 Що это за дичь с24у?яке воно страшне
Це фолд 6. Я на ньому працюю, а не одружуюсь, то ж його вигляд мене не цікавить, як і думки сторонніх людей на цю тему :)
snapdragon999: 09.05.2025 17:22 Блин ну фсьо, без е сим теперь никуда))
Смысл е сим в тех моторолах пропадает когда 1 физическая и есим, ладно б там как в самсунге 2 физические и есим, более удобнее.
У кожного свій сенс. В самнугу 2 слота і ноль фізичних карт. в Моторолі одна фізична і ноль еСІМ :dontknow:
Ну зараз ви вставите адаптер в свій хонор і зробите з нього моторолу :lol:
snapdragon999
Member

GreenMile: 09.05.2025 17:34
Ну зараз ви вставите адаптер в свій хонор і зробите з нього моторолу :lol:
це не мій ,просто треба перевірити .Мені воно не потрібно я не мандрую країнами :laugh:
7mindfields
Member

moonlight49: 09.05.2025 16:37 чим вам так дорогий той eSIM , він навіть ПІН не питає при старті пристрою (а отже це мінус до security балів)?
Ставиться пінкод і на єсім :facepalm:
moonlight49
Member

GreenMile: 09.05.2025 17:03 Мені він не то, шоб прямо дорогий, але.
1. ПІН-код питає, якщо його активувати в телефоні. Пруф:
Хм. Дякую
JKrl
Member

Ще один доказ що snapdragon999 ніколи не користувався нормальними телефонами.
snapdragon999
Member

JKrl: 10.05.2025 13:08 Ще один доказ що snapdragon999 ніколи не користувався нормальними телефонами.
Нормальные это какие, пуксель :lol:
AI_Avenger
Member

GreenMile: 09.05.2025 16:35 Яка іронія, снап 8 еліт в чудо-телефон завезли, а eSIM, який є у кожній всратій моторолі - ні :facepalm: :lol:
Підкажіть будь ласка а чим вам так дорогий той eSIM , він навіть ПІН не питає при старті пристрою (а отже це мінус до security балів)?
А навіщо робити блокування сімки? Можна, але нащо? Розблокування через FaceID або відбиток пальця набагато швидше та зручніше. Для більш просунутого захисту на певні програми типу банкінгу можна додатково собі встановити PIN, графічний ключ і т.п.
GreenMile
Member

AI_Avenger: 10.05.2025 17:48

А навіщо робити блокування сімки? Можна, але нащо? Розблокування через FaceID або відбиток пальця набагато швидше та зручніше. Для більш просунутого захисту на певні програми типу банкінгу можна додатково собі встановити PIN, графічний ключ і т.п.
Для того, що для відновлення паролів і доступу до банкінгів, пошти, фейсбуків всяких і т.п. основний інструмент - ваша сімка. Раніше он навіть дублікати сім-карт робили через "назвіть 5 останніх телефонних номерів" і крали аккаунти, через які потім все інше упливало. А тут сімка незаблокована в телефоні - дарунок долі для злодія.
Для еСІМ це менш актуально, бо до неї не проб'єшся поки телефон не зламаєш.
Alexsandr
Member

С двухфакторной авторизацией симка вроде бы не решает ничего критического.
GreenMile
Member

Alexsandr: 11.05.2025 21:07 С двухфакторной авторизацией симка вроде бы не решает ничего критического.
То ви просто законослухняна людина, а у тих, хто цим займається, там накатана схема.
Ну, для прикладу, не всі ресурси надають можливість двофакторної авторизації, зокрема, ОЛХ. На певних ресурсах відновлення забутого імейлу можливе через номер телефону і навпаки, наприклад Фейсбук. Маючи доступ до номера там проводится масована атака по всім стандартним ресурсам одночасно - гмейл, укр нет, фейсбук, олх, приват, нову пошту і так далі. Десь ви забули поставити двохфакторну, десь її не було і далі через один злам поступово робиться інший.
У знайомого так на дружину здійснили розбійний напад ввечері, вкрали сумку з телефоном і десь за годину вже почалось, поки він там поліцію викликав, швидку тощо. Тупо злам всього одночасно він просто не встигав закривати всі дірки дома з компа і міняти паролі і телефони, постійно приходили повідомлення про відновити пароль, про вхід з нового місця і так далі, поки там через підтримку намагався сімку заблокувати. Все повністю так і не відновив до речі.
Так шо воно надійно звучить на форумі, а в житті відбувається трохи інакше, особливо коли з того боку працюють ті хто знає вразливості.
Alexsandr
Member

