Останні статті і огляди
Новини
Noctua підготувала кріплення для встановлення кулера NH-D15 G2 зі зміщенням на процесори Intel LGA1851
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Noctua підготувала кріплення для встановлення кулера NH-D15 G2 зі зміщенням на процесори Intel LGA1851
Які великі показники зниження. Маркетинг нічого більше. А ось зламати плату таким чином буде простіше.
Які великі показники зниження. Маркетинг нічого більше. А ось зламати плату таким чином буде простіше.
-
proos
Member
зачем? скоро новый сокет 

-
ASTON
Member
Топова система канєш.
Але я якось як купив D15S років 9 тому назад за 100$, так і сиджу на ньому.
Ото вірно, що передумав тоді водянку брать. Взяв раз Noctua і воно працює вже десятиріччя без втручань.
Ото вірно, що передумав тоді водянку брать. Взяв раз Noctua і воно працює вже десятиріччя без втручань.
-
Megaclite
Member
Так це любий нормальний кулер, а не тільки NoctuaASTON: ↑ 09.05.2025 13:35 Топова система канєш.
В мене є Prolimatech Megahalems, працює вже 15 років і стає на на любий сокет intel
Prolimatech Megahalems — пополнение в ряду high-end-кулеров
-
qziua
Member

Відправлено через 49 хвилин 8 секунд:
Любой комент о том, как на данный момент обстоят дела у "несчастных* владельцев Core Ultra, максимум через 1 мин награждается кучей минусов от обиженных любителей красного гов*еца

-
Creature4O
Member
У мене Thermaltake з 2004го працює, переїзджає з сокета на сокет. Зараз на АМ3+ стоїть
qziua
Все так! Особливо добре справи у власників лаптопів на інтелах з 9го і до останнього покоління включаючи Ваш улюбленний коре ультра
- спойлер
qziua
Все так! Особливо добре справи у власників лаптопів на інтелах з 9го і до останнього покоління включаючи Ваш улюбленний коре ультра

-
zalizo_org
Member
як сказати... я купив Noctua NH-D15 G1 в 2017. За цей час мені безкоштовно надіслали комплекти кріплень AM4, LGA1700 а також пружинки для третьої вертушки. Не думаю що такий сервіс забезпечує будь який виробник.Megaclite: ↑ 09.05.2025 14:07Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
-
proos
Member
zalizo_org
а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
-
shatun
Member
Плюсую - мені той самий Prolimatech, але Rev.C, гарно прослужив багато років аж до s1200.Megaclite: ↑ 09.05.2025 14:07 Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
В мене є Prolimatech Megahalems, працює вже 15 років і стає на на любий сокет intel
Prolimatech Megahalems — пополнение в ряду high-end-кулеров
На жаль я не придумав, як його далі цього сокету встановлювати. З ним були лише кріплення до s1366, s11хх (підходить до s1200), та s2011.
Є ноу-хау до s1700 чи все зводиться до якогось чаклунства над бекплейтом?
-
zalizo_org
Member
Мені висилали всі 3 рази з Відня. Зі свого боку треба мати чек покупки, де є кулер ноктуа який підпадає під програму (в випадку АМ4/АМ5 це були майже всі їхні кулери починаючи від 2005 року випуску), далі треба було заповнити форму зі своєю поштовою адресою і додати файл з фоткою чека на кулер (не важливо чи він на гарантії) і чека на материнську плату з новим сокетом. Ця безкоштовна розсилка діє обмежений час, поки сама Ноктуа не наситить ринок, на якому вільно купити такі перехідники можна просто в найближчому магазині. Це як правило 1-2 місяці з момента реліза платформи.proos: ↑ 09.05.2025 20:40а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
* В 2017-му було достатньо просто фотографії кулера з папером на якому вказане твоє ім'я і дата зйомки (на релізі АМ4 я так і сфотографував).
Ну і через 6-12 днів приходить посилка.
-
Аціо
Member
d15 пропрацював в мене майже 9 років все ідеально, ну крім розмірів звичайно.
Але деякий час потому замінив обидва на thermalright phantom spirit, тепер згори у корпусі став 200мм вентилятор, та взагалі все досить компактно, а охолоджує не гірше за d15, як бонус продавши свої d15 без доплати придбав нові thermalright. Вийшло що d15 гарному стані пішли по 70 баксів за шт, а нові thermalright придбав за 55.
Отож дякую Noctua що вони такі надійні та гарні що майже не втрачають в ціні, та не ламаються, мають гарний попит.
Але деякий час потому замінив обидва на thermalright phantom spirit, тепер згори у корпусі став 200мм вентилятор, та взагалі все досить компактно, а охолоджує не гірше за d15, як бонус продавши свої d15 без доплати придбав нові thermalright. Вийшло що d15 гарному стані пішли по 70 баксів за шт, а нові thermalright придбав за 55.
Отож дякую Noctua що вони такі надійні та гарні що майже не втрачають в ціні, та не ламаються, мають гарний попит.

