Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано другий трейлер Grand Theft Auto VI
-
maxafon
Member
в мене одного відчуття що головні персонажі ледве відкривають рота коли розмовляють і голос не співпадає із зовнішністю?
-
Nemo4k
Member
Я надеюсь без нанитов и люмена будет стабильно 60 фпс?
-
Fen1xz
Member
В этом трейлере всё выглядит так как будто просто взяли гта 5 поменяли главных героев и навернули модов на графику сверху. Не обязательно ждать до 26, в такое гта можно и сейчас играть.
-
n+gibat[]r
Member
Ну дык это версия на слабую уже Playstation 5, потом вместе с ПК версией выпустят next-gen версию для PlayStation 6 с улучшенной графикой, чтобы еще раз купили, а потом через 10-12 лет еще очередную Remastered версию сделают перед релизом GTA 7Fen1xz: ↑ 06.05.2025 18:37 В этом трейлере всё выглядит так как будто просто взяли гта 5 поменяли главных героев и навернули модов на графику сверху. Не обязательно ждать до 26, в такое гта можно и сейчас играть.

-
proos
Member
Шото мне страшно за мой свежекупленный комп

-
n+gibat[]r
Member
Да, на RTX5090Nemo4k: ↑ 06.05.2025 18:35 Я надеюсь без нанитов и люмена будет стабильно 60 фпс?

