Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
mult
Member

Повідомлення

Mixx
Пиловики є в цьому корпусі скрізь, крім задньої кришки, ну та що за материнкою.
А так верх, перед і низ є.
На задню кришку як правило рідко ставлять пиловики як я помітив.
Але є вихід.
Можна купити наприклад готові квадрати на магнітах 140мм з капроновим фільтром.
Купити 2-3 штуки і ліпити де потрібно позаду.
Ну або довший фільтр зразу на 3 вентилятора, якщо знайдеться.
Так можна з любим корпусом де задня кришка має перфорацію, але немає фільтрів.
Востаннє редагувалось 29.04.2025 21:27 користувачем mult, всього редагувалось 1 раз.
Yurius
Member

Повідомлення

Mixx: 29.04.2025 19:50
Yurius: 29.04.2025 19:34Montech King 95 PRO
У мене зараз монтек, повівся на ціну і "богату комплектацію". А що вийшло насправді - тонкий метал, на рівні бюджетних діпкулів, навіть до кугуара в ту саму ціну не дотягує (0.6мм проти 0.9-1мм у конкурентів), пиловики дуже погані, якість комплектних вертушок, скажімо так, не найгірша, але моторчики в них гудять досить сильно починаючи з 450-500об. Але плюси теж є - хороший продув і загальна продуманність конструкції. Йому би хороші пиловики, трохи товстіший метал, пару сантиметрів під довгі відеокарти - була б файна коробка.

Цікаво як цей зроблений, бо довіра до бренду трохи підірвана з 1го разу :gigi:
95 pro це їх флагман ,там все добре,він важить кг 12.
daesz
Member

Повідомлення

Mixx: 29.04.2025 20:41 Я не знаходив в продажу справді хороші
Теж саме, пилефільтри з алі - дрантя рідкісне. Якийсь час думав купити просто нейлонову сітку та зробити фільтри самому, але змінив корпус і в принципі не актуально більше. Але це, здається, єдиний спосіб отримати нормальний фільтр, якщо корпус не має в комплекті нормальних.
В джонсбо д31 - дуже хороший нижній фільтр.
Yurius
Member

Повідомлення

daesz: 29.04.2025 21:50
Mixx: 29.04.2025 20:41 Я не знаходив в продажу справді хороші
Теж саме, пилефільтри з алі - дрантя рідкісне. Якийсь час думав купити просто нейлонову сітку та зробити фільтри самому, але змінив корпус і в принципі не актуально більше. Але це, здається, єдиний спосіб отримати нормальний фільтр, якщо корпус не має в комплекті нормальних.
чому нейлонові фільтри з алі погані?
daesz
Member

Повідомлення

Yurius: 29.04.2025 22:08
daesz: 29.04.2025 21:50
Нейлонові фільтри з алі не погані, їх там просто немає (ну чи я по крайній мірі нейлонові не знаходив, а звичайні, навіть незнаю з чого вони - якийсь вид поліетилену, але він не достатньо щільний). Але окремо продається нейлонова сітка з якої при бажанні можна зробити самому фільтри :)
Yurius
Member

Повідомлення

daesz: 29.04.2025 22:11
Yurius: 29.04.2025 22:08

Нейлонові фільтри з алі не погані, їх там просто немає (ну чи я по крайній мірі нейлонові не знаходив, а звичайні, навіть незнаю з чого вони - якийсь вид поліетилену, але він не достатньо щільний). Але окремо продається нейлонова сітка з якої при бажанні можна зробити самому фільтри :)
єммм...https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... 1802bZNSef

Прекрасні фільтри,пил затримують,потік не ріжуть.
daesz
Member

Повідомлення

Yurius: 29.04.2025 22:36
daesz: 29.04.2025 22:11

Всі фільтри потік ріжуть, але одні слабше а другі сильніше. Я говорив про великі, на цілий верх/перед/низ, а не про 120х120 чи 140х140 :)
Yurius
Member

Повідомлення

daesz: 29.04.2025 22:41
Yurius: 29.04.2025 22:36

Всі фільтри потік ріжуть, але одні слабше а другі сильніше. Я говорив про великі, на цілий верх/перед/низ, а не про 120х120 чи 140х140 :)
Ааа...великих 0 так, тільки "зміїлови" з пвх,чому китайці не роблять не знаю.
daesz
Member

Повідомлення

Yurius: 29.04.2025 22:43
daesz: 29.04.2025 22:41
Якщо запаритись, то можна просто малих на кожен пропелер поначіпати, але буде не зовсім зручно знімати їх кожного разу для чистки :/
Yurius
Member

Повідомлення

daesz: 29.04.2025 22:49
Yurius: 29.04.2025 22:43
Якщо запаритись, то можна просто малих на кожен пропелер поначіпати, але буде не зовсім зручно знімати їх кожного разу для чистки :/
В мене 2 по 140 так і висять на морді Ланкул 207,магніти сильни, просто приклав і все.
Mixx
Member

Повідомлення

Yurius
Подивився кілька оглядів ланкулу 207, бачу, він у вас в профілі, на перший погляд досить продуманий кейс, схема охолодження досить цікава і ефективна, фільтр на морду докуповується, а як з нижнім піддувом на вк? Сильно тягне пил?
Avenger80
Member

Повідомлення

Mixx
Подивився ще прикладів зі збірками у 800/802 біквайтах, і щось все менше хочеться з ними зв'язуватись.
Так а что конкретно не понравилось?
Mixx
Member

Повідомлення

Avenger80: 30.04.2025 00:44Так а что конкретно не понравилось?
Как сказать, 802 концептуально остался где то в 2018, куча мест под диски, куча всякой бестолковой мешуры, при этом охлаждение достаточно посредственное, это не совсем то, что мне нужно. 800 же просто не самый лучший корпус за достаточно высокую цену, я бы сказал тупо увеличенная 500я модель...
Відповісти