Відеокарта GeForce RTX 5060 залишиться без оглядів у день релізу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 09.05.2025 19:34
Vlaad13: 09.05.2025 19:01це ж які такі методики по обмеженню інформації? що від нас приховує хуанг? :laugh: ( у АМД до речі також є аналог такої ж карти на 8 і 16 гіг - вони теж щось приховують, чи ні, чи як? :lol: )
Заблокував розсилку на тести 5068ті і не випустив завчасно драйвери для 5060, що відсрочить вихід об'єктивних оглядів. Певний час будуть лише слайди від нвідіа (і може щось від наближених блогерів).
блохер купить карту і зробить огляд за 1 день, зафармить хайп і все. не вигадуй
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.05.2025 19:32 так так - давайте абсолютно всю техніку купляти на ОЛХ :lol:
там же дешевше :laugh:
Свою 6900 брав на ОЛХ з повною передплатою, з іншого міста. Бо дійсно було дешевше.
Все ок :-/
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 09.05.2025 19:36
Vlaad13: 09.05.2025 19:32 так так - давайте абсолютно всю техніку купляти на ОЛХ :lol:
там же дешевше :laugh:
Свою 6900 брав на ОЛХ з повною передплатою, з іншого міста. Бо дійсно було дешевше.
ну це торба вже, давай без цього. особисто знаю людинку, якій кірпіч так прилетів. і все було: відео, скріни, все що можна запросити. а як ще перевірити, брати пк на пошту ганяти там бенчі?
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.05.2025 19:35 блохер купить карту і зробить огляд за 1 день, зафармить хайп і все. не вигадуй
Ви як з місяця впали...
Нормальні тести - кілька днів. Ще якийсь час - на створення відео. Якщо щось піде не так - повторні тести і консультації з виробниками, заміна заліза. Рідко, але буває.
Саме для цього в нормальних умовах компанії проводять розсилку карт і випуск драйверів завчасно, а в день релізу (або раніше) знімають ембарго на публікацію.

Відправлено через 30 секунд:
Геральт: 09.05.2025 19:36Свою 6900 брав на ОЛХ з повною передплатою, з іншого міста. Бо дійсно було дешевше.
Є знайомі на пошті? :gigi:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 09.05.2025 19:41
Enjthesilence: 09.05.2025 19:35 блохер купить карту і зробить огляд за 1 день, зафармить хайп і все. не вигадуй
Ви як з місяця впали...
Нормальні тести - кілька днів. Ще якийсь час - на створення відео. Якщо щось піде не так - повторні тести і консультації з виробниками, заміна заліза. Рідко, але буває.
Саме для цього в нормальних умовах компанії проводять розсилку карт і випуск драйверів завчасно, а в день релізу (або раніше) знімають ембарго на публікацію.
я тебе прошу, зараз випускають максимально швидко "недоогляди" деякі навіть без скрін-відео тестів, чисто цифри у табличці) а потім через тиждень в кращому випадку зроблять "ретест", а текпаверап, яким тут полюбляють тицяти, взагалі свою бд не оновлюють, зробили тест 3 роки назад на карту на старих драйверах\версії гри і порівнюють з новими картами на нових версіях драйверів\ігор. ніхто там 30-40 гпу не тестить кожен раз, є окремі тестери, які дійсно беруть 3-4 карти і порівнюють їх на ап ту дейт версіях всього, але таких мало.
Востаннє редагувалось 09.05.2025 19:45 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
Alligator
Member

Повідомлення

Ektalion: 09.05.2025 19:28
Enjthesilence: 09.05.2025 19:25 дурість порівнювати нову карту на гарантії з бв картою на олх, ще й якщо мова йде за масс маркет сегмент.
Це виключно твоя думка , друже мій .
Не зовсім. Дивлячись з якої сторони. Запевняти, що необхідна конче кредит на RTX 4060 на 10 платежів це дурість. Бо ця відеокарта потребує модернізації ПК, витрат на самі ігри й т.д., до карти не йде у подарунок бібліотека стіму та сучасний процесор з материнкою та блоком живлення. На фоні сукупних затрат на ПК за забавки RTX 4060 вже не така суттєва трата, а при оплаті карти на 10 платежів, все інше до пенсії віддавати потрібно буде. В кого погано настільки і на встройці нормально почувати себе будуть.

Між категоріями "нова з заводу" і "прогар гпу" існує багато варіацій. І якщо до "нова з заводу" придірок 0 бо це конвеєр то далі кожен випадок індивідуальний та немає єдиної інструкції.

