Microsoft підвищує ціни на консолі Xbox Series X/S

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ozumat
Junior

Повідомлення

Пк геиминг выгоден только торрент едишинами на фоне соснолей. Собрать пк который будет достойно держать фпс без мыла на телике - получится х3сосноли. Я уже не говорю о всякой периферии для пк, которые добавят к его цене еще минимум х1 сосноль
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 10:40 Як я люблю оці ля-ля від людей, які ймовірно в руках не тримали ні одне ні інше :laugh:
что именно не держали? мне нравиться люди который купили себе что то бу и теперь думают что весь мир перетрогали )
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 10:40
Zzzz: 02.05.2025 10:40
Я от граю вже років 4 на rx6800, яку я купив на беву за 15к і грається набагато краще ніж на ps5 :lol:
а ты консоль не можешь бу купить?
:facepalm:

Отправлено спустя 45 секунд:
bes: 02.05.2025 10:41
Zzzz: 02.05.2025 10:40 Як я люблю оці ля-ля від людей, які ймовірно в руках не тримали ні одне ні інше :laugh:
что именно не держали? мне нравиться люди который купили себе что то бу и теперь думают что весь мир перетрогали )
друже, в мене ps5 з моменту її релізу, так само як і ПК який, скажемо так, не слабший за пс5. Про що ти мені хочеш розказати?
Я статери на ps5 частіше бачив,ніж на пк. Якщо тобі цікаво як це реально працює, а не як ти там собі придумав.
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 10:43 друже, в мене ps5 з моменту її релізу, так само як і ПК який, скажемо так, не слабший за пс5. Про що ти мені хочеш розказати?
ну и что дальше ?

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Zzzz: 02.05.2025 10:43 Я статери на ps5 частіше бачив,ніж на пк.

о пошли не выдуманные историй
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 10:45
Zzzz: 02.05.2025 10:43 друже, в мене ps5 з моменту її релізу, так само як і ПК який, скажемо так, не слабший за пс5. Про що ти мені хочеш розказати?
ну и что дальше ?
а дальше то, што єта кансоль стаіт і піліца з таво врємєні, кагда купіть відеакарту стало нє бальшой праблємай, бо бетховєн здіх :lol: :lol: :lol:
я вибачаюсь :gigi:
Lekrs
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 10:31
Lekrs: 02.05.2025 10:29 Статери це не 30 фпс, та й на релізі грати сенсу не багато, краще почекати поки гру пофіксять. ;)
да нету никаких 30 фпс мужик, даже сони вон писали статистику что абсолютное большинство выбирает режим производительности с 60 фпс. А в прошки вон даже что то среднее появилось между графонием и производительностью. А с внедрением этого pssr то в новом поколение они вообше уйдут от режимов 30 фпс
В мене була і 5 сонька і бокс, продав. З того що грав рдр 2 був з 30 фпс, це просто неграбильно. ПК в рази краще.
bes
Member

Повідомлення

Lekrs: 02.05.2025 10:50 З того що грав рдр 2 був з 30 фпс
а на какую консоль она выходила? :laugh: по этому все
Lekrs: 02.05.2025 10:50 це просто неграбильно.
я понял, по этому все покупают консоли под релизы рокстара потому что это неиграбельно
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 11:03
я понял, по этому все покупают консоли под релизы рокстара потому что это неиграбельно
ну да, це мабуть не того, що рокстар хоче скосити бабала по максимуму і випускає ігри спочатку на консолі :laugh:
Це все тому, шо консолі такі класні, що всі їх купують, щоб пограти в нову ЖТА, бо капутер буде статери показувати :laugh:
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 11:10

ну да, це мабуть не того, що рокстар хоче скосити бабала по максимуму і випускає ігри спочатку на консолі :laugh:
ну да ты же не побежишь покупать за 100 долларов диск, мы же все понимаем чем тут для большинства пк "выгоден"
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

Коробкою користувався з 20 року десь по 23. Вигода була в тому, що купувалося все через аргентину, турцію. Ти сидів вибирав регіон - зрівнював ціни, ні би як колись в дитинстві на базарі диски вибирав. Купував гру, дешевше навіть чим на ПК, кайфував. Це були супер емоції і за це я дякую коробці. Звикав до гейм паду бо до цього лишень грав на клавомишці. І цей досвід я перейняв зараз коли граю на ПК. Геймпад завжди під рукою. Але все ж ПК це набагато вигідніше. За 1000 євро можна зібрати чудовий пк. Так це дорожче ніж коробка, але через рік, може більше, може меньше, в залежності як багато ігр ви купуєте , ця різниця нівелюється. Це те що стосується фінансів.
Тепер про естетичний погляд, як би я міг отримати ПК в формфакторі коробки це було б чудо. Просто чорний куб мені дуже подобаєтся. Я за лаконічність і мінімалізм. Коробка дуже тиха. Це ще її маленька, або не дуже маленька перевага.
Простота користування. Включив, карту банківську підїднав, купуєш - граєш. Виглядає як перевага, але за це ми платимо "урізаним" функціоналом порівняно з ПК. Але справедливості заради, не для того цей прилад створений. Він для ігор. Баста.
Але найголовніше, чому я повернувся на ПК, це відсутність тих ігор яких би я хотів пограти в моменті. Ось полюбляю я повернутись в якусь стару класику. На коробці я ніби обмежений в своєму виборі. Я обожнюю РТС, так вони зараз ніби портуются на коробку - пилится керування через гейм пад. Але їх мало. Так само як і старі РПГ. Дякую за ТитанКвест. Зробили досить не погано. Але. Це не то. І другий важливий момент - це відсутність моддінгу в іграх. Для когось то не важливо, але спробуйте пограти MountAndBlade з модами на дипломатію. Гра ніби стає іншою. Маленька механіка яка змінює повністью враження від гри. Скайрім, фолич. Так є моди через студію, але там далеко не усі.
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 11:10 Це все тому, шо консолі такі класні, що всі їх купують, щоб пограти в нову ЖТА, бо капутер буде статери показувати :laugh:
компьютер ничего не будет показывать года два - три :laugh: :lol: На ютубе будешь проходить ее ;)
Востаннє редагувалось 02.05.2025 11:16 користувачем bes, всього редагувалось 2 разів.
Lekrs
Member

