Новости
Последние статьи и обзоры
Ремонт ноута, хто де ремонтує?
-
ruslan23
Member
Всім привіт, підкажіть будь ласка порядний сервісний центр або перевірену людину з форуму хто професійно займаєтсья ремонтом ноутів,
потрібен ремонт ноутбуку (не включається, коротнули роз'єм живлення)
Черкаси або по Україні
P.S. років 7 тому тут на форумі звертався до людини з Маріуполя, тоді залишився задоволеним але нажаль втратив контакт... також колись давно на ютубі зустрічав Core Service може хтось нещодавно звертався?
дякую!
Черкаси або по Україні
P.S. років 7 тому тут на форумі звертався до людини з Маріуполя, тоді залишився задоволеним але нажаль втратив контакт... також колись давно на ютубі зустрічав Core Service може хтось нещодавно звертався?
дякую!
-
OldGoodGames
Member
теж доєднаюся до питання,
чи хто знає, ця фірма ремонтує техніку тільки по Києву або можна відправити їм поштою з ішних областей?
https://epos-service.com.ua/
чи хто знає, ця фірма ремонтує техніку тільки по Києву або можна відправити їм поштою з ішних областей?
-
yoursdoom
Junior
Шукаю сервісний центр або досвідченого майстра для ремонту ноутбука Razer Blade 14 з процесором AMD Ryzen 9 6900HX.
Ймовірна необхідність — заміна або перекатка (реболінг) центрального процесора.
Бажано наявність досвіду роботи з високощільними материнськими платами та сучасними BGA-чіпами.
Розглядаю тільки професійні сервісні центри з відповідним обладнанням (інфрачервоні станції, профільні трафарети тощо).
Буду вдячний за рекомендації або контакти надійних майстрів.
Бажано наявність досвіду роботи з високощільними материнськими платами та сучасними BGA-чіпами.
Розглядаю тільки професійні сервісні центри з відповідним обладнанням (інфрачервоні станції, профільні трафарети тощо).
-
ruslan23
Member
актуально...
-
russell-ander
Member
Цитрус сервіс ремонтував, сподобалось, чітко, в терміни.
-
sensey
Member
Ремонтував в них колись плату асус рампадж гене, вкрали чіп хаба. Поставили на його місце сколотий. Про те що була пайка чогось на стільки вартісного не повідомили. Це як? Вже постфактум мені менеджер пояснював це діагностичними цілями. В реальності проблема була в чіпі рог. Точніше його прошивці. Так що порядністю не пахне там.OldGoodGames: ↑ 17.04.2025 05:17 теж доєднаюся до питання,
-
Kamikadzon
Member
Вітаю, знайшли сервісний? бо схожа проблема, треба заміна всієї плати або процесора.yoursdoom: ↑ 27.04.2025 22:01 Шукаю сервісний центр або досвідченого майстра для ремонту ноутбука Razer Blade 14 з процесором AMD Ryzen 9 6900HX.
-
yoursdoom
Junior
Kamikadzon: ↑ 30.04.2025 08:15Вітаю, знайшли сервісний? бо схожа проблема, треба заміна всієї плати або процесора.yoursdoom: ↑ 27.04.2025 22:01 Шукаю сервісний центр або досвідченого майстра для ремонту ноутбука Razer Blade 14 з процесором AMD Ryzen 9 6900HX.
Привіт.
Сервіс, який дійсно займається реболом Ryzen 6900HX, поки не знайшов.
Але можу точно сказати, куди звертатись не варто — це A-Game (Київ)
Вони з порогу заявили, що “в них закінчились чіпи”, потім що “з чужими чіпами не працюють”, потім почали розповідати про “розбіжності у поглядах”, ніби це філософський диспут, а не ремонт. Коли їм спокійно пояснюєш логіку діагностики — у відповідь риторика про апендицит, лікарів і “вказівки клієнта”. Уникання прямої відповіді, переведення розмови в абстрактну площину і небажання прямо сказати “ми цим не займаємось”.
Технічна компетентність не проявилась, а от образа на те, що клієнт щось розуміє — дуже навіть. Не рекомендую, якщо шукаєш реально виконавців, а не розмову ні про що.
-
Kamikadzon
Member
а ті що вище писали? цитрус і цпу сервіс?yoursdoom: ↑ 30.04.2025 09:14Kamikadzon: ↑ 30.04.2025 08:15
Вітаю, знайшли сервісний? бо схожа проблема, треба заміна всієї плати або процесора.
