Останні статті і огляди
Новини
Обираємо 2K та 4K монітор під нову відеокарту — як DLSS 4 робить високу роздільну здатність ігрових моніторів новим стандартом
-
starinfo
Member
Пропоную обговорити Обираємо 2K та 4K монітор під нову відеокарту — як DLSS 4 робить високу роздільну здатність ігрових моніторів новим стандартом
якась максимально заказна стаття
з такими цінами на відюхи тіки 4к геймінг і став ближче
-
Kashtan
Member
PG27UCDM - дійсно близький до ідеалу.
Але де допис «на правах реклами»? Суцільний асус.
І нвідіа.
ФСР лише трохи гірший, головне що Блеквелла не вимагає. І длсс4 оцей ваш.
Натив то натив. Решта паліатив.
І нвідіа.
-
Sanьka
Member
Що продажі ОверпрАсуса впали?
Замість вбухування в рекламу , зменшить оверпрайс, і покупець піде.
Отправлено спустя 40 секунд:
Отправлено спустя 40 секунд:
Так зверху написано "На правах реклами"Kashtan: ↑ 01.05.2025 12:19 PG27UCDM - дійсно близький до ідеалу.
І нвідіа.

-
stakanctl
Member
Этот сайт буквально существует за счет asus лолstarinfo: ↑ 01.05.2025 12:13 Пропоную обговорити Обираємо 2K та 4K монітор під нову відеокарту — як DLSS 4 робить високу роздільну здатність ігрових моніторів новим стандартом
-
BoKl
Member
За моєю рекомендацією, на днях знайомий придбав ультраширокий ASUS TUF Gaming VG34VQL1B за 14400 грн, у мене зараз куплений 2 роки тому Samsung Odyssey G5 C34G55TWWI, який коштує лише на 200 грн дешевше, але має набагато гірші характеристики. У азуса яркість та контрастність у два рази вище, вбудований БЖ, є регулювання висоти, поворот, та нормальне регулювання нахилу, на рік більше гарантія і ще бонусом два динаміки (погані). То ж я не знаю, хто ще оверпрайснутий у нас на ринку.Sanьka: ↑ 01.05.2025 12:20 Що продажі ОверпрАсуса впали?
Востаннє редагувалось 01.05.2025 12:40 користувачем BoKl, всього редагувалось 1 раз.
-
Seva1223
Member
Якщо розглядати монітори між 2К та 4K на мою думку безпідставно не згадали про Ultra Wide QHD (3440x1440).
Як то кажуть дійсной незабутний икспиренс у будь-якому використанні, як ігровий так і для роботи. Мінус тільки один не всі онлайн багатокористувальницькі проекти коректно підтримують.
Як то кажуть дійсной незабутний икспиренс у будь-якому використанні, як ігровий так і для роботи. Мінус тільки один не всі онлайн багатокористувальницькі проекти коректно підтримують.
-
Enjthesilence
Member
як раз таки апксейлер длсс4 не вимагає блеквелу, ти щось наплутав, буває)Kashtan: ↑ 01.05.2025 12:19 PG27UCDM - дійсно близький до ідеалу.
І нвідіа.
і фср 3 гірший за длсс3 і значно гірший за длсс4, а от фср4 вимагає 9000 радеон і наразі має невелику кількість ігор з його підтримкою, на відміну від длсс4.
а так ідея правильна, коли апскейлер показує вже кращу картинку за натив у 2к і 4к, навіть з 1080п фср4 і длсс4 видають дуже непогану якість + 1440п монітори коштують адекватних грошей, перехід на "2к" з його щільністю пікселів проти 1080п - дає на порядок краще зображення і неважливо яка карта стоїть у вас в пк, якщо при цьому монітор - дешевий з поганою кольоропередачею, глоу ефектами, повільною матрицею і гостінгом, гарний монітор найбільше впливає на ваш експіріенс в іграх, роботі чи просто перегляду кіно.
-
vsx
Member
тупо реклама асуса
-
proos
Member
Очень удивился когда режим длсс + длаа показывает красивее и чётче(без мыла и артефактов) картинку чем натив в киндом кам 2, первый раз такое вижу за весь свой игровой опыт 