-
daesz
Member
Дельта від ціни переплаченої за ноктуа у порівннні з якимось термалрайтом якраз покрили б витрати на кріплення і пружини які по 100-200 грн коштують на умовному алі чи олх. І не треба нічого заповняти, фотографувати чи спішити, щоб в 1-2 місяці вкластись.zalizo_org: ↑ 09.05.2025 19:49як сказати... я купив Noctua NH-D15 G1 в 2017. За цей час мені безкоштовно надіслали комплекти кріплень AM4, LGA1700 а також пружинки для третьої вертушки. Не думаю що такий сервіс забезпечує будь який виробник.Megaclite: ↑ 09.05.2025 14:07Так це любий нормальний кулер, а не тільки Noctua
-
Vlaad13
Member
Фанати нокти платять дві ціни за кулер - а потім радіють що їм пружину поштою надіслали 

-
zalizo_org
Member
Кожен для себе вирішує як кому краще.daesz: ↑ 10.05.2025 09:29Дельта від ціни переплаченої за ноктуа у порівннні з якимось термалрайтом якраз покрили б витрати на кріплення і пружини які по 100-200 грн коштують на умовному алі чи олх.
Я для себе вирішив купити топовий кулер і кайфувати від нього багато років, отримуючи преміальну якість і сервіс від виробника. Отримуючи на пряму лабораторні заміри параметрів роботи вертушок. Саме смішне що я якщо зараз продавав би його окремо, а комплекти кріплень окремо, то отримав би більше ніж заплатив. Тобто купувати Noctua ще й профітно. Інша справа що я його продавати не збираюся бо досі мене неймовірно тішить мій вибір.
Він в мене перекочував з LGA115Х на AM4, а з нього на LGA1700. Якщо випустять новіший сокет, несумісний з існуючими кріпленнями, то з величезною імовірністю мені знов надішлють фірмовий комплект кріплень.
Але кому подобається Thermalright - це теж один з варіантів. Юзайте на здоров'я і отримуйте задоволення.

-
my4a4oc
Member
Чек про купівлю не обвязково мати, навіть коробку, голове сам кулер сфотографувати і проц або мат плату з сокетом на який потрібно кріплення, неділі дві тому заказував на s1700, днів за 10 дійшлоzalizo_org: ↑ 09.05.2025 23:05Мені висилали всі 3 рази з Відня. Зі свого боку треба мати чек покупки, де є кулер ноктуа який підпадає під програму (в випадку АМ4/АМ5 це були майже всі їхні кулери починаючи від 2005 року випуску), далі треба було заповнити форму зі своєю поштовою адресою і додати файл з фоткою чека на кулер (не важливо чи він на гарантії) і чека на материнську плату з новим сокетом. Ця безкоштовна розсилка діє обмежений час, поки сама Ноктуа не наситить ринок, на якому вільно купити такі перехідники можна просто в найближчому магазині. Це як правило 1-2 місяці з момента реліза платформи.proos: ↑ 09.05.2025 20:40а высылают прямо из за бугра или через представителей у нас?
как это работает?
* В 2017-му було достатньо просто фотографії кулера з папером на якому вказане твоє ім'я і дата зйомки (на релізі АМ4 я так і сфотографував).
Ну і через 6-12 днів приходить посилка.
так фоткав
-
zalizo_org
Member
Коли я собі замовляв кріплення, там була інструкція. Я чітко слідував їй. Просто фото чека кулера (в теорії підійшов би і скріншот) + скріншот зі сторінки замовлення інтернет магазина з материнкою. Тобто клопотів на 3 хвилини.my4a4oc: ↑ 10.05.2025 15:54Чек про купівлю не обвязково мати, навіть коробку, голове сам кулер сфотографувати і проц або мат плату з сокетом на який потрібно кріплення, неділі дві тому заказував на s1700, днів за 10 дійшло
так фоткав
До слова не знав що досі можна замовляти безкоштовно.