Предлагаю обсудить Друге покоління ASUS ROG Ally отримає процесор Ryzen Z2 Extreme та 64 ГБ оперативної пам’яті
Це настільки дешевше стала оперативна пам'ять, що її в такій кількості стали ставити в портатики?
Чи вони ціну загнуть за +1к $?
Останні статті і огляди
Новини
Друге покоління ASUS ROG Ally отримає процесор Ryzen Z2 Extreme та 64 ГБ оперативної пам’яті
-
Leeman
Member
-
Lekrs
Member
Навіщо стільки оперативки, просто щоб було? 32 більш ніж достатньо...
-
Tyler
Member
64Гб це просто прикол якийсь) певно, щоб накрутка ціни виглядала виправданою
-
Woody
Junior
Боже почему оно такое уродливое...
-
dret09
Member
Це шоб додаткову батарею продавати у комплект...
-
Alligator
Member
Дірки у вигляді логотипу ASUS ROG мають смислове навантаження чи по приколу зробили? 

-
Yalg
Member
Попытаются.Leeman: ↑ 07.05.2025 15:14Чи вони ціну загнуть за +1к $?
16 уже сейчас мало, например сталкеру 2, там 24гб модель обязательна. 32 для топ устройства - ок. 64, да, перебор.Lekrs: ↑ 07.05.2025 16:40Навіщо стільки оперативки, просто щоб було? 32 більш ніж достатньо...
-
DuckRider
Member
А батарею будет держать час или все полтора?
-
Hotspur
Member
1500 доларів - самі хай купляють 

-
MaksymCR
Junior
І не розказуйте мені після цього, що свіч 2 дорогий!
-
Deepfreezer
Member
16Gb звісно мало зараз, он Обла ремастер лається на мою Legion Go, там треба 8Gb VRam/16Gb RAM. Але зараз 32Gb вистачить із запасом. 64Gb здається оверкіл і прайс буде відповідний
-
Alex646
Member
не знаю, кому там 16 гб не вистачає.
Хіба шо для роботи чи коли відкрито 100500 вкладок в браузері, які от всі важливі.

-
tornadox
Member
Alex646
На цих пристроях пам'ять спільна, тому для комфортної гри бажано мінімум 16, а той 32, але 64 виглядає як спроба оправдання загальну високу вартість
На цих пристроях пам'ять спільна, тому для комфортної гри бажано мінімум 16, а той 32, але 64 виглядає як спроба оправдання загальну високу вартість
-
Demedik
Junior
Там интеграшка... Думаю они хотели что-то типа 48 гб(32 гб на оперативу, 16 на видеоядро), но проще оказалось 64 с теми модулями которые есть.Lekrs: ↑ 07.05.2025 16:40 Навіщо стільки оперативки, просто щоб було? 32 більш ніж достатньо...