Повідомлення

Не важливо на яку, важливо скільки фпс, з пк в цьому плані все ок.
Прям всі? Заради однієї гри? Щоб пограти в 30 фпс? :laugh:
bes
Member

Повідомлення

Lekrs: 02.05.2025 11:13 Прям всі? Заради однієї гри? Щоб пограти в 30 фпс? :laugh:
я даже не знаю как ты компьютер собрал если не нашел как в консоли на релизаx на пс5 включить режим производительности :D

Отправлено спустя 6 минут 22 секунды:
AceDeLaeda: 02.05.2025 11:12 Так це дорожче ніж коробка, але через рік, може більше, може меньше, в залежності як багато ігр ви купуєте , ця різниця нівелюється. Це те що стосується фінансів.
это типа не покупать игры? так как цены на игры в регионах что на пк что на консолях примерно одинаковые :laugh: :lol:
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 11:12
Zzzz: 02.05.2025 11:10 Це все тому, шо консолі такі класні, що всі їх купують, щоб пограти в нову ЖТА, бо капутер буде статери показувати :laugh:
компьютер ничего не будет показывать года два - три :laugh: :lol: На ютубе будешь проходить ее ;)
лол, коли вийшла гта 5, купив х360, щоб погратись, пройшов і продав його :lol:
Tetronga
Member

Повідомлення

От цікаво, а в попередніх поколіннях консолей теж було так, щоб через 4 роки життя консолі ціни піднімали, а не падали? :think:

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
Lekrs: 02.05.2025 11:13

Не важливо на яку, важливо скільки фпс, з пк в цьому плані все ок.
Прям всі? Заради однієї гри? Щоб пограти в 30 фпс? :laugh:
Як там облівіон ремастер грається на пк? Все ок? А то в людей других на відео рівня 4080 гра статтерить до крововиливу в очах, але певно це мої фантазії :idea:
Zzzz
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 11:10

ну да ты же не побежишь покупать за 100 долларов диск, мы же все понимаем чем тут для большинства пк "выгоден"
ага, а може згадаєм як диски перепродають, розділ акаунтів, всякі Р1, Р2 і тд методи обхода купівлі ліцензії?
Дуже вигідно замовчувати ці факти і розказувати, що кожен купує собі ліцензійну версію гри і грає в неї до кінця життя :lol:
ПК вигідно тим, що ти граєш в що хочеш, як хочеш і коли хочеш. Тобі не треба підписка, щоб купити ігри по знижці, не треба купувати патч за 10 баксів або "ремастер" за фулпрайс, щоб пограти в ту ж гру в 60фпс і більшим розширенням. Не треба мати декілька консолей, щоб пограти в стару гру, якщо захотілось.
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 11:26
у тебя какой то опыт такой себе, видишь даже ради 20 фпс покупаешь консоль потому что хочешь поиграть

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Zzzz: 02.05.2025 11:30

ага, а може згадаєм як диски перепродають, розділ акаунтів, всякі Р1, Р2 і тд методи обхода купівлі ліцензії?
Дуже вигідно замовчувати ці факти і розказувати, що кожен купує собі ліцензійну версію гри і грає в неї до кінця життя :lol:
ПК вигідно тим, що ти граєш в що хочеш, як хочеш і коли хочеш. Тобі не треба підписка, щоб купити ігри по знижці, не треба купувати патч за 10 баксів або "ремастер" за фулпрайс, щоб пограти в ту ж гру в 60фпс і більшим розширенням. Не треба мати декілька консолей, щоб пограти в стару гру, якщо захотілось.
а на пк что нету продажи аккаунтов или вообще торрентов? Так получается если брать этот момент то консоль за 400 баксов выходит выгодней чем пк? :laugh: :lol: Вы что то пытаетесь тут доказать о выгоде и только что сам себя загнал в ловушку что и на консоли можно экономить
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 11:31
Zzzz: 02.05.2025 11:26

у тебя какой то опыт такой себе, видишь даже ради 20 фпс покупаешь консоль потому что хочешь поиграть
"опит" в мене чудовий, були всі покоління консолей, крім PS4, його пропустив, бо якесь дно.
Скажемо так, сенс в консолі був, коли був х360, бо там реально були проблеми з оптимізацією на ПК + гора ексклюзивів, які не виходили на ПК.
Наразі, PS5 просто стоїть в кутку і я на ній не граю, бо на ПК це зручніше і краще графіка\керування.
Можливо буду грати в GTA 6, якщо вона там буде адекватно працювати. Ну якби, зради однієї гри цю каліку тримати, ну таке. І це заслуга не консолі, а рокстар :lol:
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 11:30 не треба купувати патч за 10 баксів
мы поняли
Снимок экрана 2025-05-02 113543.png
Відповісти