клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
-
7mindfields
Member
Б/в apple magic keyboard a1314OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
Виглядає погано, якщо чесноleif: ↑ 29.04.2025 11:02клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()

-
leif
Member
ти шо, це топ, краще нічого немає, я вже перейшов на таку7mindfields: ↑ 29.04.2025 11:40Виглядає погано, якщо чесно
-
7mindfields
Member
Ну якщо так, тоді також замовляю. Насправді також є потреба в немеханічній дошці, ти казав що в тебе в сімʼї є досвід користування клавіатурами від apple, може знаєш, наскільки ті що працюють від батарейок поступаються тонкішим з вбудованою акб? Чи які моделі взагалі не варто розглядатиleif: ↑ 29.04.2025 11:46ти шо, це топ, краще нічого немає, я вже перейшов на таку7mindfields: ↑ 29.04.2025 11:40Виглядає погано, якщо чесно
-
leif
Member
так, досвід є, але тільки однією клавіатурою, а саме MK293. наскільки вона краще чи гірше попередників не скажу, оскільки справи з ними не мав. але теж глянув після твого повідомлення на ОЛХ: з одного боку ціна приваблива за вживані a1314, з іншого боку кількість оголошень з ними проблемними або "на запчастини" відлякує. MK293 справді базована клавіатура, як для своїх розмірів і типу перемикача, я краще саме в цьому форматі не зустрічав нічого і тач айді на клаві справді зручна штука. і чому досі немає на вінді нічого подібного, в кастомах нічого немає, чудова ж ідея.7mindfields: ↑ 29.04.2025 11:51Насправді також є потреба в немеханічній дошці, ти казав що в тебе в сімʼї є досвід користування клавіатурами від apple, може знаєш, наскільки ті що працюють від батарейок поступаються тонкішим з вбудованою акб? Чи які моделі взагалі не варто розглядати
-
7mindfields
Member
На перший погляд, виглядає як lofree здорової людини, дуже подобається цей компактний лейаут (колись в мене була vortex race 3), шкода що дуже не популярний зараз, бачив тільки в дешевих epomaker і keychron k серії https://iqunix.com/products/mq80-alumin ... 6883086642
-
leif
Member
cудячи з усього, це нині однозначний лідер в цьому класі7mindfields: ↑ 29.04.2025 13:23На перший погляд, виглядає як lofree здорової людини

виробники намагаються в компактність ще й щоб на ноут поверх штатної клавіатури можна було більш-менш зручно поставити, вони там в кінці опису на сайті цей сценарій демонструють і виявляється люди так дійсно роблять. та і для цього типу клавіатур компактність в цілому доцільна, їх носять з собою, просто кудись переноять, вони рідко стоять на одному місці.7mindfields: ↑ 29.04.2025 13:23дуже подобається цей компактний лейаут
-
OldGoodGames
Member
Дякую, цікаво! А який в неї роз'єм для підключення, звичайний юсб не тайпсі?leif: ↑ 29.04.2025 11:02клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 05:15 підкажіть шановні, чи існує у природі, не знаю як точніше описати, ультра слім, лоу профільна, которше щоб би висота клавіш була як умога низька і при цьому була дешевою?![]()
-
leif
Member
Так, звичайний, там на фотках в відгуках видно.OldGoodGames: ↑ 29.04.2025 17:21Дякую, цікаво! А який в неї роз'єм для підключення, звичайний юсб не тайпсі?leif: ↑ 29.04.2025 11:02
клавіатра елітної фірми APAYADO зроблена саме для вас: УЛЬТРА слім, 425 грн (безкоштовна доставка) і навіть з лгбт підсвічуванням ну чого тут ще може душа бажати?