Ще є:
- нова з заводу, але подряпана упаковка (уцінка)
- нова з заводу, але для продажу не для нашого ринку (сіровози)
- нова з заводу, вітринний експонат
- бу, покупалась в офіційному магазині в Україні, чек, діюча гарантія
- бу, бралася у сіровоза, гарантій нема, чеком можно підтертись
- бу, використовувалась для майнінгу, вибирай яка подобаяється
- бу, бралася у когось з рук, так само і продаєть
- бу, ушатані кулера, потемнілий текстоліт, працювали поза робочими режимами
- бу, на вид нова, по факту відновлена перепайкою чипа і продавець зникає після продажу
- взагалі не існуюча, просят передплату та "абонент не абонент"

Цікавий факт, вартість останніх двох варіанті плаває від низу ринку до цін нових карт у сіровозів. :shuffle:
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 09.05.2025 19:41 Є знайомі на пошті? :gigi:
Та ні, карта бралась новою, в блістері. Розпаковував вже вдома. Але це до того, що OLX не такий страшний, як його малюють.
tornadox
Member

Повідомлення

Google Tensor, Mali-G78 MP20
ви явно не купляли ігровий смартфон.
Можу припустити що проблема в тому що в нього Тензор який не дуже добрий для ігор і тротлить, а графіка там Малі. І взагалі оце комбо не дуже для ігор. Варіант з Dimensity був би значно краще, але якщо принципово в ігри то бажано Snapdragon. Хоча погоджуюсь що більшість апаратів до 200 будуть мати звичайний медіатек g, навіть не даймензіті, або взагалі простенький унісок.
Хоча от відкрив Алло, за 300 є снепдрегони. Цілком норм тягнуть Геншин, сорі більше гача ігор не знаю, не моє :)
Хотів спробував як в мене йде, але там 33гб качати, чисто для тесту - не хочу.
daesz: 09.05.2025 18:56 Ну от для прикладу : https://global.redmagic.gg/?referrer=ht ... ave.com%2F
Стосовно Нубії (ох, мої любимі телефони) так воно і відьмака 3го вже тягне.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 09.05.2025 19:44
waryag: 09.05.2025 19:41 Є знайомі на пошті? :gigi:
Та ні, карта бралась новою, в блістері. Розпаковував вже вдома. Але це до того, що OLX не такий страшний, як його малюють.
та да, прикол. відкрив ти блістер вдома і карта - труп, що тепер? це звичайно добре що так в тебе склалося, але блістер - то не панацея, завернути в нього коробку нічого не вартує. гервант, не вчи людей робити дурниці
daesz
Member

Повідомлення

tornadox: 09.05.2025 19:44 Google Tensor, Mali-G78 MP20
ви явно не купляли ігровий смартфон.
Перепрошую, я дурню ляпнув, бо думав про інше - у мене навіть не 6a, у мене 4xl, ось такий https://www.gsmarena.com/google_pixel_4_xl-9895.php Вже коли прочитав спеки які ви привели то почалась нейронна активність, що в мене ж наче снеп :D
Взяв десь років 5-6 тому за ~250$, навіть трохи менше і я не брав його навіть на той час під ігри, суто під повсякденні телефонні задачі, але щоб і запустити десь посеред дня гру можна було та виконати дейлики :shuffle:
Але я не про те, мені потрібна і ВК для роботи, і телефон. А брати окремо дорожезний телефон суто для ігор, у якого 6-7" екран - ну таке собі задоволення, коли в його ціну можна взяти нормальну ВК а на здачу купити телефон. Якщо бюджет 600-700$ і на те, і на друге, то в комбінації 5060 + недорогий телефон немає нічого позорного, та й навіть якщо бюджет 1к - то краще взяти 4070с/5070 і бюджетний телефон, і грати гача-помийки на компі :)
tornadox: 09.05.2025 19:44 Стосовно Нубії (ох, мої любимі телефони) так воно і відьмака 3го вже тягне.
Бімба телефон :lick:
Vlaad13
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.05.2025 19:46
Геральт: 09.05.2025 19:44
та да, прикол. відкрив ти блістер вдома і карта - труп, що тепер? це звичайно добре що так в тебе склалося, але блістер - то не панацея, завернути в нього коробку нічого не вартує. гервант, не вчи людей робити дурниці
Далі людина пише пану Геральду в приватні і він їй все відшкодує :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Vlaad13
Передай тому навіженому, що продаван дає 2 тижні на тести. А карта або працює, або не працює одразу. Ну, принаймні з мого скромного досвіду.
В продавана овер 100 успішних доставок, овер 10років реєстрація, купа оголошень на різнотипне ПК барахло і т.д. Це звичайний сіровоз. А оф. "гарантія" також не панацея.
Але ок, якщо нема грошей, то беріть 4060 в офіціалів за 16к з розтермінуванням. Зрештою, карту через рік і так на продаж, а продавати краще з залишковою гарантією. Бо ховрашки на той папірчик вельми добре реагують :D
Ektalion
Member

