Nvidia зайнялася виправленням помилок у драйвері GeForce 576.28 WHQL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Nvidia зайнялася виправленням помилок у драйвері GeForce 576.28 WHQL

Та щож таке , ніяк не виправляється "виправлення" . Це вже навіть не смішно :facepalm:
stakanctl
Member

Повідомлення

unique-neon
Member

Повідомлення

Вчасно я на амд мігрував, вчасно :gigi:
Не знаю на скільки ці проблеми перебільшені, але у мене на радеоні станом на зараз було менше неприємностей ніж рік тому з нв. Втім критичного ні там ні там нічого не було. На нв пригадую вічні чорні екрани при alt-tab'ах. На радеоні поки не бачив, але перелік випробуваних ігор теж не великий.
Trap
Member

Повідомлення

А на відеокартах не 50ї серії вони виправляють?
Проблеми з 30ю і 40ю серіями є, але в драйверах про них ні слова
Conqistador
Member

Повідомлення

Мне кажется проблемы у них появились с появлением перегруженной свистоперделками как на адреналине новой оболочки
Alligator
Member

Повідомлення

Conqistador: 01.05.2025 11:24 Мне кажется проблемы у них появились с появлением перегруженной свистоперделками как на адреналине новой оболочки
Так проблемы проявляются у всех, включая тех кто использует только драйвера без всяких родных программ от Nvidia, сторонних msi afterburner и даже тупо на ноутах
"вихід із режиму Modern Standby на ноутбуках із графікою RTX 50‑ї серії може призвести до чорного екрана;"
s1nedus
Member

Повідомлення

_Andrik_: 01.05.2025 10:59 Пропоную обговорити Nvidia зайнялася виправленням помилок у драйвері GeForce 576.28 WHQL

Та щож таке , ніяк не виправляється "виправлення" . Це вже навіть не смішно :facepalm:
Просто все правки что были до этого собрали в релизную версию, а не бетку грубо говоря
DUKE3D
Member

Повідомлення

для 50 пофиксили, а 40 будет страдать далее или как?
qziua
Member

Повідомлення

_Andrik_: 01.05.2025 10:59 Пропоную обговорити Nvidia зайнялася виправленням помилок у драйвері GeForce 576.28 WHQL

:facepalm:
І не кажіть...а ще роз'єми горять через один...добре що в мене не nvidiя :super:
Urik
Member

Повідомлення

572.16 драйвер самый акуенный на сегодняшний день, всё что вышло позже - дно, вот сегодня скачал этот 576.28 и если всё так же уныло , то откачусь обратно на 572.16, где пока всё устраивает :kbd:
p.s. у меня 4070 Super
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Поки з глюками на RTX5080 допомогла замiна HDMI 2.1 кабелю на DisplayPort, але це дичина все одно, до цього RTX4070 Ti Super працювала з цим ж HDMI кабелем без перiодичних чорних екранiв, тому проблема не в ньому.
waryag
Member

Повідомлення

Trap: 01.05.2025 11:20 А на відеокартах не 50ї серії вони виправляють?
Проблеми з 30ю і 40ю серіями є, але в драйверах про них ні слова
На них - у другу чергу.
Dynamite
Member

Повідомлення

Практически все исправления для RTX 50‑й серии... :lol: Как это знакомо.
Когда-то спрыгнул с gtx1080 из-за минимальной поддержки и проблем в новых играх ведь всё точили под rtx20-30.
Компания гребёт бабки, а на поддержку предыдущих поколений зажала.
erkins007
Member

Повідомлення

unique-neon: 01.05.2025 11:10 Вчасно я на амд мігрував, вчасно :gigi:
Не знаю на скільки ці проблеми перебільшені, але у мене на радеоні станом на зараз було менше неприємностей ніж рік тому з нв. Втім критичного ні там ні там нічого не було. На нв пригадую вічні чорні екрани при alt-tab'ах. На радеоні поки не бачив, але перелік випробуваних ігор теж не великий.
Конечно вовремя. Раз у АМД в логах исправлений нет, значит и проблем нет, так это и работает.
А инфа про нерешаемые годами проблемы это все фейки Хуанга.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

А я то собі думаю, що воно там кожен раз просить оновитись а я все не оновлюю бо чорний екран через hdmi вже разочок зловив :gigi:
Стало дуже доречним совкове правило: працює - не чіпай :D
anatolikostis
Member

Повідомлення

компанию женьсюня покусали экологи и дебилы-проектанты одновременно, поэтому кач-во инженерии плат и драйверов примерно одинаково бета-релизное: когда-нибудь-проправят-edition.
Котенятко
Junior

Повідомлення

Поки на лептопі граю з 4060, взагалі проблем не було ніколи з драйверами...може на новому поколінні в деяких іграх і є помилки, це виправлять, нічо страшного , зробили такий рейвах вже...більше тішаться власники Амд карт, які грають у 2025 без РТ і з Фср страшним, але радіють шо десь там якийсь глюк у Нвідії, від цього Амд карта не стане потужнішою :-P
Alligator
Member

Повідомлення

anatolikostis: 01.05.2025 17:31 компанию женьсюня покусали экологи и дебилы-проектанты одновременно, поэтому кач-во инженерии плат и драйверов примерно одинаково бета-релизное: когда-нибудь-проправят-edition.
По типу "больше обновлений для RTX 3XXX не будет, поэтому последнюю бета переименовать в стабильную версию"? :lol:
unique-neon
Member

Повідомлення

erkins007: 01.05.2025 17:26Конечно вовремя. Раз у АМД в логах исправлений нет, значит и проблем нет, так это и работает.
Так я не на логи дивлюсь, просто щоденний досвід
anatolikostis
Member

Повідомлення

Alligator: 01.05.2025 18:00
anatolikostis: 01.05.2025 17:31 компанию женьсюня покусали экологи и дебилы-проектанты одновременно, поэтому кач-во инженерии плат и драйверов примерно одинаково бета-релизное: когда-нибудь-проправят-edition.
По типу "больше обновлений для RTX 3XXX не будет, поэтому последнюю бета переименовать в стабильную версию"? :lol:
по-типу "мы напарим хомячеллам любой шлак за стоимость машины из такси и расскажем как это великолепно и какой будет эмейзинг гейминг экспириенс", а если вдруК оно будет криво-косо, мигать, вылетать, кипеть или бсод-ить, то Вы Сами Виноваты, потому что не дождались правильных проводов, переходников, блоков питания или индийских проГроммистов.
Відповісти