-
Polybius
Member
-
waryag
Member
Ситуація на ринку стрімко змінюється. Всеж-таки, потрібно порівнювати пропозиції з одного часу, з урахуванням знижок.BoKl: ↑ 01.05.2025 12:38За моєю рекомендацією, на днях знайомий придбав ультраширокий ASUS TUF Gaming VG34VQL1B за 14400 грн, у мене зараз куплений 2 роки тому Samsung Odyssey G5 C34G55TWWI, який коштує лише на 200 грн дешевше, але має набагато гірші характеристики. У азуса яркість та контрастність у два рази вище, вбудований БЖ, є регулювання висоти, поворот, та нормальне регулювання нахилу, на рік більше гарантія і ще бонусом два динаміки (погані). То ж я не знаю, хто ще оверпрайснутий у нас на ринку.
Порівняння за табличними даними не завжди коректне, а зовнішній БЖ для наших умов швидше плюс.
-
BoKl
Member
Так я і порівнюю пропозиції з одного часу, просто написав, що свій одісі придбав 2+роки, тоді він обійшовся мені в 15800, зараз би я таке не взяв, бо пристрій не йде в жодне порівняння з азусом, але воно все ще продається:waryag: ↑ 01.05.2025 13:35Ситуація на ринку стрімко змінюється. Всеж-таки, потрібно порівнювати пропозиції з одного часу, з урахуванням знижок.BoKl: ↑ 01.05.2025 12:38За моєю рекомендацією, на днях знайомий придбав ультраширокий ASUS TUF Gaming VG34VQL1B за 14400 грн, у мене зараз куплений 2 роки тому Samsung Odyssey G5 C34G55TWWI, який коштує лише на 200 грн дешевше, але має набагато гірші характеристики. У азуса яркість та контрастність у два рази вище, вбудований БЖ, є регулювання висоти, поворот, та нормальне регулювання нахилу, на рік більше гарантія і ще бонусом два динаміки (погані). То ж я не знаю, хто ще оверпрайснутий у нас на ринку.
Порівняння за табличними даними не завжди коректне, а зовнішній БЖ для наших умов швидше плюс.
ASUS TUF Gaming VG34VQL1B - 14400
Samsung Odyssey G5 C34G55TWWI - 14200
Про порівняння з табличними даними, то коли увімкнув азус я відразу побачив більшу яскравість, у G5 з цим біда. От що не протестував на азусі, так це HDR10, у одісі це маркетинговий обман.
-
FastBullet
Member
Це лише гарно настроений шарпнес та фільтр)))proos: ↑ 01.05.2025 13:13 Очень удивился когда режим длсс + длаа показывает красивее и чётче(без мыла и артефактов) картинку чем натив в киндом кам 2, первый раз такое вижу за весь свой игровой опыт![]()
-
Reinmar
Member
а монітор теж в руці близько до очей тримаємо,чи він в метрі вже стоїть?cspp: ↑ 01.05.2025 14:01 Мониторы 1080 конечно унылы по сравнению с 2к, но заявлять что 160 ppi прямо вау...ну в телефоне текущем 400 вроде и то я точки сеткой различаю ( особенность близорукости ), в прошлом 500 было.
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
мне в форзе5 больше нравится картинка с длсс,чем макс MSAA.proos: ↑ 01.05.2025 13:13 Очень удивился когда режим длсс + длаа показывает красивее и чётче(без мыла и артефактов) картинку чем натив в киндом кам 2, первый раз такое вижу за весь свой игровой опыт![]()

-
Ijachok
Member
Я теж спочатку подумав, що якось дивно і дуже оптимістично написано. Передивився на початок сторінки і побачивstarinfo: ↑ 01.05.2025 12:13 Пропоную обговорити Обираємо 2K та 4K монітор під нову відеокарту — як DLSS 4 робить високу роздільну здатність ігрових моніторів новим стандартом
На правах реклами
-
starinfo
Member
це тіки зайве підтвердження як цей світ бачать маркетологи, які не розуміють як воно працюєIjachok: ↑ 01.05.2025 14:29Я теж спочатку подумав, що якось дивно і дуже оптимістично написано. Передивився на початок сторінки і побачивstarinfo: ↑ 01.05.2025 12:13 Пропоную обговорити Обираємо 2K та 4K монітор під нову відеокарту — як DLSS 4 робить високу роздільну здатність ігрових моніторів новим стандартом
з такими цінами на відюхи тіки 4к геймінг і став ближчеНа правах реклами
ну або там є статистика з продажів і всі купують тіки 5090, тому можно переходить на 4к
я не розумію як ці 4к можливі на якійсь 5060ті, навіть на 16 гб чи 5070. Хоча... можно ж грати на ультра лоу, але в 4к
-
Seva1223
Member
А что скажите про монитор Iiyama G-Master GCB3480WQSU-B1, цена/ТТХ интересные, но обзоры только у зарубежных все позивные но не знаю, вроде японцы?
-
Vpupkin
Member
Переїхав х 27" 1440р на 32" 2160р і дуже задоволений, хоча не усім іграшкам накористь великий екран.
-
fantomrulezz
Member
Так, KCD2 дуже наглядний приклад, хоча далеко не єдиний.proos: ↑ 01.05.2025 13:13Очень удивился когда режим длсс + длаа показывает красивее и чётче(без мыла и артефактов) картинку чем натив в киндом кам 2
4K + DLSS Transformer Quality завжди краще нативу.
Зліва - 4K + DLSS Transformer Quality
Справа - 4K Native TAA
https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapos ... 3975fe8866