Продажі гри Clair Obscur: Expedition 33 перевищили два мільйони копій — найнесподіваніший хіт поточного року

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продажі гри Clair Obscur: Expedition 33 перевищили два мільйони копій — найнесподіваніший хіт поточного року

А що несподіваного? Студія молода, але заснована далеко не початківцями.
Трейлери і синопсис круті, графон пристойний, дівчата - можливо, найкращі за останні роки. Покрокова бойовка перевірена десятиріччами успіхів JRPG з елементами реалтайму модних соулсів.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продажі гри Clair Obscur: Expedition 33 перевищили два мільйони копій — найнесподіваніший хіт поточного року

таки пройшов, все ж бої дуже душили особливо під кінець, абсолютно нецікава бойовка, як покрокова не те і як qte не ідеал, щось середнє і взагалі не про "подумати" як мені тут розповідали.
сюжет непоганий, дуже сильний саундтрек. артдизайн також цікавий, з технічної сторони без одкровень, особливо якщо розуміти що бої камерні, зі статичною камерою в підготовлених для цього місцях, з іншої сторони для такої малої та свіжої команди норм.
точно не готі, прям неймовірний ажіотаж не розумію, непогана середня гра 6.5/10, можливо хтось просто занадто сентиментальний і його щось там сильно зворушило в сюжеті. команді бажаю успіхів, це вже краще ніж те над чим вони працювали у юбісофт

Відправлено через 37 секунд:
waryag: 07.05.2025 10:42 Пропоную обговорити Продажі гри Clair Obscur: Expedition 33 перевищили два мільйони копій — найнесподіваніший хіт поточного року

А що несподіваного? Студія молода, але заснована далеко не початківцями.
Трейлери і синопсис круті, графон пристойний, дівчата - можливо, найкращі за останні роки. Покрокова бойовка перевірена десятиріччами успіхів JRPG з елементами реалтайму модних соулсів.
1 норм, 1 страшненька і одній 16 років. :shuffle:
Ijachok
Member

Повідомлення

А тут нема можливості відключити QTE?
pelia
Member

Повідомлення

Мене більше цікавить можливіть відключення боїв взагалі, бо то як вартові галактики, де сюжетно все класно, але бої душать, навіть з модами, ну не люблю я жрпг
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.05.2025 10:44і одній 16 років. :shuffle:
Модеш вважати її 300-річною ельфійкою :gigi:
koniyoto
Member

Повідомлення

pelia: 07.05.2025 10:50 Мене більше цікавить можливіть відключення боїв взагалі, бо то як вартові галактики, де сюжетно все класно, але бої душать, навіть з модами, ну не люблю я жрпг
Nexusmods мод на парирування. Бігати тільки Маелью з клинком, що ставить у віртуозну позицію, скілл, що залишає у ній після атаки. По суті це і є пропуск боїв.
Kashtan
Member

Повідомлення

Не можу не порадуватись успіху команди, яка вирвалась з лабет корпорації , і продемонструвала як потрібно робити гру. Для гравців, а не для «професіоналів-критиків». Хоча жанр не мій.
kairo
Member

Повідомлення

Kashtan: 07.05.2025 11:36 Не можу не порадуватись успіху команди, яка вирвалась з лабет корпорації , і продемонструвала як потрібно робити гру. Для гравців, а не для «професіоналів-критиків». Хоча жанр не мій.
У критиків 92 бали та Must Play)
unique-neon
Member

Повідомлення

waryag: 07.05.2025 11:03
Enjthesilence: 07.05.2025 10:44і одній 16 років. :shuffle:
Модеш вважати її 300-річною ельфійкою :gigi:
Як каже колега - 34 вже стара по тамтешніх мірках
tornadox
Member

Повідомлення

Дійшли і мої руки до цієї гри, ну бойовка і кал, поки проходжу пролог, завтра продовжу.
Відповісти