ну он від топ селлера (не знаю де він там в світі, мабуть топ 3)
hisense
miniLed 55U6KQ
Зони локального затемнення: 120
ну цей хоча б 20000 просить
Тип: Mini-LED Smart TV Технологія підсвічування: DLED
а є така поширена штука у характеристиках як *всі значення були отримані у лабораторії компаніянейм на х-діагоналі
strang: ↑
30.04.2025 19:04ну он від топ селлера (не знаю де він там в світі, мабуть топ 3)
hisense
miniLed 55U6KQ
Зони локального затемнення:
120
112-120 зон це на 55" виходить розмір 8х8см (кулак), тобто по периметру світлого об'єкта на темному фоні будуть ореоли з квадратів 8х8см, і все це ще буде рухатись
Більш менш прийнятно було б 2х2см - а це вже 2000 зон затемнення треба
Фалд назвали мініледом, так краще продається - маркетинг
ну ось https://www.rtings.com/tv/reviews/hisense/u6-u6n
65-ка і 240 зон (виходять майже того ж розміру, 7*7см) але в тесті local dimming не видно ніяких критичних ореолів.
я до того шо сухі ціфри ще не показник якості
Приїхав u8n 65, подивився Netflix, YouTube. Картинка не гірше чим в OLED від лижі, я про С4. При максимальній яскравості - починають боліти очі. ТВ за 2.8м від очей. Дуже яскрава панель. По VIDAA, стоїть з коробки 8.5. Можна встановлювати майже всі ті самі додатки, що і на Гугл тв, в моєму випадку. ОС дуже швидка, плавна. Краще ніж бокс від Xiaomi, думав буду лишати бокс, але віда сподобалась більше.
До ТВ взяв саундбар Hisense AX5125H, в налаштуваннях можна вибрати hi concerto, звук з ТВ та саундабару об'єднуються, та працюють одночасно. Кімната 13м2 - звук досить потужний. Басс кручу в -3, -4, дуже багато. В цілому, комплект обійшовся в 1300€. На мою думку - топ за свої кошти.
З мінусів, не подобається пульт. Досить великий, я звик до менших, а-ля від Xiaomi, а тут такий баклажан. Ну хоча б зарядка по тайп с.
Я ходив дивитись на C4, B4. Та перша думка була брати щось з них. Подивився в магазині на звичайні QLED - бажання відпадало брати щось окрім OLED. Так само знайомий, розповідав, що ніякий QLED не може бути і близько по якості до OLED. Вчора показав ТВ. Людина змінила думку.
Був би безлімний бюджет, я б певно брав міні лед від Соні, за 5к.
До 30к що порадите з 55 дюймів? Ось хочу звичайний самсунг на ножці взяти, щооб на тумбу поставити UE55DU8500UXUA. Чи краще якогось китайця з 120 герцами і т.д.?
vilio_: ↑
04.05.2025 00:55
До 30к що порадите з 55 дюймів? Ось хочу звичайний самсунг на ножці взяти, щооб на тумбу поставити UE55DU8500UXUA. Чи краще якогось китайця з 120 герцами і т.д.?
знову ти. ладно ще приніс би старий топ від соні, вони завжди актуальні. от як тобі це вдається? як ми прийшли від тсл кулед85 до UE55DU8500UXUA? подобається самсунг, бери qn90. тобі пропонували купу варіантів, але ти нічого не купиш. ти як мій знайомий коли ми вели обирали, ми вже нарізали колхозні тайматаки з горочки, а цей додік від меріди до б/в сантакруза дійшов. але так нічого не купив.
шо тобі не ясно? тобі радять стейк, а ти хочеш купити кіло сосисок, what's wrong with you nigga?
walkman3000
Взагалі нічого не зрозумів, що ти написав) Я собі в офіс взяв ксіомі за знижкою мінілед, зараз шукаю вже в кімнату. В магазині не було де я купляв поідбної моделі самсунг, щоб гланути. І взагалі, от ти тут розумний, бачив в живу модель, яку я назвав в порівннні за цю є ціну китайський кюлед чи лише на цифри орієнтуєшся?
vilio_
тому, що ти тут вже реквестив щось до 30 і тобі пропонували і порівнювали цікаві пропозиції. Ок, купив мовчки сяому, вітаю, мабуть. Зараз приніс старий 50 Гц самсунг. Ну це ж було вже.
подібної як який сяомі? але знаючи QC сяомі краще вже цей старий самсунг UE55DU8500
vilio_: ↑
04.05.2025 22:56бачив в живу модель, яку я назвав в порівннні за цю є ціну китайський кюлед чи лише на цифри орієнтуєшся?
так ти полистай сторінки і подивись що тобі пропонували та іншим, за цей час нічого не змінилось, мабуть тільки ціна виросла. ціна цього самсунга до 15, там тільки плашка самсунг 2000, будь-який китаєць за ту ж ціну буде краще, як мінімум через те, що не потрібно змінювати регион і тізен. Якщо твій бюджет до 30 так ти і дивись щось за 30. Або сяому, до речі як вона ?
старий 55" A95L 2000$, новий Bravia 8 II десь ще +1000$, топ мінілед десь у ціну A95L, тобто можно очікувати на ціну цього нового дисплея як на топ олед, +-3500 на старті
лижа знову прокатила С серію з очікуваннями, зажали панель рівня G3 і просто зробили як було в С3-С4. Але навіть С4 вистачить для того щоб відчути шо ж там за олед-магія така. Ну і побачити бандінг, який на IPS не так замітно у однакових сценах