Повідомлення

Геральт: 09.05.2025 20:34 Бо ховрашки на той папірчик вельми добре реагують :D
Лемінги так , а люди з досвідом вимагають тільки тести . Вчора людина без проблем забрала 6800, куплену на Newegg . Правда власник був тільки один - я.
Alligator
Member

Повідомлення

Геральт: 09.05.2025 19:44 Та ні, карта бралась новою, в блістері. Розпаковував вже вдома. Але це до того, що OLX не такий страшний, як його малюють.
3080 нова з Одеси доходила з нової пошти - по передплаті
3090 бу з Харькова доходила з нової пошти - по передплаті
Планшет з Германії з ebay - не дійшов, по треку десь на західній границі загубився - по передплаті (через місяць завтраків від продавця подав скаргу та повернули кошти). :shuffle:
tornadox
Member

Повідомлення

Геральт: 09.05.2025 20:34Це звичайний сіровоз. А оф. "гарантія" також не панацея.
брав так в людини з цього форума диски собі в NAS, а на хвильку це поза $1000, так як паритися з nova-poshta global та міст експрес після першої доставки і нюансів з покупкою на склад в США хватило, хотілося вже і зараз, в продавця були дуже гарні ціни + акк на olx. Диски топ, всі робочі, вже 5 років. Гарантія це звісно дуже круто, але інколи ризик на певні товари (які або DOA або будуть працювати довго) того вартує, якщо наприклад -40%. Хоча в мене так відеокарта вмерла через 2 роки і 9 місяців, чесно (Розетка) повернули кошти, буквально трішки доклав і взяв нову. Непоганий апгрейд вийшов.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Alligator: 09.05.2025 20:45
Планшет з Германії з ebay - не дійшов, по треку десь на західній границі загубився - по передплаті (через місяць завтраків від продавця подав скаргу та повернули кошти). :shuffle:
проблема у більш потужніх БВ карт ще й в тому що будь який слабкий блок живлення нам вже непідходить
ви можете скільки завгодно ще писати про плюси покупки БВ карти на Лох.ЮА але більшість все одно піде в магазин та купить нову карту від зелених - і в цьому рішенні будуть не тільки мінуси але й плюси( як і в будь якому іншому) бо немає абсолютно вірних рішень
Alligator
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.05.2025 21:18
Alligator: 09.05.2025 20:45
проблема у більш потужніх БВ карт ще й в тому що будь який слабкий блок живлення нам вже непідходить
ви можете скільки завгодно ще писати про плюси покупки БВ карти на Лох.ЮА але більшість все одно піде в магазин та купить нову карту від зелених - і в цьому рішенні будуть не тільки мінуси але й плюси( як і в будь якому іншому) бо немає абсолютно вірних рішень
Я не закликаю купувати бу, тим паче на ОЛХ, якщо є можливість то нова у офіціалів може зберегти час, нерви та гроші, в розетці по гарантії карту міняв. :)
waryag
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.05.2025 21:18ви можете скільки завгодно ще писати про плюси покупки БВ карти на Лох.ЮА але більшість все одно піде в магазин та купить нову карту від зелених - і в цьому рішенні будуть не тільки мінуси але й плюси( як і в будь якому іншому) бо немає абсолютно вірних рішень
Плюси в основному для дядечка Ху, а не юзерів.
А взагалі, багато людей бере нвідіа через уявну безпроблемність. Цікаво, що зараз вони думають: "всі однакові" чи "що тоді твориться в АМД, якщо це - стабільна нвідіа?"
Vlaad13
Member

Повідомлення

waryag: 09.05.2025 23:32
Vlaad13: 09.05.2025 21:18ви можете скільки завгодно ще писати про плюси покупки БВ карти на Лох.ЮА але більшість все одно піде в магазин та купить нову карту від зелених - і в цьому рішенні будуть не тільки мінуси але й плюси( як і в будь якому іншому) бо немає абсолютно вірних рішень
Плюси в основному для дядечка Ху, а не юзерів.
А взагалі, багато людей бере нвідіа через уявну безпроблемність. Цікаво, що зараз вони думають: "всі однакові" чи "що тоді твориться в АМД, якщо це - стабільна нвідіа?"
Багато людей купує 4060 бо відсутня альтернатива у даннній ціновій категорії ( бо у синіх чи червоних там набагато гірші справи)
daesz
Member

Повідомлення

tornadox: 09.05.2025 19:44 Стосовно Нубії (ох, мої любимі телефони)
Доречі, стосовно нубії - був час коли я був "шкільником" і мав вологі мрії про Z11, але він коштував космічні гроші, тож так ніколи в руках й не тримав. На той час дуже подобався його "зовнішність" (той варіант, що чорнозолотий) :shuffle:
Відповісти