-
Феофан Мухин
Member
Як на мене, гта це більше не про графоній та "боёвку", а про цинічний, повний чорного гумору погляд на людство. За що і подобаєтся (мені принаймні). Тому нічого не маю проти нового сюжету на "двигуні" GTA VFen1xz: ↑ 06.05.2025 18:37 В этом трейлере всё выглядит так как будто просто взяли гта 5 поменяли главных героев и навернули модов на графику сверху. Не обязательно ждать до 26, в такое гта можно и сейчас играть.
-
walkman3000
Member
поиграем на ps5, на ps6 и на пека. а потом еще в ремастер V на двигле от Vln+gibat[]r: ↑ 06.05.2025 18:43Ну дык это версия на слабую уже Playstation 5, потом вместе с ПК версией выпустят next-gen версию для PlayStation 6 с улучшенной графикой, чтобы еще раз купили, а потом через 10-12 лет еще очередную Remastered версию сделают перед релизом GTA 7
-
xIIImaL
Member
Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не будеIjachok: ↑ 06.05.2025 18:25 Картинка гарна, дух GTA відчувається,
Востаннє редагувалось 06.05.2025 19:02 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
-
Nortrom
Member
Будет, Рокстар обычно улучшают к релизу графику.Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде
-
Gold_Star
Member
В кінці трейлеру внизу написано Captured on PS5xIIImaL: ↑ 06.05.2025 19:01Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не будеIjachok: ↑ 06.05.2025 18:25 Картинка гарна, дух GTA відчувається,
-
Enjthesilence
Member
щоб продати гта6, вони взагалі можуть не робити трейлери, гра буде бити рекорди продажів і без нихxIIImaL: ↑ 06.05.2025 19:01Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не будеIjachok: ↑ 06.05.2025 18:25 Картинка гарна, дух GTA відчувається,
і не треба плутати рокстар з іншими розробниками, які полюбляють пререндер трейлери, за ними такого не помічено
-
xIIImaL
Member
Буде , всрата камера від третьої особи і дьоргана анімація . А не ця нарезка відзнятих кіношних проходокNortrom: ↑ 06.05.2025 19:01Будет, Рокстар обычно улучшают к релизу графику.Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде
-
vsx
Member
в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолейxIIImaL: ↑ 06.05.2025 19:01 Картинка гарна кіношна бо продати треба . Тільки в самій грі такої картинки не буде
-
Wonderboy
Member
Особливо достатньо убогі текстурки. Соснольки, привіт! Сподіваюсь, для ПК версії їх підтягнутьvsx: ↑ 06.05.2025 19:11в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолей
-
VladimirV
Member
З приводу цих ігр у мене багато питань.
1) А у вас у всіх нормально працює Rockstar games Launcher & Rockstar Social Club & Rockstar Games SDK? В мене наприклад ні. Незнаю, пов'язано це з баном регіону чи ні, але без танців з бубном у мене їх софт не запускається.
2) ГТА5 і РДР2 - частина геймерів, що грають в ці тайтли, висять в РП-шному онлайні. Подивився як воно грається по РДР2 на Твіч.тв. Суцільне РП, де люди просто спілкуються, якісь там клани роблять, самі собі розваги придумують - майже всі стріми. Як на мене це дуже нудно.
3) Стосовно РДР2, яку я таки зміг нормально запустити через цей кривий лаунчер, так вийшло що ця гра в мене була слідом за КП2077ФЛ. І наскільки ж вона повільна + управління костильне, реакція на дії гравця від стрільби до бою/ екшену - це просто для равликів після швидкого мобільного геймплею КП. Я поки що не здужав, відклав на потім. В принципі поставив КСД1, там теж геймплей, наче ти з спринту в коляску пересів.
В обговоренні будь-якої гри лише графіка 101% повідомлень.
Я наприклад думаю, що гра буде в більшій частині оріентована на кооп чи якісь тимчасові онлайн сервери з мережевим режимом гри, де буде зависати основна аудиторія. Сюжетка будет так, не основною частиною (але це моя особиста думка.) Але подивившись також частину стрімів, як воно там в ГТА5 онлайн грається, явно не моє.
1) А у вас у всіх нормально працює Rockstar games Launcher & Rockstar Social Club & Rockstar Games SDK? В мене наприклад ні. Незнаю, пов'язано це з баном регіону чи ні, але без танців з бубном у мене їх софт не запускається.
2) ГТА5 і РДР2 - частина геймерів, що грають в ці тайтли, висять в РП-шному онлайні. Подивився як воно грається по РДР2 на Твіч.тв. Суцільне РП, де люди просто спілкуються, якісь там клани роблять, самі собі розваги придумують - майже всі стріми. Як на мене це дуже нудно.
3) Стосовно РДР2, яку я таки зміг нормально запустити через цей кривий лаунчер, так вийшло що ця гра в мене була слідом за КП2077ФЛ. І наскільки ж вона повільна + управління костильне, реакція на дії гравця від стрільби до бою/ екшену - це просто для равликів після швидкого мобільного геймплею КП. Я поки що не здужав, відклав на потім. В принципі поставив КСД1, там теж геймплей, наче ти з спринту в коляску пересів.
В обговоренні будь-якої гри лише графіка 101% повідомлень.

-
Enjthesilence
Member
як же він насипає))) "дьоргані анімації і всрата камера від третьої особи??" анімації в іграх рокстар - максимально круті з плавними переходами, а режим камери від першої особи з'явився у гта ще у 2013 році, не кажучі вже про те наскільки круто анімовані руки і зброя у камері від першої особи в рдр2. да технічно рдр2, якій вже 7 років тільки почали наздоганятиxIIImaL: ↑ 06.05.2025 19:11Буде , всрата камера від третьої особи і дьоргана анімація . А не ця нарезка відзнятих кіношних проходок
-
Telcontar
Member
Більшості ПК зі Steam до рівня консольок - як до небаWonderboy: ↑ 06.05.2025 19:16 Особливо достатньо убогі текстурки. Соснольки, привіт! Сподіваюсь, для ПК версії їх підтягнуть

-
SKYJAKER
Member
Незнаю але трейлер гівно якесь
,вибачте але на трейлер шось не тягне зовсім. І видно в порівнянні з першим шось не те зовсім у картинці.

-
Hotspur
Member
ахахахахахахахахахахvsx: ↑ 06.05.2025 19:11в трейлере нет ничего такого что не потянет текущее поколение консолей