Привіт.
Але можу точно сказати, куди звертатись не варто — це A-GameService (Київ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вони з порогу заявили, що “в них закінчились чіпи”, потім що “з чужими чіпами не працюють”, потім почали розповідати про “розбіжності у поглядах”, ніби це філософський диспут, а не ремонт. Коли їм спокійно пояснюєш логіку діагностики — у відповідь риторика про апендицит, лікарів і “вказівки клієнта”. Уникання прямої відповіді, переведення розмови в абстрактну площину і небажання прямо сказати “ми цим не займаємось”.
Технічна компетентність не проявилась, а от образа на те, що клієнт щось розуміє — дуже навіть. Не рекомендую, якщо шукаєш реально виконавців, а не розмову ні про що.
-
yoursdoom
Junior
Навіть не уявляюKamikadzon: ↑ 30.04.2025 09:17а ті що вище писали? цитрус і цпу сервіс?yoursdoom: ↑ 30.04.2025 09:14
Привіт.
Але можу точно сказати, куди звертатись не варто — це A-GameService (Київ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
AFU_power
Member
О це класика, коли в сервісі думають що вони як доктор Хаус, всі брешуть, що треба ще своя самостійна діагностика. А ти просто хотів допомогти, щоб вони зрозуміли де в першу чергу треба копати.yoursdoom: ↑ 30.04.2025 09:14Kamikadzon: ↑ 30.04.2025 08:15
Вітаю, знайшли сервісний? бо схожа проблема, треба заміна всієї плати або процесора.
Привіт.
Але можу точно сказати, куди звертатись не варто — це A-Game (Київ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ruslan23
Member
знайомому так авто робили після ДТП на крутій станції)))) кажу знайомому, у мене є розміри давай я тобі дам а ти вже майстру, щоб йому було простіше працювати і тобі точніше все виставили а він - та ні... як це буде виглядати, вони профі, у них все є, не буду туди лізти. В результаті повернули криве авто, на криву геометрію просто підігнали зазори попортивши запчастини.. бо виявляється купити розміри за 15$ ремонтуючи авто за 45тис$ і беручи за ремонт майже 1000$ це надто дорого для них виявилось.... шукає де переробити.AFU_power: ↑ 30.04.2025 11:22
О це класика, коли в сервісі думають що вони як доктор Хаус, всі брешуть, що треба ще своя самостійна діагностика. А ти просто хотів допомогти, щоб вони зрозуміли де в першу чергу треба копати.
так само і у мене зараз ситуація, в намаганні прояснити ситуацію і допомогти, написав, що у мене є схема ноута яка можливо йому допоможе і передам при відправці (бо іноді важко знайти)... а виявилось, що спугнув майстра напевно, бо чомусь тепер навіть не відповідає, хоча ніби домовились...
-
Kamikadzon
Member
Заїхали в сервісний в місті, майстер сказав, що вже 10 років не має відвалів процу, через те що технології шагнули вперед. Але після чого зявив, що в ноуті відвал проца.... і ремонтувати не має сенсу навіть замовивши нову плату з процом... бо все одно накриється... АМД фігня у них часті відвали (яких вже 10 років не має)... Інтел краще, але теж якість не дуже. короче таке собі... Вже простіше за 6к плату з алі забрати та самому помінятиruslan23: ↑ 30.04.2025 13:05знайомому так авто робили після ДТП на крутій станції)))) кажу знайомому, у мене є розміри давай я тобі дам а ти вже майстру, щоб йому було простіше працювати і тобі точніше все виставили а він - та ні... як це буде виглядати, вони профі, у них все є, не буду туди лізти. В результаті повернули криве авто, на криву геометрію просто підігнали зазори попортивши запчастини.. бо виявляється купити розміри за 15$ ремонтуючи авто за 45тис$ і беручи за ремонт майже 1000$ це надто дорого для них виявилось.... шукає де переробити.AFU_power: ↑ 30.04.2025 11:22
О це класика, коли в сервісі думають що вони як доктор Хаус, всі брешуть, що треба ще своя самостійна діагностика. А ти просто хотів допомогти, щоб вони зрозуміли де в першу чергу треба копати.
