Новини
Останні статті і огляди
Замість Blizzard наступну StarCraft розроблятиме корейська компанія Nexon
-
Yalg
Member
Предлагаю обсудить Замість Blizzard наступну StarCraft розроблятиме корейська компанія Nexon
Это позор.
Это позор.
-
AceDeLaeda
Member
З одного боку любов корейців та китайців до старіка - це окрема тема для цілої статті, а з іншого, це як віддати свою рідну дитину. Тут тільки час покаже.
-
leif
Member
ідея в цілому непогана. якщо у самих з тих чи інших причин не виходить зробити наступні кроки в розвитку франшизи, чому б не дати можливість спробувати тим, хто ближче до аудиторії, яка фанатіє по серії найбільше в світі вже 25 років.
звичайно, сам факт, що компанія корейська ще нічого не гарантує і цілком можливо, що затія обернеться грандіозним провалом, але це принаймні зовсім інший підхід, подивимось. сподіваюсь, що зроблять таки RTS з упором на мультиплеєр.
звичайно, сам факт, що компанія корейська ще нічого не гарантує і цілком можливо, що затія обернеться грандіозним провалом, але це принаймні зовсім інший підхід, подивимось. сподіваюсь, що зроблять таки RTS з упором на мультиплеєр.
-
Lekrs
Member
Наступним повинен стати китайський варкрафт! 
-
Tetronga
Member
Бліззард вже не здатні зробити нову хорошу гру, тому ліпше так, ніж черговий в3 рефандедYalg: ↑ 29.04.2025 15:53 Предлагаю обсудить Замість Blizzard наступну StarCraft розроблятиме корейська компанія Nexon
Это позор.
-
Vlaad13
Member
Як на мене краще б вони Варкрафт віддали на переробку. Бо кращої РТС за СК 2 наврядчи хтось зробить
-
MetalistForever
Member
Blizzard - это сейчас самая мертвая студия/ студии от Запада, хотя с ней еще борется Убейсофт за это звание . Так что пусть так , чем вообще никак
-
Kashtan
Member
Я впевнений що це буде вдала гра. Самій Бліззард Старкрафт ніяк не потрібен. У грі вже повно глюків, які не правлять і які накопичуються.
А у ігротеці корейці зробили власну версію коопу, який цікавіший за оригінал, нексус називається.
Безплатно.
Тому ніхто окрім корейців.
А у ігротеці корейці зробили власну версію коопу, який цікавіший за оригінал, нексус називається.
Безплатно.
Тому ніхто окрім корейців.
-
tornadox
Member
Перше про що подумав, о ще одна чергова корейська гра, яких зараз повно? Графіка майже однакова, менюшки-кнопки, геймплей такий собі "корейський" на дотик. От граєш і чітко відчуваєш: "О, це звідти", незалежно від жанру.
Боюсь, що Нексон може натягнути на StarCraft свій типовий шаблон. В статті ж пишуть, що це може бути екшен чи шутер. А Нексон якраз такі ігри клепає (The Finals). Тож є шанс отримати просто ще одну їхню онлайн-гріндилку/стрілялку, але з модельками зергів та протоссів. Хоча StarCraft у Кореї це ж, типу, святе. Може, це їх змусить зробити щось більш оригінальне і поважати канони? не знаю, але вангую, без оцього "корейського присмаку" точно не обійдеться. Головне, щоб не вбили душу StarCraft.
Боюсь, що Нексон може натягнути на StarCraft свій типовий шаблон. В статті ж пишуть, що це може бути екшен чи шутер. А Нексон якраз такі ігри клепає (The Finals). Тож є шанс отримати просто ще одну їхню онлайн-гріндилку/стрілялку, але з модельками зергів та протоссів. Хоча StarCraft у Кореї це ж, типу, святе. Може, це їх змусить зробити щось більш оригінальне і поважати канони? не знаю, але вангую, без оцього "корейського присмаку" точно не обійдеться. Головне, щоб не вбили душу StarCraft.
-
divinity
Member
Блізард вже років 10+ не той.
Мені це нагадує як всі ці гіганти ігрострою казали - ось у нас дуже багато девелопери заробляють, треба свіж кров, вони їх скорочували, замістю людини яка 10 років працювала в компанії і все знала зсередини, наймали ліву людину з 2 роками досвіду, зате в рази "дешевше" (типу їм грошей мало було). І потім стали самі кліпати гірше за китайців, а зараз напевне по квотам понабрали, що взагалі неспроможні.
Microsoft/Blizzard це взагалі інші люди, тому чекати чогось від них не варто. Все що було в минулому - це вже історія.
Мені це нагадує як всі ці гіганти ігрострою казали - ось у нас дуже багато девелопери заробляють, треба свіж кров, вони їх скорочували, замістю людини яка 10 років працювала в компанії і все знала зсередини, наймали ліву людину з 2 роками досвіду, зате в рази "дешевше" (типу їм грошей мало було). І потім стали самі кліпати гірше за китайців, а зараз напевне по квотам понабрали, що взагалі неспроможні.