GreenMile: 11.05.2025 21:50 Так шо воно надійно звучить на форумі, а в житті відбувається трохи інакше, особливо коли з того боку працюють ті хто знає вразливості.
В житті сам пароль скажешь на смартфон. Сам смартфон також ломається. На жаль по гарному потрібно мати діловий номер окремо від телефону який носиться с собою.
AFU_power
Member

JKrl: 10.05.2025 13:08 Ще один доказ що snapdragon999 ніколи не користувався нормальними телефонами.
Я це зрозумів як вперше сюди зайшов, одне нахвалювання китайських полунонейм брендів, епл для дурнів, самсунг і піксель оверпрайс.

Відправлено через 4 хвилини 49 секунд:
GreenMile: 11.05.2025 21:50зокрема, ОЛХ
Він при заході з невідомого місця просить перейти по листу з пошти. Причому воно так коряво зроблено, що я не міг пару днів попасти в свій аккаунт.
GreenMile: 11.05.2025 21:50наприклад Фейсбук
Те саме, я втратив аутентифікатор до нього з телефоном, досі не можу знайти. Саппорта фб як такого не існує, тому сторінка як живий довоєнний пам'ятник який я був.
GreenMile: 11.05.2025 21:50вразливості
Сама головна вразливість - юзер. Неважливо сім, чи єсім, якщо не перестрахувався, не робив складних паролів, не підвязав сім по паспорту - сам винен
snapdragon999
Member

AFU_power: 12.05.2025 02:35
Я це зрозумів як вперше сюди зайшов, одне нахвалювання китайських полунонейм брендів, епл для дурнів, самсунг і піксель оверпрайс.
Самсунг это реально овер прайс, пиксель тоже, если новые модели. Никто ничего не нахваливает, просто снимаю розовые очки с тех кто любит переплачивать за бренд и маркетинг.
Каких полунойнейм брендов имелось ввиду? :mad:
Filabatya
Member

Ця переплата називається Актуальність. Є люди які так живуть кожен рік чи 2 новий девайс, авто, велосипед. Потім продають і знову беруть нове. Найкраще нове, тому воно і дороге, через рік два прості смертні. І важливо весь телефон а не процесор окремо камера окремо а також його софтова підтримка що китайцям поіксу бо через рік треба новий кліпати з 200ватною зарядкою :lol:
Або я просто хочу в це вірити)
snapdragon999
Member

Filabatya: 12.05.2025 04:46 Ця переплата називається Актуальність. Є люди які так живуть кожен рік чи 2 новий девайс, авто, велосипед. Потім продають і знову беруть нове. Найкраще нове, тому воно і дороге, через рік два прості смертні. І важливо весь телефон а не процесор окремо камера окремо а також його софтова підтримка що китайцям поіксу бо через рік треба новий кліпати з 200ватною зарядкою :lol:
Або я просто хочу в це вірити)
Ну по софту немного уступают, так зато можно выбрать по адекватной цене с хорошими хар-ми.
У самсунгов и пикселей упор идёт на софт, на железе экономят, у китайцев немного наоборот. Каждый сам решает за что ему платить.Многих ПО китайских брендов устраивает, на ряду со свежим железом.
Почитай например ветки тех же самсунгов последних ультр,многие ищут gcam моды, камера не устраивает, которые практически не меняются из года в год. Экран тоже не самый лучший, батарея отсталая, зарядка тоже, половина цены уплачиваеться за маркетинг в основном и рекламу,которая из каждого утюга. Пиксель тоже свои ньюансы имеет, кроме камер там больше ничего интересного нет. Поддержка то такое, сейчас у всех по 3-4 года.
Да и топ китайцы с шайбами сзади по камерам уже их обскакали.
И скажи спасибо что они создали такую конкуренцию А брендам, если б не они, то ты ещё в 2 раза больше платил за смартфон.