так само і у мене зараз ситуація, в намаганні прояснити ситуацію і допомогти, написав, що у мене є схема ноута яка можливо йому допоможе і передам при відправці (бо іноді важко знайти)... а виявилось, що спугнув майстра напевно, бо чомусь тепер навіть не відповідає, хоча ніби домовились...![]()
-
Евгений King
Member
Core Service наскільки знаю мертвийruslan23: ↑ 17.04.2025 04:18 Всім привіт, підкажіть будь ласка порядний сервісний центр або перевірену людину з форуму хто професійно займаєтсья ремонтом ноутів,
Черкаси або по Україні
дякую!
Спробуйте gehka3 попитати, він займається ремонтом, недавно підняв мені трупик ноута.
-
OldGoodGames
Member
Дякую, проте скільки епосу тобто пафосуsensey: ↑ 29.04.2025 21:46Ремонтував в них колись плату асус рампадж гене, вкрали чіп хаба. Поставили на його місце сколотий. Про те що була пайка чогось на стільки вартісного не повідомили. Це як? Вже постфактум мені менеджер пояснював це діагностичними цілями. В реальності проблема була в чіпі рог. Точніше його прошивці. Так що порядністю не пахне там.OldGoodGames: ↑ 17.04.2025 05:17 теж доєднаюся до питання,
-
ruslan23
Member
всім дякую за рекомендації
-
stnl79
Member
а ломастер черкаси?
-
yoursdoom
Junior
Citrus сервис - « Вітаю, мене звати Сергій, Компанія ЦСервіс 
Після діагностики пристрою виявлено типову для Ryzen проблему — несправний процесор. Найімовірніше, причиною став перегрів: замість термоінтерфейсу всередині нанесена неякісна термопаста, що не відповідає жодним стандартам. Заводом передбачено використання фазового переходу, оскільки комплектуючі працюють з високим тепловиділенням.
🛠 Також як наслідок перегріву — коротке замикання на платі, яке потрібно усунути.
Орієнтовна вартість ремонту:
• Відновлення плати (усунення короткого замикання) — 4000 грн
• Заміна процесора (замовлення з Китаю) — 16 000 грн
• Правильне технічне обслуговування з використанням якісного термоінтерфейсу — 2600 грн
Загальні терміни виконання: до 3–4 тижнів з урахуванням доставки процесора.»
Citrus были посла нафиг !
Требуют 850 грн за диагностику , когда на приемке договаривались на 500!
Иначе ноутбук не вернем говорят
Після діагностики пристрою виявлено типову для Ryzen проблему — несправний процесор. Найімовірніше, причиною став перегрів: замість термоінтерфейсу всередині нанесена неякісна термопаста, що не відповідає жодним стандартам. Заводом передбачено використання фазового переходу, оскільки комплектуючі працюють з високим тепловиділенням.
🛠 Також як наслідок перегріву — коротке замикання на платі, яке потрібно усунути.
• Відновлення плати (усунення короткого замикання) — 4000 грн
• Заміна процесора (замовлення з Китаю) — 16 000 грн
• Правильне технічне обслуговування з використанням якісного термоінтерфейсу — 2600 грн
Citrus были посла нафиг !
Требуют 850 грн за диагностику , когда на приемке договаривались на 500!
Иначе ноутбук не вернем говорят
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
- підготовка робочого місця для ремонту - 1500 грнyoursdoom: ↑ 23.05.2025 21:32Орієнтовна вартість ремонту:
- встановлення майстра на робоче місце - 1750 грн
- переміщення ноутбука на операційний стіл - 950грн
- розбірка ноутбука - 1300 грн
- збірка ноутбука - 1550 грн
- зняття вентилятора 1 - 750грн
- зняття вентилятора 2 - 765 грн
- встановлення вентилятора на місце - 777 грн
- продувка пилюки діагностичними губами - 350 грн
- увімкнення ноутбука - 480 грн
- тестування ноутбука спеціальною програмою - 1850 грн
- заміна Хаба в процесорі Ryzen - 15 000 грн
- ремонт ланцюгів живлення - 5500 грн
- усунення перебоїв живлення - 4300 грн
- діагностика стабільності АКБ - 3400 грн
- встановлення ліцензійної ОС - 2700 грн
- встановлення драйверів апаратури - 2550 грн
- завершення ремонту - 850 грн
- видача ноутбука клієнту - 1350 грн
-
anatolikostis
Member
Lucas55
просушка кристалла "хаба Ryzen" - 1500 грн.
просушка кристалла "хаба Ryzen" - 1500 грн.