Microsoft/Blizzard це взагалі інші люди, тому чекати чогось від них не варто. Все що було в минулому - це вже історія.
-
coffeeman
Member
Як тільки компанія стає монополією, то там вже питання не про продукт, а про утримання монополії. Нексон зробить лише те, що їм дозволять. Ефективність вимірюється, будь які невизначеності видаляються, конкуренти скуповуються. І маємо - всі нові ігри як близнюки-браття із підписками та лутбоксами.
-
Donate
Member
Це якщо знати те що nexon це корейске мило.ру буде ще гіршеYalg: ↑ 29.04.2025 15:53 Предлагаю обсудить Замість Blizzard наступну StarCraft розроблятиме корейська компанія Nexon
Это позор.
-
Keyser Soze
Member
Это хорошо, что ещё на блокчейн не подсадят ....
О то было бы очередное южнокорейское "чудо"
О то было бы очередное южнокорейское "чудо"
-
Enjthesilence
Member
нексон - не кліпає "файнлс". це "ембарк" з минулих розробників із дайс. нексон лише володіє майже повним пакетом акцій, вони до розробки гри непричетні. тому те що вони отримали права, ні про що не говорить, незрозуміло яка студія буде займатись гроюtornadox: ↑ 29.04.2025 18:02 Перше про що подумав, о ще одна чергова корейська гра, яких зараз повно? Графіка майже однакова, менюшки-кнопки, геймплей такий собі "корейський" на дотик. От граєш і чітко відчуваєш: "О, це звідти", незалежно від жанру.
-
vsx
Member
Я хочу чтобы это была crpg с боевкой как в балдурсе а еще лучше mmorpg с микротранзакциями. И чтобы было пересечение с вселенной Диабло. Тогда это будет действительно что-то новое и незабываемоеПри цьому компанія має певну свободу і може запропонувати щось абсолютно нове. Наступна StarCraft не обов’язково буде стратегією, це може бути навіть екшен або шутер.
-
Enjthesilence
Member
вау, ця колаба... це щось на "варзонівському"vsx: ↑ 29.04.2025 19:51Я хочу чтобы это была crpg с боевкой как в балдурсе а еще лучше mmorpg с микротранзакциями. И чтобы было пересечение с вселенной Диабло. Тогда это будет действительно что-то новое и незабываемоеПри цьому компанія має певну свободу і може запропонувати щось абсолютно нове. Наступна StarCraft не обов’язково буде стратегією, це може бути навіть екшен або шутер.![]()
ліліт і керріган
-
daesz
Member
Пам'ятаю, перед релізом леґасі оф зе войд, блізз говорили, що це буде остання частина СК і серія буде "завершена".
- спойлер
- А потім в чат увійшли $$$
-
Voodoo89
Member
Хоть не індуси
-
tornadox
Member
Ок, приймається по "Файнлс", Нексон там власники Embark, а не розробники. Але ж саме власники задають тон і вирішують, якою буде гра!Enjthesilence: ↑ 29.04.2025 19:14нексон - не кліпає "файнлс". це "ембарк" з минулих розробників із дайс. нексон лише володіє майже повним пакетом акцій, вони до розробки гри непричетні. тому те що вони отримали права, ні про що не говорить, незрозуміло яка студія буде займатись грою
Це StarCraft від Nexon. Вони платять, вони вирішують концепт, стиль, монетизацію. Яка конкретно студія там кодитиме – другорядне питання. Головне, що рулитиме всім Nexon, а це все одно ризик отримати їхній типовий "присмак".
-
Enjthesilence
Member
вони нічого там не вирішували, вони почали скупляти акції після виходу гри. ти не розумієш різницю між розробником, видавцем і акціонером? щодо "старкрафт", сподіваюсь вони делегують комусь іншому розробку гри і займуть позицію видавника, тому що нічого хорошого їх студія не випустила.tornadox: ↑ 29.04.2025 23:26Ок, приймається по "Файнлс", Нексон там власники Embark, а не розробники. Але ж саме власники задають тон і вирішують, якою буде гра!Enjthesilence: ↑ 29.04.2025 19:14нексон - не кліпає "файнлс". це "ембарк" з минулих розробників із дайс. нексон лише володіє майже повним пакетом акцій, вони до розробки гри непричетні. тому те що вони отримали права, ні про що не говорить, незрозуміло яка студія буде займатись грою
Це StarCraft від Nexon. Вони платять, вони вирішують концепт, стиль, монетизацію. Яка конкретно студія там кодитиме – другорядне питання. Головне, що рулитиме всім Nexon, а це все одно ризик отримати їхній типовий "присмак".