Отправлено спустя 31 минуту 58 секунд:
iPhone — не обязательно это дураки, но часто пленники иллюзий, где Apple искусно продаёт миф о статусе и простоте, маскируя завышенные цены и ограничения iOS, пока Android, со всеми его несовершенствами, предлагает свободу тем, кто готов думать самостоятельно.Для меня это вообще непонятные люди, особенно мужского пола которые такое покупают, я раз взял у знакомого поюзать, оно такое все дебильное неудобное, да и камеры не такие прям навороченные как пиарят.
Как по мне, то там более оно замороченное чем на андроид. Какая-то экосистема там, ну может быть часы, ноутбук, навушники удобно 1 бренда, но сейчас у всех есть эти наушники и часы. Ноутбук можно и на виндовс любой взять.
Это моё имхо чисто.
Аціо
Member

Читав там за швидкодію у 300 баксів смартфон людина питала, суб'єктивно за 300 баксів зараз буквально 2 моделі з нормальною швидкодією.
спойлер
https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... -titanium/
GreenMile
Member

GreenMile: 11.05.2025 21:50зокрема, ОЛХ
Він при заході з невідомого місця просить перейти по листу з пошти. Причому воно так коряво зроблено, що я не міг пару днів попасти в свій аккаунт.
Три рази "ха-ха", у мене так акаунт угнали і ЖОДНОГО повідомлення про захід з іншого місця не прийшло. Ось вам пруф мого звернення в підтримку:
спойлер
Screenshot 2025-05-12 102246.png
GreenMile: 11.05.2025 21:50наприклад Фейсбук
Те саме, я втратив аутентифікатор до нього з телефоном, досі не можу знайти. Саппорта фб як такого не існує, тому сторінка як живий довоєнний пам'ятник який я був.
До чого тут ваш випадок, я не можу зрозуміти? Ще раз, ФБ обліковий запис можна відновити через імейл, або через телефон підв'язаний.
спойлер
fb.png
Дубль два, у людини вкрали ФБ-профіль через логін по телефону, а не пошту.
GreenMile: 11.05.2025 21:50вразливості
Сама головна вразливість - юзер. Неважливо сім, чи єсім, якщо не перестрахувався, не робив складних паролів, не підвязав сім по паспорту - сам винен
Ви такий розумний, допоки з цим ніколи не стикались просто. Ще раз, коли у вас є доступ до сімки це вже 90% успіху в авторизації і викрасти можно багато чого.
snapdragon999
Member

да кому вы нужны с вашей тыщей гривен на счету .Если такая уж фобия поставьте дневной лимит на перевод средств или снятия наличных.Как можно потерять телефон ,это если готовый в стельку где то ,по другому ты его не потеряешь никогда или в заднем кармане его не держишь в метро,тем более если дорогой телефон то каждый над ним труситься и держит постоянно при себе :laugh:
GreenMile
Member

snapdragon999: 12.05.2025 10:40 да кому вы нужны с вашей тыщей гривен на счету .Если такая уж фобия поставьте дневной лимит на перевод средств или снятия наличных.Как можно потерять телефон ,это если готовый в стельку где то ,по другому ты его не потеряешь никогда или в заднем кармане его не держишь в метро,тем более если дорогой телефон то каждый над ним труситься и держит постоянно при себе :laugh:
Не знаю кому ви це адресували, але "як можна загубити телефон" написав вище: дівчина йшла ввечері додому, десь в 21:30, ззаду вдарили по голові, втратила свідомість, вкрали сумку з телефоном і всіма речами. Непритомну знайшли випадкові перехожі. Київ, оболонь, десь метрів 100 до будинку не дійшла. Ви ж, мабуть, найрозумніший і від цього застраховані, еге ж? :facepalm:
Ответить